Поскъпването на храните отново се ускорява в края на третата седмица на януари

На седмична база цените на едро са нараснали с 0.44%, а на годишна, спрямо 21 януари 2021 година, повишението е близо 23 на сто

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето до това води липсата на пазарна икономика. За 30 години преход къде ви е фондовата борса, къде са ви фермерите, къде ви е свободния пазар, къде ви е акционерната икономика ? Знаете ли, че всички читави земи се стопанисват от 100 семейства, назначен бизнес ? Е как да стане, на балкона ми житната реколта няма да прокопса. Бг е явна олигархия и може да се оправи само след физическо унищожение на "елита". Тук дори данъчната система е потрес, няма толкова нисък корпоративен данък в нормалния свят.

нагоре със скоростта на изтребителят радеффф,а спестяванията народни се топят , като доверието към тези безхаберни управляващи !

благодарим ти радев!

Преди време споменах "радевата зима" и куп лумпени ме обявиха за какъв ли не. Сега пък е мой ред да злорадствам, защото лумпените по трудния начин ще продължат живота си. Но пак няма да разберат нищо защото лумпени са родени и такива и ще си умрат. Съжалявам за грубия изказ, но не намирам по - силни думи за такива, избрали си радеф, киро и още подобни подчовеци за свои кумири.

коментиращите май не ходят да пазаруват. Има винаги промоции в магазините. Последния път си купих български ябълки с невероятен вкус за 0,99 лв. Има си брошури, преглеждате ги и си купувате всичко евтино. Има огромно разнообразие.

ябълки значи?? идиот!!!

Продължава промяната, тия "убавци " бавно и сигурно теглят държавата към дъното.

Така ще е, щом ни управляват Лъжец, Крадец, Пияница, други недоразумения и Мунчо. Да благодарим на тези дето ги избраха и да поздравим роднините им.

При комунизма имаше инфлация при старите стоки, защото нови нямаше.

При Тошо инфлация нямаше, ама нямаше и стоки!

Какви?

Schilo

България не прави изключение от световните процеси. За разлика от тях обаче, ние нямаме "мазнинка", както казваше един бивш премиер, не му помня вече името.

Хайде да поскандираме БСП-ПП-БСП-ПП...Хубаво ли ви е ?

Народа скоро ке скочи и ще има обесени политици най-накрая.Френската революция в действие

И на фона на всеобщото поскъпване днес гледаме разточителното коронясване на Радев.Каква помпозност каква суета и и излишна показност

Споко, хора! Планът е ясен. Нулиране и рестарт на държавата, което включва: 1. Нулиране на спестяванията в банките; 2. Нулиране на работещите фирми, включително всички магазини и складове, защото според тях са на ГЕРБ (пу как да кажеш тази дума, тя е вече забранена от Муньо и Рашо), така се освобождава територия за комунистическите фирми. 3. Рестарт на червените фирми, които ще работят в полза на техните деца, на Деса, Мунчо, Маямата, Васил Божков, Цветан Василев, Триото, Квартета, Бойко Рашков, на десеторни цени. 4. Народът се радва, че вече няма спестявания, за които да се тревожи, няма коли, с които да се избива, да им плаща Гражданска отг., каско, пътен данък и винетк. Става по-здрав, защото като не се храни прекомерно ще бъде отслабнал и с по-добра имунна система... Ще върнат манфестациите за 22-ри януари или друга значителна дата за Промяната.

Тези боклукчия храни и уличните котки и кучета не ги ядат

Лайна яж!

Цените могат да растат.Няма страшно

Всичко ще се оправи при 60% ваксинация!

30 г.осува комунизма Поиска капитализъм и го получи. Бедни дебили гладуват за десни богаташки партии... Дебили Сър Джон

Народа е умен и ви е скроил шапката!

Нали им компенсират тока и газа!!! Защо вдигат цените??? Оставете ги да фалират бизнесменчетата, КРИБ, АИКБ, пунта Мара! Измамници, и в Турция и в Сърбия и в Румъния е по-евтино!

Като е скъп хляба ,яжте чийскейк

Има преоценен хляб на 2-3 дена. Аз от него се взимам. Понякога има и естественни антибиотищи в него.

Все още ти дават хляб? Още не си преминал на чийзкейк за закъска и ваксина за обяд? Какви чудеса! Благоденствие. От увеличението на пенсиите и изчегърканите корумпирани чекмаджета ще е. А сети ли се да гласуваш?

Бог да ни пази с тази чуждопоклонска елита, с нас, без нас кризата идва нямам предвид само ФЕД като генератор на кризи, и преди ФЕД е имало структурни кризи на капитализма, от историята е ясно как са ги решавали. Днес е чрез големия ресет, проблема е, че същата група сатанисти и преди и сега предлага решение. Тяхното решение е един нечовешки строй, какъвто не е имало досега. Преди и сега родната елита е подчинена на тях, само изпълняват, не си дават сметка в каква игра се заместват. Не че имаме време, късно е нещо да се направи, просто трябва да дойдат последните времена. Трябва да си платим нашите грехове, в крайна сметка ние сме избирали тези тюфлеци. Всеки народ си заслужава съдбата си, криво ми е, една Полша, Турция произвеждат си почти всичко, безпроблемно ще направят завоя. Светла идеология има на изток, ще дойде и тук, но не веднага, трябва ни малко отрезняване и пречистване, глад, смърт, канибализъм...

Все пак страната се управлява от бившите от бкп, няма нищо чудно. Поздрави на Киро от фашистка България.

В ковид темата ви писах, че след около три месеца основен проблем ще са ви сметките. Докато се ядете едни друг и се делите на за и против мерккте, ваксъри и антиваксъри - далаверите си вървят. Локдауна, който е планиран за третата седмица на февруари ще е пследнкя пирон… Иначе - трайте си. Разделяй и владей!

каза че Кирето Петков е бил арестуван във един офис в Брюксел.И са били конфискувани и компютрите му.Това преди да ходи да учи двугодишен РабФак в Харвард!?

Забавяне и през 2022 година на очакваните милиарди от ЕС по линия на Националния план за възстановяване и устойчивост и новите оперативни програми. Страната ни още пише системата за управление и контрол на средствата от плана и не е ясно кога той ще започне да се прилага. Това става ясно от отговор на вицепремиера и министър на финансите Асен Василев, цитиран в „Сега“. От отговора не става ясно и кога ще започне да се изпълнява Националният план за възстановяване и устойчивост. Най-рано пък през лятото ще има изпълнение на новите оперативни програми.

Ама това са цени на едро,а в магазините двойно А тия пишлемета нито чуват нито виждат.Силни ограничения за храните

управление гарнирано със чалгарски фолклор ИТН и (Да си е ба ма мата) ДБ!Честито да ни е!

9 мемсеца инфлация 25% ... на ден 0.1% 10 дена 1% ... смятайте след 5 г. ????

На Борето Сандов не му пука, той е в Париж и си прави селфи до Айфеловата кула

Лапай на доганя, бедняк платен

Докараха червените мутри на власт и сега, ще духате супата. Вижте бюджет 2022. Дефицита скача на 4.1 %, нов дълг от 7 милиарда. А какво стана с 8 милиарда, които Бойко крадеше? Къде ка в новият бяджет? Защо ги няма? Няма магистрали, няма нищо. Трагедия!

Каква супа, то вече няма пари и за супа.

Цените на пастите се сринаха обаче. Бедните, яжте пасти.

Червено управление! Дефицит, скъпотия, престъпления!

Шъ ядете "промяната" и "нулевата корупция" на Мунчо и Кирчо директно от чучура...

Гарантирно от президента и неговото правителство! А, днес как бяха наежени, особено генерал Деси!

И публиката беше 40 души барабар с Маямата и триото...

Шъ ядете евро-атлантически ценности директно от чучура...

Прост бедняк

Ами аз просто си мисля, че ето това е промяната, която Киро ни предложи!

затворете ни за още 1 месец и някъде къде Трифон зарезан вече ще ви ебеме пичката майчина и така

Югоизточна България.Човекът си насадил 100 декара с японска ряпа, прибрал евросубсидиите /за засадени площи/, решил,че си е свършил работата и приключил!Ряпата се разлага на полето и въобще не стига до пазара, а килото от нея по сергиите е левче!Толкова за мита,че евросубсидиите правят по-евтина храната.Не стигне ли една храна до пазара, не ми я хвали! Същото съм го виждал,само,че с домат до Лозница, Търговешко

Субсидиите требва се изплащат при доставка на продукцията от страна на субсидирания в склада на субсидиращия. Иначе е виц.

Да, ама не!Субсидиите се плащат на засадена площ, не на прибрана продукция:)Да не говорим колко изкрявят пазара -ум да ти зайде!Затова дядо ти -ако на земята му виреят тикви, сади тикви и прибира реколта, а ако не виреят домати -не си помисля да сади домати!Сега се гледа къде е по голяма субсидията и това се сади.Че няма да изкараш добра реколта -на кой му пука.Важното е да приберем субсидията!

Продължаваме промяната, няма проблем.

И при мен вече кейка Кухата Кети вече е 195лв.

Сега като спрем краденето с кума Лорер, ще има пари за всички и цените ще паднат с 125%! Вервайте ми! Лошото е че Баце ни е заблудил и вместо по 8 млрд. е крал само 4 млрд., и наче щяхме да ги свалим с 250%.

Яжти, пийти и сирети, тиливизора пуснети, гледайти, но ни мислети, вярвайти и съ чудети. Яжти, пийти и сирети, псувайти, но си сидети, кучитатата спасети, кучешки живот водети. Яжти, пийти и сирети, на дицата помогнети, есимесчи изпратети и наздравица вдигнети. Яжти, пийти и сирети, „Сделка или не“ ришети, есимесчи пак пратети за игра съ запишети. Яжти, пийти и сирети, чалга силно си пуснети, върху масата скочети и един гюбек фърлети. Яжти, пийти и сирети, яко, яко изпърдети и жината опънети. Кеф голям, нали? Кажети? Яжти, пийти и сирети, данъците си платети, кредитите си върнети и трудети съ, трудети. Яжти, пийти и сирети. Нямате пари! Ни щети? Ощи малко потърпети - само докато умрети.

Колкото по-скъпо е всичко, толкова повече ДДС в бюджета! Така се прави бюджет, на който не му харесва да яде пасти щом няма за банички :)

Герберастки тролове навсякъде, искрено се надявам да ви плащат някви мизерни парици, щото ако наистина вярвате в това което пишете, сте такива шарани,дето с бастун могат да ви уловят.

Улови ше за шпека, цървул:)

Добре че е президента Радев, иначе България щеше да бъде брутално ограбена от тиквите :))

Насам ,народе в сладкарницата на жена ми

Орешарски, Радев и ПП са виновни. И за чужбина те са виновни.

ами по-важното е, че довечера на банкета Десата пак ше мята яки гюбеци и ше друса хора и ръченици. Ихуууууу.

Ако ще от глад да пукна, важното е на Баце да му е зле....а, ма на него не му пука кви ги дрънка промяната. Значи си остава, само на мен да ми е зле. Пак сме от грешната страна в секса, на така си го пожелахме.

Няма се плашите, Киро каза ще ядем ваксини нали те ни правят безсмъртни!

Честита промяна. Поздрави от Мая и Деската Радева!!!