Коментари - Поръчките на "Боинг" се сриват на фона на нова криза | Бизнес.dir.bg
назад

Поръчките на "Боинг" се сриват на фона на нова криза

Сравнение с постиженията на Airbus подчертава кризата в компанията

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - Поръчките на "Боинг" се сриват на фона на нова криза | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ъм Ембраер къде спят. Правят много убави самолети.

Tarikat

Основната причина за проблемите на Боинг е, че прилагат т.н. джендър екуалити - тоест да има определен брой работни места за мъже и за жени. В резултат на това голяма част от белите мъже са уволнени а на тяхно място са назначени жени и чернокожи, без опит. Мениджърите го правят това, защото плащат по-ниски заплати на новопостъпилите и от там по-големи икономии и следователно повече пари за премии. Резултатът се вижда след време .. Не знам дали вече могат да се върнат назад.

С една дума - така става с технилогична фирма (самолета е високотехнологично изделие), управляваното от "мердинджеи" които гледат само финансовите резултати и не слушат инженерния си отдел, който с години е предупреждавал че се сваля качеството ... Това е факт от 10 год. в доста фирми, за мен учудващото е , че е допуснато в толкова критично изделие ...

Ние сме насреща! Да спасим братската американска фирма! Колко му е - теглим едни 150 милиарда долара кредити от американски банки и поръчваме с тях десетина самолета. Хем ние ще станем мощен превозвач, хем ще помгнем на меликите ни братя американци! Ако е малко, ще теглим още 300 милиарда кредити и ще купим с тях военни самолети за нашата могъща армия! Само така ще победим рушняците!

Боинг е смъртоносна държавна фирма. За ся саму двама служителя разкрили мошеничествата са самуубити, ама чакам и и третия дет са разпя.

Абе важното е ще САЩ са поробили ЕС и го прецакват! Сега и Путин като пусне Сукакой ЕС ще фалира!

Уж гнил капитализъм е там, пък сега държавна компания имало ...