Полша и Унгария са отворени за нови предложения за отключване на европейския бюджет

Двете държави блокират около 1,8 трилиона евро, включително стотици милиони за излизане от COVID рецесията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Материалчето е за некой лев от дедо шорош, че иде коледа..

Предложение е всички "депутати от ЕП да бъдат съкратени в момента.Защо са тези хрантутници,това е направо пълно безхаберие,точно това ще разпадне ЕС.Пълни небивалици ,събрали от кол и въже боклуци ,за да ги храним.И тази урсула не е добре ,на нищо не е способна ,едно правилно решение не е взела.

Е за това е цялата медийна паника от сезонния грип. Ще ви повтарят до смърт, колко е опасен този вирус само за едни 1.8 ТРИЛИОНА евро. Тия са готови на всичко за тая сума - ТРИЛИОН (10 на 18 степен) !!!!

Германия и Франция в прав текст правят закон който казва на останалите държави членки: "Искаш пари? Сменяй властта с някоя която е на наше подчинение. Иначе няма пари за вас." И Унгария и Полша са единствените които се опълчват на тоя закон. Останалата част от Европа: или е под директно немско-френско подчинение, като България и Румъния; или са прекалено страхливи да кажат НЕ, щото знаят какво ще последва (повечето в Източна Европа); или се надяват ветото да остане докрай, за да се задейства Фал-Бак механизма от който големите държави ще спечелят малко по-вече пари (Италия, Испания, Франция и Германия); Англичаните хубаво казаха като напускаха. Англия няма да е последната.*

Относно англичаните: Правилно си написал Англия, защото до две години Великобритания като такава няма да съществува - а Англия без Великобритания е една скромна държавица.