17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова глупави ли са западняците като затвориха ядрените централи? Българите вече забравиха за Чернобил!!!

Трябва да си пълен идиот за да искаш на територия колкото България 2 АЕЦ-а. Който и да гръмне заминава цялата държава, а сме земетръсна зона.

Половината българи що не съберат по 1000 лева да си направят едно АД и да си построят един-два АЕЦ-а? После ще си смучат евтин ток или там както им излезе сметката.

Много ясно! Половината българи са комуняги с промити от пропагандата мозъци!

Аз я подкрепям, но не и в безумните варианти, които се лансират от мафията в България. АЕЦ Белене в този си вид би бил икономическо самоубийство за нас и ново Руско робство.

Че кои са тия идиоти, които не подкрепят АЕЦ?!? А и защо трябва да се занимаваме с глупаци в крайна сметка ?

При сегашното развитие на технологиите да подкрепяш АЕЦ в сегашния им вид трябва да си наистина идиот.

Тези, дето са "за" атомна енергетика имат ли въобще представа какво е това, какви рискове носи, особено за малка страна и колко е скъпа. Ето това се нарича популизъм. Въпроси, свързани с енергетиката трябва да се решават от хора с подходяща квалификация, а не от простия народ.

А ти си наясно, така ли!? И каква е алтернативата, която предлагаш?

...откраднати пари...

Ако е вярно това проучване е резултат от мощна пропутинска пропаганда. Проведена с откраднати от гражданите на страната ни с помощта на местните колаборационисти които управляват страната от 44-та и до сега! Спомням си вица за Нане, който се развежда понеже не може да спи с жена си. Цяло село може, но той- не! Та Германия може без АЕЦ, понеже са слабо развити , а ние-не, понеже сме с могъща икономика и много умни при това!

Що за глупост е това. Народът да решава каква енергетика да правим !!!! Това е бягане от отговорност. Енергетиката в БГ се превърна в инструмент за сплашване и манипулации, а там всъщност се източват огромни средства. Тенденцията по цял свят е децентрализация на производството и се стимулират малки централи. Това дава гъвкавост на системата и се стимулира частното предприемачество. Нови ядрени централи с технология от 20 век са политически проекти на големи държави. Такива като нас ако се хванат на хорото стават зависими за 50 години напред. Токът е екологичен, няма спор, но цената е безумна. Ще плащаме като попове и политиците ще кажат:”ама народа иска”””

С колко милиарда се гори да ни загроби правителството. че за 2ри път се появява такова изследване в последните дни?

ай ся чашата нароловин пълна или наполовин празна

А къде ви са специалистите, с които ще я развивате?