Полет за 10 евро скоро ще бъде един хубав спомен

Росен Бъчваров, директор „Връзки с институциите и комуникации“ на летище "София" пред бизнес подкаста "Какво могат парите?"

Обратно в новината

Коментари - Полет за 10 евро скоро ще бъде един хубав спомен | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като градски билет за 6 стотинки.

Цяло хубавото ще си остане спомен!

Ами вдигнете им тогава летищните такси, накарайте ги да разширят мястото между седалките и т.н. Българите като увеличават цените го гоните за спекула и ги изнудвате, а на тези им осигурявате монополно положение. И вестоносеца не експерт а слуга. Винаги е било така

Този млад другар говори много наизуст...само искам да му припомня ,че когато петрола беше достигнал цените от $150 , на бензина и на самолетните билети цените бяха по евтини от сега...всичко е спекула ...,не само в България,но и целият свят

Този млад другар говори много наизуст...само искам да му припомня ,че когато петрола беше достигнал цените на бензина и на самолетните билети бяха по евтини от сега...всичко е спекула ...,не само в България,но и целият свят

Ква енергийна криза бе?! Нали уж всички хранилища са пълни?

Нападжиичето. Където се появи , нещата не вървят ..

билет не е имало, няма, няма и да има... тия 10 евро се пръкнаха в "зората" за някакви откривания на линии за нам си колко месеца напред и естетствено лимитирана бройка... беше мимолетно и с цел реклама докато лоукоста порхождаше...

Лично аз съм си идвал за 9 Евро много тъти от Париж за София Вярно е

Имаше билети и по 9Е.

Ахаха не съм си копувала от 10 евро. БИЛЕТИ НИКОГА. ЛЪЖЦИ

Ами като си седиш на село и се возиш в каруцата няма да видиш билет от 10 Евро

Мх. Значи не си си кОпувала. Значи не си кОпувачка. Не си имала закОпен билет значи.

Този човек беше 20 години говорител на НАП (явно шефовете на НАП не могат да говорят сами с медиите). Сега е отишъл на друга държавна синекура - да ни обяснява как ще поскъпнат билетите. Без него ние никога нямаше да разберем това, нито даже да предположим, че ще поскъпнат. Защо не говори за изключително съмнителните ремонти, които летището прави - за наводненият подземен паркинг на Терминал 2, за отчайващия вид на Терминал 1 (като селска гара в Индия), за липсата на персонал при обслужване на късните полети и цял самолет се реди на 1 гише и т.н. и т.н. Летище София е може би едно от най-лошо управляваните летища в Европа и с изключително съмнителен оператор (ТИМ и Ко).

Например на депутати и да пише изберете идиотите на снимката!Кви са тия коли и пожарни кранове?

Другия път носи бележка от доктор, че не си олигофрен.

На летището и той като Прасето на 20 шеф на пристанище!

Айде бе дедо ви самолет не е виждал вие сега евтини полети.Трея евтин фураж и гледане на животни на село не по цел ден гледане в ютюб.

Дедо ми не се е возил на самолет. Я па не съм се возил на магаре. Танту за кукуригу.

За сметка на това и баба ти и майка са се возили на корове. Многократно и все различни. Няма танто, няма кукуриго, а само ебиго!

Са нещо хубаво та сито отрошляк да ти се изсипва на главата

Говната и лайната на пасажерите.

Абе важното доходите на хората да са бетон и да не се вдигат, другото все тая майната му.

Тичай да гласуваш,те ще те оправят!Няма значение от коя партия си.

Ей едно време при Бойко борисов какви евтини полети имаше. Дойде ПП и лоукост полетите поскъпнаха.

Хайкост баце!

Бъчво, с тия дебели бузки - много си зле, момчето! :) По всяка линия, по която има РЕДОВНИ ПОЛЕТИ ще има евтини билети, понеже така си попълват местата и си регулират натоварването. Казвам ти го, понеже участвам в разработката на подобни AI-алгоритми... Много по-изгодно е да вземеш 20 лева за едно място (и да изгориш керосин за 2 лв.), отколкото мястото да остане празно и да си спестиш 2-та лв... Изгубено поколение! Чеп за зеле не става от вас, независимо Харвард ли сте завършили или у Долно Нанагорнище...

Колко много по-изгодно е? 20лв. нали знаеш, че 20лв не решават никой от проблемите на авиокомпанията.

20лв е сума съизмерима с летищните такси, които се плащат на реалната бройка пътници. Т.е.твоето много по-изгодно нещо куца.

е (нерегистриран) И като не ги вземеш тия 20лв кво? АМИ губиш ги, а по 20, по 20, вървят си...

Абе вие нормални ли сте? 20 лв. за един пътник, за един полет! 10 свободни места вече са 200 лв. Какви летишни такси? Те са отделно.

Те ше летят на дробове вече!

Това кΩпелеηце не беше ли говорител на НАП във времената, когато нападжиите тормозеха бизнеса?

Летището на Северна България се нарича Хенри Коанда, където лоукост полети има бол. Огромно и истинско европейско летище с всичко необходимо за нормално пътешестване. От летище София един единствен пътми се наложи да пътувам и повече не искам да повторя.

Пълни глупости. Полетите бяха евтини, защото бяха дотирани по програма за интеграция и културен обмен, с цел универсализация и хомогенизиране на европа. Освен това самолет ако не лети става неизползваем. Поради тази причина в европа летяха празни самолети. Също така ако авиолиния не си ползва слотовете се губят. И сега щели да вдигат цените заради путин и горивата. Пълна лъжа - цените се вдигат, за да се плати малоумието ковид. Ковид трябваше да бъде ключово събитие в TheGreatReset аджендата, но се объркаха нещата и сега някой трябва да плати сметката. Бъчваров е просто поредния полезен идиот, който трябва да "комуникира правилно" вдигането на разходите, за да се приемат радушно от потребителите.. "аргументирано".

И кво сега, TheGreatReset-а на ковида не стана, така ли? Сигурно заради антиковидарите, които излязоха по-силни от разните му корпорации и международни правителства? Хахах, на някои хора мозъците им хванаха социална мрежа от неизползването им...

Ми не, просто Путин сложи край на ковида като започна СВО на окраине.

Кога пък този започна да разбира и от полети.....

за него ще трябват 2 места в самолета. Сигурно заради това не му е евтино...

Нека управителите на авиокомпаниите да решат с колко и кои билети да поскъпнат, а не разни парашустисти в летище София.

До Гърция отдавна няма евтини полети. Още преди пандемията се приключи с тях! Какви глупости дрънка този?!

Това е първата фаза от плана. Следващата е да ви вземат автомобилите и да заживеете в 15 минутни концлагер градове, където ще може да се предвижвате само пеща.

и с тортинетка или кооло. Коолото ще е с понощни гуми.

ще обуздаят айти-та, ще щъкат само из страната и околностите

Нема шанс.Тия льольовци са на всеки километър.

Росенчо, по-добре иди да прогнозираш времето вместо цените на самолетните билети. Вероятноста да познаеш ще е по -голяма. Остави самолетните компании да си следват политиката на ценообразуване. АМАН от гадатели, баятели и всякакви всичколози!!!

тоя дебелак толкова години живя прекрасно на наш гръб като пи ар на ония копои данъчните. И си правеха скъпи тийм билдинги на камчия , ядене пиене на корем...Сега много започна да разбира от авиация, ай се п тир вееее!!! Я го питайте колко пари изхарчваха на камчия да си правят кефа за 4 дена бирниците от цялата стеана! А вие плащайте данъци да храните тях и тъмнозелените!

Да му мислят богатите дето пътуват по самолети, ние плебса не сме ходили на почивка от Бай Тошово време

Едва ли за 33 години не бихте имали възможност да отидете на почивка. Хайде стига ефтин трикотаж!

Глобализацията свърши. Съвсем скоро полетите въобще ще са само спомен! А дори няма да се позволява да се говори за подобни спомени!

Само в нашите собствени фантазии сме "атрактивна дестинация за лоукост компаниите". Интернета е широкодостъпен, я погледнете от ВСЯКА друга столица и голям град на ЕС, колко повече полети и колко повече авиокомпании (особено лоукост) има на разположение!

Ама и ти си един умник. Умните компании печелят от оборот. Лакомите печелет от скъпи услуги. И рано или късно напускат пазара защото никой не купува от тях.