Коментари - Полагат тръбите на "Северен поток-2" в руски води през ноември | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, като си имаме един Бойко на нас газ не ни е нужен. Хак, да ни е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За Северния поток.

Да ги полагат. После ще търсят изпълнител за махането им..като за ЮП :)

Ами така се прави в този ЕС. За Германия всичко е възможно, а за баламите като България само бой по каската... Е това вече не е ЕС на две скорости, а на три... Третата е задна за някои членове като нас нали!!!! Ха сега да видим какво ще каже големият брат и какво ще му покаже Германия след това.. Изводите са ,че ние си имаме политици дупедавци...е те т'ва е!!!! Пак ги избирайте кой от кой по утрепани и продажни....Ха със здраве на целокупният ни народец!!!

Не говори глупости. Северен поток е до Германия, а Южен поток минаваше през нас и когато предложихме да е до границата на България, Путин отказа и го прекрати.

Първо се информирай и после говори, кой точно е спрял Южен Поток и защо... Аман от тролове-аматьори...

Колко сме ние(България) независими , разбрахме преди няколко години, когато след кратко посещение на Маккейн и "дърпане на уши", Южен поток стана история. Ха сега да видим дали същия номер могат да го приложат спрямо Германия?

Южен поток е история заради Путлер, а не заради Маккейн. Путлер от Турция обяви едностранно прекратяването му. А предложението беше Южен поток да е точно като Северен до границата на България и оттам по наши тръби да върви. Т.е. да можем да си ги ползваме и за друг газ при нужда и възможност.

:D , Както винаги си на висота :D. Как ти ги ражда главата такива глупотевини? Талант трябва, явно имаш.

Мисленето явно не ти е най- силната страна. Не се напъвай щом до сега не си успял да усвоиш тази иначе полезна функция на мозъка.

Кица ще им прати Дянков да ги напляска.