Поевтиняването на храните по стоковите тържища се ускорява

За три седмици през настоящия месец цените на храните на едро са спаднали с 4.47 на сто, а от началото на годината са нараснали с 16.41 на сто

Обратно в новината

Коментари - Поевтиняването на храните по стоковите тържища се ускорява | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поръчкова статия.

Поръчков коментар! ;)

от посрания козяшки задник бе беоклук

steltian

Егати новината.Сякаш не знаем че през лятото цените на зеленчуците падат а през зимата растат.Или го пишете в услуга на Кокорестия.

от ПП Продължаваме Продагандата, че ПП Правителството Пада!

равно на поскъпване по магазините....

Къде има мляко по два лева?!?

нареди ли им екстремно да намаляват, че отиде мандато? Късно е чадо, от самото начало предвидих, че краят ще е като при виденов, хората с тенджерите ще те изгонят, боклук!

Киро е виновен за поевтиняването ! ОСТАВКА !

В Русия

Правителствена Паника

много поевтинява всичко бе ,какво ще правим?бай тошо не можа да построи комунизъма ,но баче кики го построи -евтиния до шия

Олио 3,60лв/л, Киро ли направи тая справка.. Ай стига глупости..

Алтернативата е да гният, като ме е рентабилно да ги извозват

Много голяма хумореска за събота , какво поевтиняване бе тъпанари , къде го видяхте , аман от гъзолизци , Киро е пътник, не го ли разбрахте!! Американски подлоги.

Поевтиняват журнаглистите, всичко друго поскъпва.

Нещо си се разгорещил от прайда и донасяш тука сексуалните си предпочитания. Нищо, лошо, де. Всеки има право да го клатят както му харесва. :))))))))))

И Кирчо и Асенчо ни водят към светли бъднини. И въобще повече няма да краднат

начи според данните в тая дописка, цените са се покачили с над 50% за последните няколко месеца а в последните две седмици са паднали с 4-5% и това особено трябва да ни радва.... едва ли не влезнахме в свтлото бъдеще

Останалото си го знаете. Много интересно е, че почти всички продукти са с най-ниска цена в южна България. Дали не се дължи на близостта с границата и възможността хората да "отскачат" до комшиите и да пазарят? Значи можело.

ПЪРВИ АПРИЛ не беше ли отдавна?!

Цена захар на борсата в Русе 3 лв!!? Тия нормални ли са? Дори в малките магазини е по 2.30- 2.40 примерно. По веригите и по 1.6 лв на промоция. Днес краставици на тържището 1 лв, домат 1.5-2.5 лв.