Поевтиняването на храните по стоковите тържища се ускорява

За три седмици през настоящия месец цените на храните на едро са спаднали с 4.47 на сто, а от началото на годината са нараснали с 16.41 на сто

Обратно в новината

Коментари - Поевтиняването на храните по стоковите тържища се ускорява | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цена захар на борсата в Русе 3 лв!!? Тия нормални ли са? Дори в малките магазини е по 2.30- 2.40 примерно. По веригите и по 1.6 лв на промоция. Днес краставици на тържището 1 лв, домат 1.5-2.5 лв.

ПЪРВИ АПРИЛ не беше ли отдавна?!

Останалото си го знаете. Много интересно е, че почти всички продукти са с най-ниска цена в южна България. Дали не се дължи на близостта с границата и възможността хората да "отскачат" до комшиите и да пазарят? Значи можело.

начи според данните в тая дописка, цените са се покачили с над 50% за последните няколко месеца а в последните две седмици са паднали с 4-5% и това особено трябва да ни радва.... едва ли не влезнахме в свтлото бъдеще

И Кирчо и Асенчо ни водят към светли бъднини. И въобще повече няма да краднат

Поевтиняват журнаглистите, всичко друго поскъпва.

Много голяма хумореска за събота , какво поевтиняване бе тъпанари , къде го видяхте , аман от гъзолизци , Киро е пътник, не го ли разбрахте!! Американски подлоги.

Алтернативата е да гният, като ме е рентабилно да ги извозват

Олио 3,60лв/л, Киро ли направи тая справка.. Ай стига глупости..

много поевтинява всичко бе ,какво ще правим?бай тошо не можа да построи комунизъма ,но баче кики го построи -евтиния до шия

Правителствена Паника

Киро е виновен за поевтиняването ! ОСТАВКА !

нареди ли им екстремно да намаляват, че отиде мандато? Късно е чадо, от самото начало предвидих, че краят ще е като при виденов, хората с тенджерите ще те изгонят, боклук!

Къде има мляко по два лева?!?

В Русия

равно на поскъпване по магазините....

от ПП Продължаваме Продагандата, че ПП Правителството Пада!

steltian

Егати новината.Сякаш не знаем че през лятото цените на зеленчуците падат а през зимата растат.Или го пишете в услуга на Кокорестия.

Поръчкова статия.

Поръчков коментар! ;)

от посрания козяшки задник бе беоклук

Нещо си се разгорещил от прайда и донасяш тука сексуалните си предпочитания. Нищо, лошо, де. Всеки има право да го клатят както му харесва. :))))))))))