Подложен на ожесточени критики, Герхард Шрьодер напуска "Роснефт"

Заедно с него с поста си се разделя и германският бизнесмен Матиас Варниг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бундестага, освен с това кое частно лице в коя частна компания може да работи, занимава ли се и с въпроси кога някой може да пикае, кога не може и прочие такива сложни въпроси?

Къде е чичо Хит-ер.Да висне на центъра на Берлин на бесилото

Напред към светлия демократизЪм! А Герхард е путьо щом се влияе от "натиск".

Скоро санкции и конфискация а после и съд!

Трудно се пуска кокал.

начи туй било демокрацията, или ша праиш квот ти кажем или ша та наказваме... ми то така си беше и при социализма....

Тука даже в таз денокрация по-грубичко изглежда!

и се убива, ако не слушкаш. При соца поне в последните 20 г. се говореше и дискутираше свободно.

Да това е демокрация Законно избрания парламент гласува и ти правиш каквото ти кажат в други страни, диктаторчето си подписва един указ и тежко ти ако не слушаш

Парламент да гласува ти като частно лице за каква частна компания ще работиш ли, бе мухльо! Акога да ходиш до тоалетна също ли ще гласува? Кой те излъга , че това е демокрация! И да гласува парламент ти дали да се ваксиш или не, щото ваксината била на САЩ и показвала "ваксинационната мощ на ЕС"! Дебил!

""Отнасяме се с разбиране към решението им и благодарим за постоянната помощ, обяви руският гигант ""-ЕТО КАК ДЕЙСТВАТ РУСНАЦИТЕ! А НИЕ СЕ ЧУДИМ ЗАЩО НЕ МОЖЕМ ДА СЕ СПРАВИМ С КОРУПЦИЯТА.

чунким американците действат по различно?

Руснаците си напазаруваха Шрьодер, Меркел и Курц и нещата им вървяха супер до 24 февруари. Браво на тях, добре го бяха измислили.

И какво стана накрая - последните 20 години троянския кон на Русия в ЕС се оказа ... Германия. Хахаха, каква ирония!

и беше богата, защото си гледаше интереса. Това е демокрация, а не забраняването на нации, по примера със забраняването на евреите.

Шрьодер и Меркел трябва да бъдат съдени! Предадоха Европа на руските енергийни интереси и направиха от Путин някакъв фактор. А вярното куче на Меркел - Боко построи руската тръба с нашите пари, за да се заобиколи Украйна. Защо ли?

То след всички тия говна дето наакаха, оставаше и да останат, няма Северен поток 2, има война.... Една от двете няма да я има също, Русия или Европа, скоро ще разберем!

Няма ли да му конфискуват и сметките с подкупите?

Скоро и това ще стане!

които сега го тровят,сами ще го върнат на поста;)Ако западняците,както има идеи,конфискуват и един цент от сметките на Русия,отговорът наистина ще бъде много сериозен-тогава съм сигурен,че руснаците ще врътнат кранчето на газа...И еврогейците ще реват като бенгалски тигри за има-няма и месец...Да не говорим за западни активи в Русия-има ги,и то в сериозно количество.Познайте дали няма да има реципрочен отговор;)И тогава ще трябват такива като Шрьодер,които да могат да преговарят с руснаците-останалите,които се изхвърляха като * на мокър пясък,никой не ги бръсне за сливи:)))