17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добре. Последният път направих грешката да си пусна телефона за 5 минути - вземи тия 80 евро...

Защо, какво се случи?

Звъннах в ю. Африка

Предплатена карта в Сърбия, Македония и Албания се купува за 20 минути с процедурата активация. После нета е 2 лв за 1 ГБ. Аз поддържам сръбска от 5-6 години, а албанска и македонска си купувам всеки път. Най-интересното е, че с швейцарската ми карта е многократно по-евтино ползването на роуминг извън ЕС. Имат дори защитен пакет от 5 CHF, който се активира при невнимание и не може да те одерат като нашите изедници. За инфо потърсете на сайта на най-големия швейцарски оператор. Хайде със здраве - нали знаете, че всяко действие си има противодействие.

" условие за започване на процедура за премахване на роуминга с Европейския съюз"!!! Операторите подиграват ли се със своите клиенти? Къде блее "моето" правителство, та не ме защитава?Да не мерят пак магистралите?

А ние къде сме - нали щеше да важи и за нас се хвалеше един дето никога не лъже ?

А нас това какво ни касае?

ти не си в ес - в евразията си, при крадливото джудже!

Кои сте тия вие, от чието име питаш?

Мен ме таксуваха в ЕС по цена за страна, която не е членка на ЕС..по силен бил сигнала видиш ли.. Мобилните оператори си правят каквото искат!

Те като са ти видели тъпата мутра, и са решили да те оскубят яко.

Абе, аграр... Ако не си доволен от отношението на мобилния си оператор, вземи си прочети договора. Ако мислиш, че си ощетен, пиши на КЗП. А ако просто си блеял когато си подписвал договора, тогава си дори по-прост отколкото си мисля.

Те намаляват цената, защото никой не иска да плаща 5 лв.без ДДС. Нито местните, нито чуждите граждани. И пак ще я намалят! Защото цената отново е голяма. Независимо, че се говори за споразумения между страните.

коя от коя по интересни статии.... Да не сте в Гърция на плаж и вие????

Информацията е добра. За втора поредна година се отказвам от почивка в Македония, защото там минутата е 5лв, а интернета се плаща в златни кюлчета.

Разходка до Охрид ти излиза 100 лв. за път, спане, храна и сувенири... и още 200 лв. за телефон и интернет...