Pfizer вдига четворно цената на ваксините срещу коронавирус в САЩ

Фармацевтичният гигант се насочва към цена от 110-130 долара за ваксина, след като Щатите преминат към свободното им предлагане на търговски принцип през следващата година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В щата Илинойс до тази година електрическите коли имаха "стимулиращ" данък от $12.00/година. При $150.00/година за петролните коли. От тази година ГЮВЕЧЪТ свърши- $500.00/годишен данък за лагерните колички на батерии.

То при тези цени съвсем няма да има желаещи да се ваксинират!

Наплашиха хората и сега жънат печалби. И Холокоста, и набедената пандемия са средство за печелене на пари. Другото име за тях- най -големите измами в историята на човечеството.

Доказаха, че материалистичните общества са с интелект и нрав на овца...

Така се правят пари! Умните са единици сред стадото!

Разбрахме ,а то се предполагаше,кой пусна короната по света.И насочвайки се към най многобройната държава.,която държи икономически щатите за гушаата.

Само дето всички следи водят до ФАЩ - и финансирането, и целите на изследванията, че има намесени и американски лаборатории. Най-вероятно само забранените в САЩ изследвания са били изнесени в лабораторията в Китай, която май си е баш американска.

Това си го знаехме още от самото начало на началото и никога не съм се съмнявала, че нещата ще се развият по друг начин. Да са ни честити новите илядо и ... ваксини! :)

Добро утро, търгуват със здравето ви овце.

Може и да е безплатна,но утре отивам да си купя една на четворна цена. Тези добре ли са ,искат четворна цена за нещо,което изглежда не работи...? След 6-тата ми ваксина се чувствам прекрасно Защо не си.......;.;.

Няма вече лесни печалби за сметка на държавния бюджет и сега вдигат цените за балъците

Тези “ваксини” са за да се дигитализирате! Хората толкова намразиха истината, че са ок да ги превърнат в зомбита- роби. Само да е лесно и приятно, и да има смях.

пУТАК мръсен, закривай тоя форум! Не виждаш ли вече, че само нашите платени дебили пишат тук?! С митрофанката за нищо не ставате, боклуци. Ще ви туря до ленин да си легнете!

Вай, вай. Вдигнаха таксата на абонамента. ПрИмоцията свърши. Кой се вързал с "договор" се е прееб@л

То за това главния Орк Вагиналний още не смее да доближи човек на по малко от 50метра :) Щото руските ваксини много хубави предпазвали от Джавелин даже хахаха

На рашките дози им не требат има си могилизация :) маската е страшна но калашника без партони. не е страшен нито танка с гумеа активна броня !

Тъкмо се наканихме да се бодем и вдигнали цената.... Нищо ще си купим един флакон.ще пестим от закуски

3 дози на Пфайзер и два пъти Ковид след ваксините! Повече ще ме хванат за оная работа!

Аз с нула ваксини, и нула ковиди

Ше цъфнеш, нема страшно!

Прекрасно! И ни чака нова вълна от още по смъртоносен щам сигурно? Не бих се учудил ако Продай България внесат законопроект за задължително ваксиниране

Как се изпускат "заради слабото търсене на ваксини".....

Руските ваксини за по 9 долара са вражески и забравени в ЕС Остават приятелските Пфайзер от САЩ за по 110 долара.

Обаче са боклук. Като всичко друго руски.. Евтино, но боклук.

110 долара е в ФАЩ в ЕС ще е 200 евра

Пфайзер имали сключени договори с ПРАВИТЕЛСТВАТА на държави?!?!? Без значение дали ще бъдат употребени, важното е да се платят авансово, после може и да ги изхвърлят, както се получи с техните експериментални течности в България. Затова се бият в момента депутатите, кой да подписва тези договори и да взимат комисионните.

Макар, че нищо не се споменава в българската преса, тези дни трябва да се иска оставката на Урсула затова, че е превела за ваксини 71 милиарда евро за ваксини. Закупени са по 10 ваксини на всеки европейски гражданин. Вече се говори за корупционен скандал Урсула гейт. Затова не е за чудене, защо толкова настояваха насила да ваксинират хората. Всичко е обаче под цензура.в демократична Европа.

Oт както си признаха, че вакцината изобщо не предпазва от повторно заразяване и въобще не спира разпространяването има ли още балами???

Ми то кренвиршите скочиха четворно.Те ваксините са свързани.

За да вдигнат толкова цената, значи са сигурни в пазара. Какво ли са ни подготвили обичните ни политици.... Да не мисли някой, че лекари ще решават!

един коментиращ по-долу го е споменал - комбинацията между първоначалния вирус и омикрон - 80% смъртност

Един беше писал ... но ми изтриха публикацията ... Мисля, че е време да се изиска сметка за наглото налагане на цензура! За справка, дори Financial Times, CBS news, Vox и други големи американски медии са публикували, но защо тук да не наложим цензура, защото собственото. ft . com /content/f2e88a9c-104a-4515-8de1-65d72a5903d0

На американците им промиха мозъците даьсе "ваксинират", скоро промитите мозъчета и ще си плащат! Така трябва - глупостта трябва да се заплаща скъпо!

! ! !

Стане ли тук 250 лева ваксината, веднага ще се извие опашка от антиваксъри да си я купят. Много животи можеха да бъдат спасени в България, ако просто ваксините бяха платени или имаше безплатни само за "правоимащи". Българинът не е особено интелигентен и науката не му е слабост. За него е важно да не се мине повече от другите и, ако е възможно, да се е уредил малко по-добре от тях. Или поне така да си мисли.

Мда, евроатлантическите педали, които си изкарвате парите на колене в някое НПО щяхте да дадете 250 лева без да се замислите. Тези с деца, които си вадят парите с честен труд щяха да ви теглят пак майната.

ек прооооз галфон ме говори от името на всички...такива проооозти като теб се връзваха на тъпотиите че видиш ли като си слагал измислена ваксина той спасявал човешки животи....всъщност ги бе страх за мизерния им живот...ваксиниран пък се заразява и ръси зараза навсякъде

и у нас такива цени.

Ама трябва да е вдигнат и парите на докторите за поставяне. Може ли да взимаш само 10 лева при положение, че ваксината струва 250 долара ?

На колега бяха му изписали скъпи витамини произведени от тази фирма, както и капсули магнезий. Били скъпи, но качествени. Колегата взе да чами като болен заек, с упорито главоболие, повишено кръвно, постоянни болки в кръста. Положението му се влоши и дори си взе смяна и не дойде на работа. Обадих му се по телефона и му казах следното: Иване, хвърли ги тия неща дето са ти ги изписали, ще те уморят бе човек. Видиш ли на опаковката произведено от САЩ, Канада, Австрия, Полша не го взимай. Ако вече си го взел хвърляй. Така и направил. Възстанови се за 2 - 3 дни и се зарече никога повече витамини да не купува, нито лекарства от изброените държави.

Виаграта обаче си я вземате и си траете нали, интелекти?

Бизнес ес южуъл

Sorry....няма балъци вече.

Наврете си я от зад

Честито! САЩ така правят бизнес!

урсула да поръча 2-3 млрд за ЕС... ко му е

Желаещи- няма!