"Пежо" и "Фиат" се сливат, за да справят с трудното бъдеще

Новата компания, наречена "Стелантис" (Stellantis), ще има над 400 000 служители

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има един монтьор казва се Скот той най добре определя компаниите за коли и тези сливания в YouTube казва как едните са пълна трагедия и другите не падат по долу така че какво очаквате да се получи

Fix It Again, Tony - така викат в САЩ на Fiat

А така на FORD - For Over Repairing Daily

Fix Or Repair Daily.

Казват му Fix Or Reair Daily.

Fiat Spider, беше колата с най-малко ремонти на един приятел, а той е маниак на тема коли. БМВ-то не помня модела, но понмя, че беше 4.4 и те лепеше за седалката по баирите от ускорение, не излезе от сервиза. Лада и Жигули няма какво да ги коментираме. Джипа и Крайслера бяха по-зле и от БМВ-то. Тикото не е точно кола, но го споменавам, защото искат книжка да го караш. Сега се занимава с едни дърти Влова и ги връща от света на мъртвите, но там като се оправи нещо и държи. Та поне 10-15 коли му минаха през ръцете и той си признава, че Фиата, му беше най-здрав, но му писна да го поднасят "специалистите" 3 години и го смени... Та, така, скъпи ми специалисти. :))

Марката на боклуците

За теб само тарамбука. Най-добре каручка и на село.

Ква стана тя... Едно време имаше лада, москвич, запорожец, шкода, вартбург. Сега останаха тойота, фолксваген и стелантис. Очаквам да кажат колко ще е вноската и колко ще се чака..

Ех, Гоше, Гоше! Май още живееш в онова време и чакаш ред за калпавия Запорожец!

Gufianec

Ще се чака точно толкова, колкото ти трябва да си събереш парите за колата :D :)

Остай реда, но къде остана конкуренцията?