Петролът се срина под 55 долара на барел

Тенденцията към поевтиняване се запазва, коментират експерти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на нефта от 55$ за барел и един и същ курс на долара от 1.70лв и при едни и същи акцизи , сега и преди година,разликата в средната цена на дизела е 0.25лв за литър в полза на тази от преди една година? Справка fuelo.net И нямало спекула на пазара.

Лукоил, самосезирайте се :)

Къде са сега Владко Земетръса, Делчо Хайдутина от Асоциацията, Правешкия търбух, Боко Рапоня и всички тюфлеци по веригата, за да ни обяснят, как цената пада навсякъде, но не и у нас:)))??? Колко вида петрол от... кошницата на ОПЕК се преработват в Лукойл??? Видовете са: Лек арабски (Саудитска Арабия), Басра лек (Ирак), Бони лек (Нигерия), Ес Сидер (Либия), Жирасол (Ангола), ирански тежък (Иран), Кувейт експорт (Кувейт), Мерей (Венецуела), Мурбан (ОАЕ), Ориенте (Еквадор), Катар марин (Катар), Шахаран бленд или "Сахарска смес" (Алжир), Раби лек (Габон) и Зафиро (Екваториална Гвинея). И как става фокусчето, при което цената на петрола пада, но се качва тази на... газа:)))??? Къде сте бре, "фокусници":)))???

А кога ще се срине цената на бензина в България?

Отново САЩ защитава целият свят от картели, сговори и изнудвачи с което "заслужават" да бъдат наплюти от злобната путлерастската сган за н-ти път

не защитават Светът... а търсят цена на която могат да продават своята продукция.

ПЕТРОЛА СЕ СРИНА , НО ГАЗТА СКОЧИ !!! От началото на ноември до сега цената на газта СКОЧИ с 26 % !!!!!! Забелязва се тренд на увеличение на цената на златото!!

СРИНА СЕ ОТ 86 долара за барел до 55 долара. Не прави ли това 35% намаление на цената на БАРЕЛ ПЕТРОЛ ??? КАКВО ЩЕ НИ ОБЯСНИ СЕГА ВАЛЬО ЗЛАТЕВ ЗА ЦЕНИТЕ НА ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ?!!! НЯМА ЛИ ДА ИЗЛЕЗЕ И ПРЕМИЕРА ДА НИ РАЗЦЪКА КАКВО Е МНЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА КОЯТО ДЪРЖИ ЗЛАТНАТА АКЦИЯ В ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ С ОПРЕДЕЛЯЩО ПРАВО НА ГЛАС ?!! ИЛИ ЩЕ ДЕРЕМ ДО ПОСЛЕДНО ПЛЕМЕТО КОЕТО ОЩЕ НЕ Е НАПУСНАЛО ДЪРЖАВАТА?! ЗАЩО НИЕ ТРЯБВА ДА Я НАПУСКАМЕ , А НЕ ТЕ - половин милион държавни хрантутници стоящи и пъшкащи на заплати които ние им плащаме!!! ПОЛОВИН МИЛИОН ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ на които ние чрез бюджета и акцизите на горивата плащаме НЕ САМО ЗАПЛАТИ , НО И ЗДРАВНИ И ПЕНСИОННИ ОСИГУРОВКИ !!! ТОВА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА !!! НУЖНО Е ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ ЗА КОЕТО НЯКОИ ФИРМИ СВЪРЗАНИ С КУМЦИТЕ НА ГОРАНОВ УСВОИХА ЕДНИ ДВА МИЛИАРДА ЛЕВА!!!