17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитат : През май Русия получи 20 млрд. долара от износ на петрол, с което се върна на нивата отпреди инвазията." Само от петрола. А колко милиарда на месец печели Русия от газ, зърно, торове и метали? И краварите обявяват дефолт на Русия щото не си платила некви смешни 100 милиона долара по кредита си .. !??!?! Тия са баси и смешниците като говедарските тролчета дето драскат тука за 1 пица на ден

С една дума- пак ще купуваме руски петрол, но понеже налагаме санкции ще го вземаме два или три пъти по-скъпо!!! Не мога да разбера обае кой налага санкциите и кой е потърпевшия? Явно този ЗАПАД наистина е малоумен- друго логично обяснение нямам! И трябва да се разбере, че при ограничен добив на ресурси няма как да налагаш санкции освен сам да се простреляш- това и направи ЗАПАД-а, но му трябва много време да осъзнае каква глупост са сътворили.

Санкции срещу Китай и Индия задето купуват путински петрол !

Много си смотан.

да продават на балъците по света всичко на цена, която им трябва

Световните цени на абсолютно всичко скочиха с 50% , а рашисткия нефт се продава с $35 долара отстъпка и повишени транспортни разходи! Демек рашистите са обеднели двойно!

Цар си! Математиката за нищо е нямаш :)

Природно ли си толкова глупав или си ходил на допълнителни курсове? Руския петрол е сорт "Урал" ,той винаги е бил по евтин като цена от овявената на борсата цена на сорт "Брент", при вдигането на цената но сорт "Брент" си издърпва нагоре и цената на "Урал" при всичко руснаците не губят нищо,но от цялата работа губи Европа а Индия и Китай са най-на сметка!

Танковете и другата техника на НАТО се движи и петрол вкаран през задната врата. Посоката е една. Преди 200 години Европа се обедини срещу Наполеон, а преди 80 години светът се обедини срещу фашизма. Сега светът е на път да се обедини среяу Кримски Путин.

"През май Русия получи 20 млрд. долара от износ на петрол, с което се върна на нивата отпреди инвазията." Бедните руснаци. Смазаха ги просто ;-)

И отпред и отзад, от всякаде ще ни влиза......

Сладко и вярно :-)

Руски газ от Русия не може, но по-скъп руски газ от Азербайджан или Гъриця - може. Руски петрол от Русия не може, но по-скъп руски петрол от Индия - може.

Ум уува, ум робува, а ум патки пасе.

Може би през 'задната врата' ще бъде по-удобно, защото съм чувал, че през 'задния вход' много боли.

на фон дер Лайнен.

Войн де'Лайнен е тя :)