Петков, Василев и Бориславова не се явиха пред комисията за "Джемкорп"

Тя трябва да провери всички факти и обстоятелства около договора за инвестиции в зелена енергия на стойност 1 милиард долара

Обратно в новината

Коментари - Петков, Василев и Бориславова не се явиха пред комисията за "Джемкорп" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мършите, които си мислят че са над закона щели да оправят държавата и да я правят законова. Хахахах, и само колко тъпи копелета има, които им вярват.

кво искаш от неуспял имигрант

Нещо ги друса шубето, май.

Киру и Асен отиват при Славчу на дивана ! Те дигнаха инфлацията !

Министър Николов,гледах го по Цветанка Ризова и ме обхвара страшен яд и мъка за това на кого сме се доверили да управляват и разполагат с държавните активи.Болка.Цветанка Ризова беше по добре подготвена и очевидно с по голяма отговорност за България. А Кирил и Асен изобщо ги няма.Трябва да се съдят тия хора.Само ние можем да се отървем от тях.И да си ходят в Канада.Не ги щем.

Гледах го тоя Николов при Ризова. Така и не отговори на въпроса какво точно е трябвало да прави Джемкорп в България. Беше доста истеричен, явно много са сгазили лука. Новината обаче тия дни е извинението на Радев, че докара тия неграмотни нагли навлеци на власт. Впечатли ме. Дано не останат повече заблудени бабички и умнокрасиви за Кирчо и Кокорчо.

по-нагли, най-нагли, Киро, Лена, Асен! Долнопробни мошеници!

Сега разбирате ли защо на всеки ъгъл има Майбах?!

П. Бояджиев: Двамата мошеници Радев и Борисов в истерия бълват змии и гущери срещу Асен Василев и ПП 06.12.2022 Днес двамата мошеници Радев и Борисов, са в истерия и бълват змии и гущери срещу Асен Василев и ПП. Отвратителни, нагли, лъжливи и каквото си помислите още. И защо го правят, ами защото Асен имаше куражът да каже публично, че Борисов и Радев са един тандем и той се управява от един чорбаджия, Москва. И нека да дообясня. Не само, че Радев и Борисов са пуснати като кучета да лаят срещу Асен и ПП се срещат, но те са и в ежечасна топла връзка помежду си. Ето как. Виждате ли този руски гражданин и почетен консул на Русия, Георги Гергов, в ляво на снимката точно срещу Румен Радев в дясно. Той е в ежедневна координация с Бойко Борисов по кадровите въпроси. Същият Гергов е в ежедневна комуникация с Копринков, който е натоварен от Радев да поддържа тази топла връзка. А Копринков е всеки ден и всеки час при Радев. Той му е секретар по вътрешната политика. Та Асен имаше куражът леко да повдигне завесата за тази долна мутренска завера. Та да ви е ясно колкото повече злоба и омраза виждате да сеят Борисов и Радев срещу Асен, толкова по-добре той си върши работата във ваша полза. И да не пропуснете, Гергов пък е в денонощна връзка с Митрофанова. Ако и сега не ви е станало ясно то никога няма да ви стане. Петър Бояджиев

Според други източници Джемкорп си е руски... ако още не ви е станало ясно. ПП и с дявола връзка правят за пари. Русофобите в небрано лозе.

Самодоволните ПРОВАЛЕНИ ПРЪДЛьОВЦИ са винаги извън закона!

леле, пак се изсрах на майка си в устата

Киро и Асен са депутати и упражняват парламентарен контрол. Ами Лена защо?

A Nemorandum ili Togovor e tova za koeto pi6ete gospoda. I az ve4e se oburkah kato 4eta 6arlatanizmi. Plagodarq vi vse pak.

Няма да се занимават с глупостите на Тиквата. Бравио млади хора. Гледайте Бойко как се кара на водещите телевизионери. Ха-ха. Много злобен бре.

Киро е отишъл да яде ,,пица с кристали, , а Кокорчо е бегал да не си плати обяда в стола. Какво да коментираме - наркоман и крадец

Да не са луди да се явят. Тази “комисия” представлява трибунал от престъпници и кожодери подвластни на българската мафия.

А тия тримата крадци са вода ненапита нали.Аман от дебили в страната.

Взеха парите. Казаха: ЧЕКАЙ МАЛКО. Изпуснахте ги тия да ги заринете с камъни, са им сърбайте попарата. Те ще си веят трътките по яхтички някъде.

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ, ВСИЧКИ СА СВИНЕ

И като не гласуваме ще станат ангелчета, така ли?

То конституцията не зачита, че за някаква парламентарна комисия ще се занимава. По-важно е да дрънка глупости всеки ден и да се явява в сутрешните блокове по всички телевизии. Пълен Провал!

За кой говориш? доганчо които се покри в дън земя , или тиквун даващ акъл от жипката, или може би диванната муми слави ?Кой ти е шефа троле?

Не, за майка ти говорим Кирчо, за майкати, дето баща ти изостави да ида в Канада, изоставена заедно с теб, щото още тогава е видял, че си олигофрен. Па сега те лансира като панаирджийска мечка

Н идиот няма смисъл да се дава акъл.

американизираните келешчета от Пълен Провал засега успешно се крият като мишки!

Затова пък всички гърбави тролове са се разтърчали като плъхове на потъващ кораб.

По изнесените секретни документи от Лена седи нейният почерк, тъй като е писала бележки. А, за това е сигнализирала Турция, тъй като са изнесени между държавни данни , които засягат и техните интереси. Лена го е загазила здраво. По-добре да лежи в Сливен отколкото в Диарбекир.

ПП комсомолците да си покажат харвардските дипломи, щото може да нямат или да са ментета. Невъзможно е такива идиоти да са се дипломирали в този предтижен университет!

Ти верно ли сега разбра, че нямат? Само ЕугЛенчето нещо е завършила дистанционно там!

Ленчето не се е явило шот е беременно и я е страх да не пометне от уплаха и да не може да отърве пандиза.

След като се е онодила едновременно с киро и миро, ако ленка е бременна, кой е бащата?

Асен

е бабата.

Радев мрази Борисов и го плюеше, но никога не го обвини в нещо конкретно, което доказва че само манипулираше. Т.е. мислите ли че щеше да му спести, ако наистина е имало нещо и можеше да извади факти. А сега вади конкретни факти за лъжите на ПП, да си сърба попарата от това че ги подкрепяше. Най-честно ще е Радев да си подаде оставката, защото да забъркаш такиваш каши и да си ги признаеш не став само с едно извинение, когато си на такава висока позиция.

Да, Радев също се оказа мутра. От ТЯХ! Между другото като гледах връчването на мандата и ме впечатли, че видях само КУБЕТА - и Радев, и Дончев, и кандидатът им, когото убедиха да им е мюре за театъра. И естествено Цащ Мутрата Борисов, когото дадоха после да коментира!

Джемкорп е компания на руски евреи-мошеници от класа.

са "излъгали" нашите "невини" души от ПП, ма повярвахме всички.

Bulgarian and US.

“Петков, Василев и Бориславова не се явиха пред комисията за "Джемкорп"” Естествено, че няма да учавстват в този пореден цирк! Присъствието на бившия министър Александър Николов, който е подписал документа и е напълно наясно с всичко (и отрично го обясни и при Цветана Ризова) е напълно достатъчно за онзи, който наистина се интересува по темата! Но този случай не е за това, а е поредната партенка по системата “Крадецът вика “Дръжте крадеца! Както скоро всички ще разбепат!

Тези за какви се имат? Крадци недоклатени

Лена вече на досъдебно производство за издаване на държавна тайна. Ако скоростно не забременее като Иванчева, ще ходи при нея.

Явно забременителите са повече от един

И каква е тази велика държавна тайна, бе идиот!

Кви сте вий да им държите сметка? Вие знаете ли че тези хора са завършили Харвард? Няма какво да дават обяснения.

Далавераджии,що да де се явят пред някаква комисия? Като няма прокуратура която да ги обвини и арестува.

За депутатски имунитет да си чувал?

...СТРАХ ГИ Е... Рано или късно истината излиза наяве.

Тези си плачат за пандиза

Теменужка Петкова: "Освен това няма анализи и становища, за да стане ясно на каква база е решено да бъде подписан този меморандум, както с каква цел и с какво то би бил полезен на България и на българската енергетиката."

Хаха, то пък щото за Турски/Руски поток като имаше доклад от ДАНС, че проектът единствено обслужва руските интереси и за България няма никаква полза и газ по него няма да получаваме, вие не хвърлихте 3 млрд. народна пара за него.

Време е Киро Простото, Кокорчо Василев и Лена Общата да бъдат подведени под отговорност и вкарани в затвора!

Няма ли начин Радев или Донев да арестуват тези мухльовци и Гешев да започне да ги разследва както трябва?

Теменужка Петкова: "Освен това няма анализи и становища, за да стане ясно на каква база е решено да бъде подписан този меморандум, както с каква цел и с какво то би бил полезен на България и на българската енергетиката." Хаха, то пък щото за Турски/Руски поток като имаше доклад от ДАНС, че проектът единствено обслужва руските интереси и за България няма никаква полза и газ по него няма да получаваме, вие не хвърлихте 3 млрд. народна пара за него.

Да ви ЕПМ на всички протестъри и парапети.

шралатан медиите и шарлатан журналистите искат избори с машини :)))) простаци.

И на луната вече знаят какви изключителни шарлатани са Киро,Асен,онова парапетното кур...ве и цялата пасмина ПП,само Прокуратурата не вижда.Всяка дума на Киро тъпото за Джемкорп е тотална лъжа.Има документи за всичко в т.ч че по въпросният меморандум може и да плащаме неустойки.Но Темида е сляпа.

Що бре Тиквата докато беше премиер не се мерна у Парламента а сега Петков не дошъл един ден и голям проблем...

Шопе кво че кажеш в фоостата ти

Триото курве ,педал и лъжец-крадец при бай Ставри имат нужда от продухване на аспуха

За Боко Атанасова и Биков ли говориш...

Небе пендел за теб е

Ех, какви комисии имаше едно време, обясняваше се кой е подарил кюлчетата, какви далавери са вървели с Пилето, пускаха се записи с битите млади протестиращи момчета и момичета и т.н. А сега? Комисия за меморандум, който вече е прекратен, един лев не е изхарчила държавата по него и който, дори и да не е бил прекратен, нищо задължаващо никога не е произтичало за държавата от него...

Ами със заповед за задържане и полиция ги домъкнете, ако трябва с ритници по оядените задници.

Тапанара си е тапанар

Хайде всички парапети в затвора!!!

А Лена да не е парапетно бременна , че не се явила ?

Лена не е бременна щото е яловица

В задния двор не се забременявало.

Голям кудош! Шеф на тази комисия е деси трифонова-натирена от ПП, като шеф на Агенция за инвестиции, щото била неграмотно и пискаше, че няма нищо общо с герб, а сега е техен депутат. Явно всички се опитват да са там дето се управляват големи финансови потоци не, ами реки. С тази алчност ще ни затрият, като нация.

друго Опция няма, но да не Забравят и Лоурер с цялата му Рода - все пак той е Мозъкът на всичките Далавери!

Законът в България важи и за парапета

съвсем скоро кирчо, кокорчо и лена ще станат сънародници на сноудън

А според мен, не са мошеници. Просто не разбират нещата.

Га лапаха големите кюфтаци , бяха първи . Откъдето отгърнеш държавата тея шарлатани далавера след далавера са натворили . Сега се крият . Най- накрая трябва някой да бъде осъден за корупция . И най - вече крадливите лъжци от Пълния Провал .