Пети софийски мол смени собственика си

Останалите 4 софийски мола бяха купени от инвестиционни фондове от ЮАР

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе къде е ДАНС? Няма ли да разследва този огромен инвеститорски интерес от ЮАР. Това са откраднатаи пари, наши. Иначе като отида в банка попълвам по 20 декларации за щяло и нещяло, включително и дали съм американски гражданин?!

Един изпра парите,времее за следващия олигарх.

Дали вече не се прибират парите инвестирани преди трийсет години в куфарчета?

к'во ти пука те затуй са парите да се въртят няма да все в банки и куфари закопчани

Ония загубеняци дето бачкат срещу другите с големи пари без произход, вълната на баба Дора ли чепкат? Или си цакат по братски?

Това са мръсни червени пари изнесени от България или лесно искарани пари от банкиране или застраховане в България.Никой нормален няма да даде пари в губеш бизнес..........

Българска работа.

Не е ли африканска. ЮАР не е ли Африка! Мухахахахахахаха!

Моловете винаги са изглеждали като перачници на пари.

Точната реплика е "ВИНАГИ СА БИЛИ ПЕРАЧНИЦА В БЪЛГАРИЯ"

Ако не ви е известно, на този мол му казват "Тихият кът" и ако влезете в него ще разберете защо. Май и испанците няма да издържат дълго...

А може и да изкарат, зависи дали искат да печелят или да перат. Но принципно си прав/а, ако човек има намерение да инвестира чисти пари в честен бизнес, пълен абсурд е да ги набие в имоти в България в момента. Освен това и на търговския бранш му предстоят черни дни, така че няма какво друго да е, освен перачница. Силно се съмнявам, че зад 150+ милиона евро стои някой наивник, който се чуди в какво да ги вложи.

то точно това му е хубавото. няма пискливи дрисльовци дето да ти се пречкат

ЮАР не беше ли една от държавите с най-висока престъпност в света, където повечето престъпници се крият и повечето пари от престъпна дейност се препират?

Тц, ЮАР НЕ БЕШЕ такава държава, но ЮАР Е и ЩЕ БЪДЕ такава държава - сборище на престъпници, беззаконие, диктатура, геноцид спрямо белите граждани и т.н.

Галеви си купиха мол, тка ли?

Чакаме да почнат да затвапят не само да се продават

Нали знаете че тук има един испанец на който му удържавиха незаконно взетите имоти. Е сега той се сдоби със законен имот в центъра на София. .... Това се казва държава населена с прости ама много прости хора. А и чат пат шушне на пъдаря си за да върви далаверата.

Не сме прости. Като кажа, че единственото спасение е да ги изтребим до крак, заедно с изчадийцата им, всички ми се нахвърлят, че било варварско ... Аз в такива случаи отговарям - "око за око, зъб за зъб" - те на такъв геноцид ни подложиха, че единствено пълно заличаване от лицето на земята може да бъде някаква форма на възмездие.

Цялата им работа на софиянци е такава - съшита с бели конци, с топ инвеститори от ЮАР и Сейшелите. София никога няма да бъде на нивото на нормалните европейски столици, колкото и милиони да се наливат в инфраструктура.

Еми, като се изсипахте всичките селяни тук, градът се превърна просто в по-голямо село.

като дадат пенцията що да не си купя и аз некой мол

Инвестицинни фондове в ЮАР, които се интересуват от прекрасния бизнес климат в България? Сещам се за няколко известни бизнес дами и господа, които се "преместиха" да живеят там след като тук бяха набедени за кражби за милиони, укриване на данъци и измами. Препиране на пари е основния бизнес интерес на "инвеститорите" в България.

Ахъммм....Повече от показателно за забележителния бизнес климат у нас. Гответе се за погром след тази зима. Да не кажете, че не съм ви предупредил....

Кофти климат, а? На опашка се чака да купиш имоти на безбожно цени. Моловете пълни до козирката с бедняци с айфони за два Бона. В кръчма се влиза само с резервация, а да хвърлиш салфетки само 20 лева.. Мъка, мъка...! Дано свърши и се върнем в богатите времена 1997-ма, когато всички бяхме милионери...

Да помислим.... Балон при имотите няма. Всичко се дължи на икономическия подем тип Сингапур. Бедняците сите с телефони на изплащане. Толкова си могат. Кръчма с резервации и салфетки само в Софето и през туристическия сезон по морето. Мъъъка, мъка....А теб специално не само съм те предупредил, но дори ти го нарисувах.