17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дипломите не са достатъчни. Само комплексари могат да парадират с дипломите си. Всеки е изпадал в ситуация да се чуди и мае как той е с две висши и 2-3 езика и работи за жълти стотинки, а съседа от другият вход без език и висше си има фирмичка за нещо и си вдига стандарта на живот. Просто има хора който имат усет за бизнес а другите не. Бойко е от тези който могат да говорят и с хора в автосервиза и мин. председателя на Люксембург. Дипломите са дипломи но без практическо приложение са само хартии. Човек завършил Харвард може да управлява парични потоци в уредени западни държави не в държави от съветски тип като нашата.

Нищо против момчето, но е прекалено млад и житейски неопитен. На тези години трябва да върти фирма, а като понатрупа опит да се проба в някое министерство. Истински финансов министър беше предишният, Ананиев.

за безнадеждно остарели корупционни проекти, а не за иновативна българска елкола http://rentelex.tech , като пример

Я да те питам! Като си толкова иновативен, защо чакаш и ти да се наредиш на хранилката? Истинските иноватори се справят сами, а шарлатаните чакат да ги финансират.

вижде изпитания на платформата на http://rentelex.tech

Смешнико, бягай на кастинг при Славчо Учиндолски. Само там ще ти се вържат какъв си гений. Щом Шнорхела успя и ти имаш шанс.

трябва да караме елколи с домашно зареждаеми преносими акумулатори от контакта, защото не е необходима улична мрежа за зареждане - вж как http://rentelex.tech

Тончев, ти си пълен палячо! Не ми пробутвай смешната си аматьорска кочина. Сайта ти е преведен с гугъл. Дори не знаеш какво е BLDC мотор. Ако те питам какво е FOC няма да можеш да кажеш, но електромобил ще правиш.

пътни тестове http://rentelex.tech

на олигархията и затова в плана за възстановяване всичко е доста остаряло и съолразено с досегашното крадене. И затова няма зелен преход и БГ елкола, например иновативна такава http://rentelex.tech

Мошениците помияри от Служебното правителство ,ще бъдат гонени и бити с камъни ,кой където ги срещне !!!! Само трима запазиха чест и достойнство и не се включиха в манипулациите ,фалшивите новини и кьорфишеците ....

На този некадърен книжен плъх Петканов, единственото нещо ,което трябва да се направи е да му се ударят 50 тояги на голо и да се скрие далече !!!!! ТОВА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ДОВЪРШИ БЪЛГАРИЯ !!!

Няма страшно! Той ББ не успя за 12 години, та сега за няколко месеца ли.

електиреческите коли са неизбежни и затова трябва да почнем иновативнни такива с европари - http://rentelex.tech

вместо да правим иновативна кола http://rentelex.tech

а в плана не е предвидена БГ елкола, например иновативна такава http://rentelex.tech

софтуер и го продават скъпо на грантовете - измамата е по-голяма от санирането..

Що пишете за неща, от които не разбирате, бе хора? Пийте си хапчетата и вички ще са по-добре :)

С една програма се правят на конвейр проекти за старт-ъп компании. Проектите ще се плащат по Програмата за развитие, а дали старт-ъп компанията ще започне да функционира, никой не го засяга. Гледай сега как Северозападна България ще се напълни със старт-ъп фирмички.

В парламента направиха цирка сега е време пак служебното правителство да покаже че има нормални хора които могат да работят в България.

И не искам да обидя никой от вас . Сигурен съм ,че си вършите много по добре работата от тия 240 хрантутници .

Точно от служебнто правителство досега гледахме само циркове и реваншизъм.

Опоска и забави готов План за развитие, в който промени само парите за канализация и метро в София, за да добави 320 млн. лв. за старт-ъп компании. Оказа се, че мъжът на съветничката му и любовница е най-големия консултант в България по създаване на старт.-ъп компании.

производство на иновативна БГ ел кола http://rentelex.tech

да даде за остаряла албанска елкола, вместо за наша иновативна по елкола с преносими акумулатори за домашно елзареждане http://rentelex.tech

Въпрос: понеже всичките там сте завърши Харвард, айде сега да обясните на простите данъкоплатци дето сме завършили в нашенските вузове, как така като дойдоха завариха хазната опоскана, после се оказа че имало бая пари в бюджета, а сега парите свършиха ??? И не ми обяснявай за еврофондове. защото на вас и едно евро няма да ви дадат, за това че сте умни и красиви...!!

Ма то завършването във ВУЗ не значи, че си умен и грамотен! За такива ще поясня: бюджета за годината беше изхарчен/раздаден преди ГЕРБ да здаде власта. Това означава, че няма пари за непредвидените в бюджета неща (като 50 лв. за пенсионерите). Поради по-добра събираемост са постъпили до момента 2 милиарда лв. в повече, но не могат да се харчат, защото и те не са били предвидени в бюджета, а правителството работи по бюджет, който се одобрява и приема от парламента, а не щото ББ така е решил.

Още един, дето открива топлата вода: Не трябвало всички средста да се фокусират в един район. Всички го знаем това, ама основната чест се сипят в София и е така отдавна.

Каква "основна част" сънувате и двамата със служебният заместник ? При 7 000 000 души в страната имами 12+ млрд бюджет ! В София живеят 2 000 000 души което и определя около 4 млрд бюджет а не 500 млн които също да бъдат намалени наполовина !

Ще стане същото като с раздаването на парите за магистралата като социални помощи. Само ще се увеличи инфлацията като се влагат парите неефективно. Парите трябва да се дават там, където правят пари, защото не са подарък а заем.

Тоя да си подава оставката, как може такова нещо, да не мине през Славчо чалгаря

Сега електората на Тиквун и чалгаря си мислят а тоя знае ли как да лови таралежи на Барбадос с плагиатство и гол г.з. Ами хората са казали прост народ слаба държава . Не случайно сме на последно място винаги в ЕС толкова ни е капацитета.

А то какво очакваш след приватизацията и поголовното ограбване на държавата от правителствата на прехода? Ама много бързо се забравят големите крадци и сега Боко ви е само в устата. Пийте я тая гинко билоба, моля ви!

Искам да попитам господин Пеканов, мачкал ли е с гол гз таралеж ?

тия са големи шматки Пуснаха за продажба чисто ново БМВ седмица за без пари да нарочно с предизборна цел да ги видят че ужким пестят пари А утре пак ки пуснат обществена поръчка за нови 240 депутатски мерцедеса нови 5 мерцедеса за президента за председателя на НС за тоя за оня И ко ки са окажи- продадаха 1 нова кола за без пари и купиха 250 Ми дайте на НСО или на президента или на Народното събрание а не купувайте нова Щото те нови ще купят- не е сън да се размине Ща има огромно харчене на субсидии от ЕС Ама нъль ся предизборно да ги видят пенсионерите колко са загрижени за народа и продават А после Генерал Деса да си вози гъзо- оп обществена поръчка оп нов мерцедес за 500 000 Ми даи и тоя и спести някои лев

НСО трябва да се закрие. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Лежпери

Вие като чуете, че някой е завършил в западна европа и сащ, все едно по презумпция е някъв гений. Хора, за толкова години не се ли убедихте, че не трябва да вярвате сляпо на всеки, който бъде обявен за пратеник на Бога. Винаги подхождайте с недоверие, защото прекалено много пъти гласувахме доверие на неправилните хора. Между другото, не пречи някой да е кадърен и също толкова гаден. Само казвам!

Така е, но повечето сме минали през БГ университети и знаем какво и как се учи там и как се завършва, макар че сигурно и там има ентусиасти, които не са имали шанса или желанието да учат назапад. Дори на места, където ужким има по-високи норми, то това всъщност се дължи на злобни и заядливи преподаватели, които карат студентите, на които гледат като на рая, да копаят и заравят дупки или въртят колело като хамстери. Онлайн има стотици видео лекции от най-престижните западни унивреситети и всеки може да види за какво иде реч. Нищо общо с българската картинка. Тук много рядко има нещо такова.

аз като чуя за някой завършил престижен западен университет и върнал се в БГ (и особено в политиката !) веднага ми замирисва на гнило.

аз затова си гласувам за неграмотни еднокнижници-крадци за да дъм сигурен, че България винаги ще е на дъното... много обичам парите ми да отиват по разни чекмеджета.

Това келешче Пеканов, дето пика на шумка да му трака, дразни адски много!

Тя и майка ти дразни ама много хора пък я обичат

Момчето и без това се чудеше дали да остане след служебното правителство ако му предложат ,сега след този цирк сигурно вече си е купил билет и куфарите са готови. Е предполагам не за Барбадос там е запазена дестинация.

Мхм! Сигурно! Той и Киро петков щеше да е само в служебното ама друга песен запя. Тия хора са толкова обвързани политически ифинансово ама ще го разберете след някоя друга година. Пак по трудния начин, естествено. Щото е трудно да четеш и да осмисляш информацията.

Да дрънка,да праща планаааа.

Парламентът партиите тия клоуни трябва да го дебатират.

Сега протестират само здравните работници, ресторантьорите и пътните работници, а на есен? А на ЗИМА???

Ами на здравните работници и заведения парите им зависят от партията в парламента . Аз ако съм на тях ще отида там да протестирам. Ама вече им беше обяснено затова не се учудвам ако стане

На есен и през зимата никой няма да протестира защото фатмака фашист ще постави всички под домашен арест. За да си пази здравето. Както в Гърция. Намери ли по 1000 лева за докторче, крематориума започва да работи и опозицията ще излезе като гъст дим през комина.

Дано БГ селяндурите разберат, че единствената им надежда е покорно да слушат хора като този, вместо да избират за Премиери престъпници от СИК. Прост народ, слаба държава.

Ядохме попарата на такива като този!? ЮПЕТАТА на царя!!!Те, станаха милионери, А ние пак сме последни в ЕВРО съюза!!

Тоя е за оставка не е минал кастинг на Учиндолския

Дори не е учил в УНСС, а във Виена и Лондон. Тоя за нищо не става.

Смешник не се подигравай на много по-успели хора от теб

Двустранна комуникация. Няма преки включвания от джипката.

Гледахме, няма такъв смешник, само приказки, преебахте София, педераси тъпи

това ви е нивото на платения трозелаж от чекмеджан. Само мучене и пръскане на злоба. Няма как да се мерите с хора като Кирил Петков, Асен Василев и тн..

Нищо не си гледал. Метрото остава в плана. Режат само 200 милиона от проекти за канализация. Но ти си чукча писател, а не читател. Работата ти е да си платена латерна. Впрочем, жалко, че не орязаха и другите пари за София, въпреки че живея там. Слабо, Пеканов, слабо.

А ТИ софиянец с външна тоалетна -НУЖНИК -по нашенски!!!Я провери, колко столичани са като ТЕБ?

Да орежеш пари за околна среда в 21в. и да се биеш в гърдите...само защото били за лошите софиянци, е това не го разбирам