Първият кораб със зърно от украинското пристанище Черноморск отплава към Босфора

Плавателният съд превозва 20 000 тона от суровината, предназначена за Африка и Азия

Обратно в новината

Коментари - Първият кораб със зърно от украинското пристанище Черноморск отплава към Босфора | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украинските черноморски пристанища са изцяло блокирани от руския флот, а също и са бъкани с противокорабни мини, които бандеровиците изхвърлиха с хиляди още в началото на военните действия. Без разрешението на руснаците износ по море на жито от Украйна е невъзможен. Единственият вариант е украинците някак си да се доберат до Констанца и оттам по суша. А вие си пишете за хуманитрани коридори колкото си искате.

Корабът с трите тона вече е на път за Израел, а другият, който все още се товари, ще плава към Египет. Израел и Египет са две от страните в света, изпитващи сериозен недостиг на храни и голяма част от населението им е в непосредствена опасност от смърт, поради недохранване! Добре, че е украинското зърно, което ще стигне за 20 млн. хляба по 1 кг и ще нахрани 80 млн гладни гърла! Слава на Украйна!

"The vessel RESILIENT AFRICA, carrying 3,000 tons of wheat,...

3 тона жито-че те само като изметат трюмовете,събират пивече:)))))))))))))Това е все едно да отида от Варна до София да си купя дъвка:))))))))))))))))))Наистина,няма толкова кухи лейки като вас:)))))))))))

На Украйна не и пука колко египтянина ще ядат хляб за 3 дена, а колко пари ще вземе за зърното.

Укрия изнася по 5 милиона тона жито на година. Значи, требват 250 курса по 20 000 тона за такъв износ.

Братушките кво го бавят тоя Черноморск, да го думнат довечера с десетина "Калибри".

Какви 3 тона, бе русолюбски сополи??? Написано ви е: Плавателният съд превозва 20 000 тона от суровината

спират да четат след подзаглавието. Прочети надолу и ще разбереш, че са два кораба, които ще превозят общо 20 000 тона, а единият вече е отплавал с 3 тона.

са изключително тъпи и малоумни и верват на очевадни грешки. Не че журналята у нас не са тъпи и копират без да се замислят путлерастка пропаганда, но става въпрос за 3000 тона, а не за 3 тона: "The vessel RESILIENT AFRICA, carrying 3,000 tons of wheat,...

че няма по-кухи парчета от козяшките измекяри:)))))))))))))))

А руските терористи не смеят да направят нищо, защото НАТО ще им смачка мутрите, ако се опитат. Американците са дали ултиматум на руските мърши да си траят или укрите ще получат далекобойни снаряди за HIMARS и Рашка ще засвети в червено.

вЕрно сте мнОоо тъпи козяшките тролове:)))))))))))

радиоактивното зърно! И животните ги не щат!

Промоция ! Обогатен ечемик със "стронций - 90" само за 0.50 лв. за 10 литра.

Нещата стоят много просто. Ако има атаки към руски пристанища в Черно море, Украйна няма да може да изнася зърно по вода. Ако украинците слушат и няма атаки, Русия предполагам няма да атакува пристанищната инфраструктура на Украйна. Освен ако няма доказателства за налична доставка на оръжия там.

нещо не е разбрал-3 тона зърно е точно никакво количество,да не говорим за другите идиотщини-контейнеровоз със зърно:))))))))))Явно е много важно да се напише,че окраината изнася зърно по море;)

Няма кораби под хонконгски флаг! Това е някаква краварска пропаганда!

Защо не превозиха трите тона зърно с един пикап? По-евтино щеше да им излезе?

Три тона зърно и цял кораб. Абе вие луди ли сте?

Усрайна купува газ от Русия и зима мангизи от Газпром. Изнася зърно. Ко изнесоха Либия и Ирак при нахлуването на ФАЩ!!! Ф Сирия окрадоха нефт за 100милярда

"...плавателният съд "Резилиънт Африка" с три тона зърно е потеглил от Черноморск и се насочва към Босфора. " Къде му е кирията на тоз кораб да се размотава с три тона зърно? Те къде по-големи количества превозва с камили и на гръб, а тука пуснали цял кораб!?

Дори уличните котки не се хващат на това. На всички е ясно, че зърното не стига до Африка, иначе нямаше да има забрана в 4- те страни, които ес предаде, в името на друга ,извън пакта.

Ще ги сложа на играта и за още ще пита!