Първият имейл на Мъск до служителите на "Туитър" слага край на дистанционната работа

Милиардерът предупреждава също така, че "предстоят трудни времена" и няма начин "да бъде подсладено посланието" за икономическите перспективи и начина, по който те ще засегнат компании, зависими от приходите от реклама

Обратно в новината

Коментари - Първият имейл на Мъск до служителите на "Туитър" слага край на дистанционната работа | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъск скоро ще бъде обявен за враг на америка, застрашаващ националната сигурност тъй като подкрепя републиканците и е за мирно разрешаване на конфликта русия - украйна.

Под мирно разрешаване да нямаш впредвид руснаците да напуснат мирно чуждата държава, в която са нахлули?

Като уволниш половината, подразниш и попрецакаш останалите и фирмичката е заминала. Персонала на фирмичката вече е колкото на една свинеферма и милиардите са хвръкнали за нищо. Не помня тоя нещастник ли щеше да "колонизира" планети или беше друг нещастник? Да не ги объркам тия измислени милиардери.

Чужда държава?????Явно доста неща ти куцат,не е лошо да се ограмотиш малко...

Хехе. Да ходи да си работи сам от офиса. Палячото ще докара туитър от институция до нивото на форума на дир бг. Не защитавам цензурта на туитър налагана от предните собственици но момчето е идиот.

Мъск се е доказал като един от най-успешните предприемачи на съвремието. Ще усее и с Туитър, предполагам. Дежурните оплаквачи, руzzофили и тролове-беьделници могат да ми се оплакват н адрес: [email protected]

америка да си прибере всички говеда от целия свят в краварника включително кирчо и асенчо.

когато купуваш ИТ фирма купуваш преди всичко кадрите и потребителите и. Тоя даде 40 милиард и изгори половината от тях на секундата.

На хората по-принцип от физиономията им личи, че имат психични проблеми. Е вглдайте се внимателното в свинската физиономия.

Сигурно за това е станал милионер и такива програисти, като Вас работят за него. :-)

След това действие, половината от останалите ще напуснат доброволно. Който е вкусил свободата, няма да иска вече оковите.

Бихте ли ни обяснили според вас какво правят 8700 човека "работейки" за ЕДИН единствен сайт. Чакам с гооямо нетърпение. :-)

в събирането на пари от бунаците. нито колите му са коли нито интернета интернет. с покривите стана за резил. от пейпала го уволняват а хайпърлупа го нарязаха за старо желязо.. таз седмица добре, че в спейсх държавата му налива парички иначе и там да е усрал пеизажа.. за марс тъпотиите дори няма да го коментираме. от ИТ хал хабер си няма момченцето.

Малко няма как да ти се обясни. Питай кво правят хирурзите, като един месар може да им свърши раотата според тебе. Да ти обяснявам за трафик, натовареност, бази данни и архитектура не мое ми платиш времето, което ше изгубя.

Много си противоречи с това решение. Като идват "трудни времена", защо не освободи половината офис пространство и да прави хората на 50% работа от вкъщи? Това правят нормалните фирми в момента, стоенето на хора в скъпи офис площи стурва пари на фирмата, повече от работатат от дома. Освен това вдига разходите за траснпорт и храна - хората автоматично ще сикат повече пари. Главният офис на Туитър е в Сан Франциско, това е най-скъпото офис пространстов в света. Вероатно Мъск се кани да съсипе Туитър, или иска масова чиатка, за да наеме нова команда.

Глупаци, създайте поне 0.000001% толкова успешна компания колкото PayPal, Tesla, SpaceX... После може и да пишете и пак ще сте посмешища! Откъде се намирате такива самоуверени тъпаци да разбирате от всичко....

Програмисти като мен работят където и както пожелаят. Не коментирай неща, които не разбираш.

Se taia

Ако офисите са негови, не губи кой знае колко - само тока и консумативите.

ПейПал е създаден от Питър Тийл. Мъск е само пасивен участник доведен на софрата след сливането, който в един момент уволняват. Тесла не е негова компания, превзема я и изритва основателите. СпейсХ оцелява благодарение на държавни поръчки и не е икономически рентабилен Същото важи и за тъпия му интернет.

Или ще направи чудо, или (доста по-вероятно) ще закопае Туитър ... не че няма нужда от промени, ама така с голямата балтия не се действа в този сектор.

Как беше опорката на либерастията: "Туитър" е частна компания! Може да прави к`вото си ще! Ми ето, к`во сте седнали да ревете? Вие няма да загубите и цент, ако ще утре "Туитър" да го отняма. "Туитър" е собственост и проблем на Мъск. Може пък да е решил да му види сметката. И?

какво правят 6000 човека във Виваком? мижава теле комуникационна компанийка с 1 милион абоната. Туитър от друга страна има 300 милиона.. акаунта

Дежурните руски глупаци от форума ще ви обяснят всичко за световния бизнес - ХАХАХАХАХАХАХА

и какво, като не си стъпвал в офис. хахах Пак работиш за такива като него. Както там ги нарече. хахах

Не, че нещо, но аз като съм започнал да се занимавам с тези неща, вие още сте ходили прави под масата. Та не се напъвай да ми обясняваш работата, защото я знам от до. :-) За това питам, като сте големи спецове, обяснете нагледно какво правят тези хора. Опитайте поне. :-) Колко програмисти има, колко биг дата и датабасе специалисти, колко маркетинг, колко админи. :-) За такъв сайт, като Туитър песронал от 1000 човека би бил напълно достатъчен. Да не кажа, че ако внедрят ИИ, админите може да ги няма повечето.

знае ти шишарката дето я имаш вместо глава за кого и как работя аз..

До: Профан в офис не съм стъпвал от 7 години Ми то затова като гледам света е пълен все с български програми които всеки иска да си ги свали - щото всички работите от вкъщи :))))

дуде само модераторите са около 2000 парчета ако не е аутсорсната услугата. ПР 100, маркетинг 200, продажби 500, реклама100, сървърна архитектура 100, поддръжка 200, дизайн 100, разработка и тестване 600, HR, Facility management .. да го ева тия дори имат и собствени готвачи и баристи и масажисти... да половината сигурно са излишни, но проблема, че не е ясно коя половина.. така е по корпорациите.

Тези, които наричаш либерасти, създават туитър и всичко останало, а вие сте паразити. Републиканци програмисти в Америка трудно се намират, ще трябва либерастите да ви бачкат. Само нищо не може да си създадете, вие не сте креативни

Куртофчо... за да си постнеш тъпотията в дирника най-вероятно без да знаеш си ползвал мой код... публикуван са свободно ползване. Както казах, трайте за неща, които не разбирате.

Китайците превземат и софтуера вече. Там либерастия няма. Плюс в либералното лошо няма, проблема е когато се забърка пед..растията като задължителен елемент.

Колкот изречения, толкова и лъжи. Всичко, което си излъгал може да бъде проверено с едноминутно ровене в гугъл. Ама ти все пак се пробваш да си пробутваш опорките.

Със сигурност Туитър са взимали не малко пари от правителството, за да осигуряват цензура на нежелани изказвания, банване на аакаунти на влиятелни хора, които имат различно мислене от наложеното от демократите и администрацията на Байдън. Сега тези приходи ще трябва да се компенсират по друг начин. Да, промените са наложителни и Мъск само ще сбърка, ако се прави на добър самарянин. Такава инвестиция не се прави просто така и след това да взимаш половинчати мерки и да се правиш на добричък и любезен.

Ква свобода бе, ти си на работа. Тва да не ти е бащиния.

Не само тока и консумативите, но и почистване, охрана, техническа поддръжка и ремонти.