Първите четири банки започват да отпускат безлихвени кредити до 4500 лв.

Програмата цели да подпомогне служителите в неплатен отпуск и самоосигуряващите се

Обратно в новината

Коментари - Първите четири банки започват да отпускат безлихвени кредити до 4500 лв. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как пандемията ще повлияе на дохода за първо тримесечие на 2020г., след като се обяви извънредното положение на 13.03.2020г. Трябва да се сравняват доходите от първото тримесечеие на 2020г. (или с някое от 2019г. след първото) с второто на 2020г. например. Защото реално през 2-ра тримесечие сме в пандемия. Явно е направено от немислещи (или некомпетентни хора). А може и за да не се прилага!

Тея се гаврят с народа. Изрази.

Другите държави дават помощ, в БГ - кредити, хората сами си помагат като събират пари помежду си, лекуваме хора като събираме пари помежду си, а тъпанарите уж дето служат на народа , служат на тези дето ни дерат кожите- хотелиери, ресторантьори - все хора с пари.Заклех се-никога повече да не гласувам, да мразя тази държава, цяло наказание е да живееш в БГ..Мисля да замина в чужбина- завинаги.

Наказанието за глупост е бедност. Умно ли гласувахме?

А да попитам ще има ли банка която да ми отпусне 75 милиона че ми требват за харчлък?? Немам никакви документи и не съм приятел с Боко? Ша ли ме огрее??

Взимайте кредити за да си платите данъците и осигуровките - да има какво да се краде .

Радвайте се малоумници! Айде налитайте на кредитите, създавайте работа на частните съдебни изпълнители! Че и те трябва да имат за филия хляб, намазана с хайвер, която да изядат на Бахамските острови! Другите държави дадоха безвъзмездни помощи, а вашата ви дава заеми! Щото е най-развиващата се в ЕС и даже в света!

Някой ще може ли да обясни какво означава 24 месеца гратисен период. Означава ли това че след 24-я месец започваш да плашташ лихва.

Как им викаха на тези неща от снимката, че отдавна не са се вескали насам? Вече ставаме, за да си легнем, защото трябва да ставаме... Малка утеха ще е, ако някой нареди все пак на операторите и фирмите да не прекъсват телефони и др. в тази извънредна ситуация и да не се държат с нас все едно няма нищо и още имаме пари за плащания....Ако може де, пък ако ли не, здраве да е, и ние ще се изнесем, за да не тежим на каквото там.

започва заробването по веригата.Големите,малките и най малките.Докога,ще оцеляваме;тъжно и жалко.

...БЕЛАРУС ...работеща икономика ....население 11 милиона ....62 ПОЧИНАЛИ .......БУЛГАРИСТАН ...Карантина 54 починали и не се знае дали са починали ....ОТ ...или са ПОЧИНАЛИ ...СЪС ...КОРОНАВИРУС .....това че си заразен не означава че ще умрете и най-вероятно половината сте го прекарали болеста....АМА БОКО-ТИКВАТА ...трябваше да вземе едни пари и ва използва като мръсни котета ....СЕГА НАЙ-ВЕРОЯТНО ОТ ДРУГАТА СЕДМИЦА ...ЩЕ ВИ ПУСНЕ ДА СЕ РАЗХОЖДАТЕ ИЗ ПАРКОВЕТЕ .....НЕГО ВЕЧЕ ГО БОЛИ МАСУРА ...ТОЙ ПАРИТЕ ГИ ВЗЕ...2 МИЛИАРДА .....ГУУУУУУТТТ ..

Плюйте УК, където дават 80% от заплатата за 3 месеца а самонаетите 80% от доходите за миналата година. И не трябва да кандидатстваш, а сами те уведомяват и превеждат в банковата ти сметка. Може и минимален кредит да вземеш, но само думата е кредит, защото не се връща. А в България, как не им се откъсна от сърцето да подпомогнат хората. Кредити ще дават. Няма такава държава.

Няма такава държава. ---- марш от тука ве, сатанист !

Ей, това идиотията яко ги е налазила тези във властта! Извънредното положение започна на 13 март. Защо гледат ПЪРВОТО ТРИМЕСЕЧИЕ? Малоумна сган ни управлява, хора! Време е да я разкараме!

Това е някаква подигравка, както обикновено. Първото тримесечие! Идиоти пълни! Не, не са те идиотите всъщност. ние сме.

Хората в щатите си излязоха всички на улицата и карантината падна в канала .....Нашия ЦАР -БОЙКО с власта дадена му от бога....СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ...ОТПУСНАХА МУ 2 МИЛИАРДА .....РЕВА РЕВА ...КАТО ВДОВИЦА ЗА ...ОНАЯ МИ РАБОТА .....50 папардака ритнаха камбаната и 5 милиона овце си седим в кошарата и преживяме ...той БОКО -ТИКВАТА .НА СПАСЯВАЛ .....МАМИЦАТА МУ ...КОИТО МЕ СПАСЯВА ...МАМКА МУ.

Има големи протести в Америка в момента, но няма да ги видите в големите медии, контролирани от властта! След арестуването на няколко души тези дни, има вълна от протести! Намерете в мрежата!

БОЙКО ...БОЙКО .и аз да ти е.а майката и моята барабар ...дето ви се вързах на предните избори.Гарантирам ти че няма да си премиер ,преди да е свършила карантината .

раздаде на всеки по 1200 ей така ... за джобни ... тука дават ...уж...ама ако ги връщаш ... а те не знаят, че НИКОЙ НИЩО няма да връща, ако ще гъбата да пуснат ... е то тогава няма и да има смисъл да връщаш! извода е един - ОТПИСВАЙ ... ИЛИ УМРИ ОТ КОРОНА !! сваляйте короните, които ние сме ви дали /къде съзнато, къде неосъзнато/ , да не ви ги свалим ние !

Аз хлопнах кепенците ...Отварят границата и АДИОС ...4 РАБОТНИКА В КАНАЛА ....които ви се върже да взема кредити....Вземаш ама после връщаш .ЦЯЛ ЖИВОТ ЗАРАБЕН .....АЙ СИКТИР.

В чужбина ще си още по-заробен от гледна точка на кредити по един или друг начин. За съжаление така работи капитализЪма.

А НЕ ...НА ТЕНЕРИФЕ ВЗЕМАМ ТАБЛАТА И КЕЛНЕРЧЕ....АРИ СТИГА СЪМ СА МЪЧИЛ ...БИЗНЕСМЕН ШИ СТАВАМ....КАК ПА НЕ.

Аз понеже съм глупав и януари и февруари, изкарах повече отколкото за първото тримесечия на 2019г и като един потомък на Ванга, знаех че на 13ти 03 (март) - средата на 3ят месец от 2020г ще ми затворят магазинчето за детски стоки. Е нищо, поне си платих наемите за февруари и март. Сега нито кредит мога да тегля, нито по програма на ЕУ мога да кандидатствам, нищо! Обявявам си фалита, че и на доставчиците дължа пари, НАп вероятно ще ме съдят и те, защото трудно ще си платя дълговете, достъп до здравната система няма да имам, нищо че не съм ползвал услугите и от над 10 години (но, съм си плащал), банката се съгласи да отложи ипотеката, но не вярвам, че ще ме чакат до безкрай. Има надежда! Надявам се или да се отървем от корона вируса, или той да се отърве от нас. ПС: Всяка дума написана по-горе е измислена, но ясно отразява реалната ситуация пред всеки семеен бизнес, ние сме пре36ани! Аз съм позитивен и се надявам гадната "буба" да не ни изтреби! Докато не се намери ваксина, стискайте зъби.

....стискай ми ОНАЯ РАБОТА ...и утре децата ти като искат да хапнат нещо ,....СЕРВИРАЙ ИМ ГО.

да си подаваш и изобщо да си ръгаш оная работа, където ти видиш "за ръгане" ... да не останеш някой път без нея !! нали знаеш, че винаги горната глава плаща, плаща за действията на долната! ако не го знаеш - запомни го!

Какво по-добро имаш КаКо (рус. лайно)? Бунт? Революция? Анархия? Ако не те застрелят на улицата, чумата да те убие. Аз поне съм оптимист, нищо че не мога да се възползвам от финансови инжекции... И не съм с вързани ръце, все ще успея да засадя картофи и да нахраня децата си.

Как оптимистично го думаш: "Докато не се намери ваксина, стискайте зъби." Ваксина до населението на България, може да достигне, не по-рано от две години! К'во праим до тогава? А, ако големите в ЕС вече няма да се нуждаят от нашите промишлени възможности? Оставаме на самозадоволяване, купонна система, черна борса и възраждане на селският тарикатлък-специфична спекула на дребно. От останалите живи дъртаци над 85 годишна възраст, някои отлично помним годините 1941 - 1950 когато имаше ужасяващи управленчески режими и недостиг от всякакви храни и стоки! За големите страни не знам, но за българите няма да има поминък, дълги години - поне 10!

Сега дори слепите виждат резултатът от борба с КОВИД-19. Най-важното е да се откраднат едни пари - разликата е огромна от времената в които нямаше корона. През останалото време тряваше да има някаква дейност привидна преди усвояването и поне на общите работници трябваше да им се плаща... сега няма нужда. Както повечето казаха - какво ще стане ако утре Уол стриит го закрият? Ами нищо. Ако затворят болниците или фермерите или хамалите обаче - всички ще умрем, корона или не.

Кредити за хора съкратени, или принудени да спрат работа??? Еми нема такава държава!!! От статията се разбира, че май шайката стартираха нициативата за КТБ 2, 3 и 4!!! Няма много да коментирам, само ще кажа, че с нетърпение чакам датата за националния протест! И нека некой трол ми заговори на площада колко са велики боко и оня псевдо генерал, ще му изнеса директно спектакъл звук и светлина! Не ви ли е срам бе управляващите и тяхната псевдоопозиция? Буквално съсипахте България?! А мисирските телевизии пускат инициатива ДМС-и за медиците, но удобно не питат управляващите де са парите от "излишъка"???!!! Абе престъпници безподобни, колко пъти трябва да плаща народа за да сте доволни?!

Коронната криза показа, че приоритетът на управляващите за спасяване на нацията от заразата е използваемостта на хората за властта, и това определя живота на хората. Първо са банките, след което едрите собственици, политиците, репресивните органи, медиците и накрая са простите хорица. Както едно време - господарите са ядели на масата, и каквото остане от храната са го подхвърляли на обслужващия ги персонал. А ние сме обслужващите, обслужваме хазната с данъци и отчисления, обслужваме бюрокрацията с подкупи, обслужваме монополистите с плащане на всякакви такси и глоби, обслужваме властта с апатия и примирение.

На теория ще дават кредити, на практика подлагат бюрократични пречки под формата на най-малко 7 декларации. До края на месеца декларациите може да станат и 17? Бюрократът не иска да помага, а да унижи жертвите на извънредното положение с попълване на безкрайни декларации. Може и да искат удостоверение за преминаване от втори в трети клас?

Опитва се да си представя как се взима този кредит, но не..мисля,че имам чак такова въображение!!

Декларации декларации и още декларации нещастници демек никой няма да се добере до тия кредити Горанов боклук нещастен да ти е...майката

Че той Горанов кога е попълвал декларации?! Той даже имотна не попълва, ЩОТО НЯМА НИЩИЧКО! Откъде да знае чавека?

това намирисва на следния план - даваме безлихвени заеми на закъсалите. Те ги взимат, не могат да ги върнат, и почват да взимат бързи кредити, за да ги покрият. И фирмите за бързи кредити, които са на хората около правителството почват да правят яко пари от лихви - добър план.

Кредитите са безлихвени (редовният лихвен процент по тях е 0 на сто), като кредитополучателите не дължат такси, комисионни и неустойки. Кандидатите не осигуряват обезпечения като условие за отпускането на заема. ---- което ще трябва да се връща ... "подпомагане" ли е изобщо?

Въпреки, че вече е писано тук - честито, точно 2 от тези 4 банки, които не устояха на стрес-тестовете и ни забавиха по пътя към чакалнята на еврозоната, сега са сред първите оператори с нашите пари. И отново дащните са ББР.

Борим икономическата криза и застой със ..... нови кредити! Със същия успех ще угасим пожар с бензин.

Б.Борисов да мре или да бяга към Турция заедно с Китайскяи вирус и АРАБСКИТЕ маски. СТИГА с тая китайска зараза. Фирмите в България трябва да почнат работа ВЕДНАГА. Иначе НЯМА да има какво да ядем. Трябва да ИЗХВЪРЛЯТ всички китайци, които са в БЪлгария, към границата с Турция и към Китай и да ЗАБРАНЯТ вносса на китайски стоки. Китайците РАЗПРОСТРAНЯВАТ КОРОНА- вируса, за да разболяват хората в Европа и да ВЗЕМАТ, откраднат парите на българите. Китайците правят ДЪМПИНГ и искат да ОТКРАДНАТ бизнеса , работата и парите на българските фирми и работници.. И затуй трябва пълна ЗАБРАНА за китайски магазини или ресторанти в БЪлгария. Хем да НЕ ни заразяват с коронавируси, хем да НЕ ни вземат Бизнеса и работата... Емтел и Вииваком кат о разболяват цяла България с РАК и Левкемия, още не са ги затворили .

Като ти чета поста си мисля, че трябва да заделят доста средства и за психично болните.

правят търговия на пазара, което е изгодна за потребителя! ще видиш" напъна за "родно", подет от рижавия, докъде ще доведе - безработица, хиперинфлация на базовите продукти и дефлация на спекулативните продукти и финнасови деривати, а това ще доведе до бунтове и революция /поне в сащ ще е така/. извода е, че- силово налагането "родно" пр-во, което не стъпва на чисто пазарен принцип и конкуренция, рано или късно води до ръст на социалното напрежение и революции няма нищо по-хубаво от свободният пазар, свободна конкуренция и демокрация! силовото налагане на "родното" е диктатура, която ще срещне мощен отпор от хората, защото рано или късно, ще им бръкне дълбоко в джоба.

те сринаха борсите и сега купуват ...летища ,хотели,мини,....хората вече играят на едро....Спомни си нашите бандити .....ВСЯХА СТРАХ....В НАЧАЛОТО БЯХА КОКОШКАРИ ,,,СЕГА ДЪРЖАТ СТРАНАТА ....

Да бягат надалече тия Лихвари... Тия банки са Лихвари, които САМО ограбват хората... .Тия що не са ги затворили за радид китайския вирус ????

А такааа..Маджо, Цецо, Цеко и нито една нормална банка...

Ще видим парите обратно на куково лято.

Есе!

Ганьовците! Юруш на кредитите! Поне са без лихва. Кво ревете, постоянно теглите бързи кредити!

Млъквай шопак

Шопар със шопарите

Сороските медии се скъсаха да се подиграват на Тръмп... А защо? Защото той казва РЕАЛЕН начин за борба с този вирус. Явно всички изведнъж забравиха за Инхалациите и за помпичките с лекарства за асматици... Тръмп предлага реален метод, за който и аз съм мислил - не става дума да дишаш белина, а вещества които убиват вирусите в минимални количества, така, че да не ни увредят!!! Дезинфекцията на ръцете с ОТРОВНИ ВЕЩЕСТВА също е безумие, но всеки от вас го прави и не е умрял, нали?

А кой ще ги връща????

Ние, всички балъци.....

Ми ти ще ги връщаш! Като си яла и пила и нямаш 5 лв в банката. Който тегли , той ще си ги връща.

Асет банката не беше ли на няква мутра от 90-те?

Те тез банки имат по 10 клона в цяла България! Иначе не пътувайте!

Това са банките които обслужват техните си хора.

Прави впечатление, че ги няма големите банки. От тия "Общинска банка" е по задължение, а "Първа инвестиционна банка" ни спира по пътя за еврозоната и сега се натяга на правителството. Другите две "Инвестбанк" и "Интернешънъл Асет Банк" са без развита клонова мрежа, значи работа няма да свършат. Има нещо гнило.

"Софиянецо", ти можеш ли да четеш или пишеш наизуст? Това са първите 4 банки от общо 12 банки, които ще отпускат този тип кредити! С останалите 4 банки, сред които Уникредит, ОББ, Банка ДСК и Пощенска банка - от ББР ще подпишат споразумението тази седмица. През другата седмица пък ще се подпише и с последните 4 банки сред които Алианц, Райфайзенбанк и ЦКБ. Явно тези 4 банки са били най-бързи и са направили организация първи да започнат да раздават от безлихвените кредити за хората!

първите четири, означава нещо много специфично. Пълен член. Това са те, те да първите 4 банки. Виж, ако кажат, първи четири.. тогава е различно. Или може би, не е грешка.. и това са вече първите 4... Виш ти..

виШ

А нещо по същество? Дебил?

доста тъпо. Заем от 5к лева после как ще го връщат :Д Поне дайте някой лев безвъзмездно като в нормалните страни.Бил без лихва - ако си допрял да теглиш 5к, най вероятно и без лихва ще се озориш да ги върнеш. БГ му работа.

Никой не е длъжен да ти плаща грантовете, който желаеш. Да си спестявал

на това му се вика зрял член на обществото. Някой хора не могат да пестят като мен и теб. И ти доста бързо може да спреша да спестяваш ако по някава причина нямаш възможност да работиш (сериозна икономическа криза, болест, тн).

Ха сега да видим, хем нямат печалби и не плащат данъци, хем сега много губят от карантината и пари искат???

А Пеевски-Доган и мафията още преди месец в рагара на заразата си получиха кредита 75 милиона от ББР и Свинята се превърна в най-големият дарител с крадени пари.

Пак пишеш глупости.. Пеевски не е закъсал за някакви мижави 75 милиона.. Пий си хапчетата и стой далеч от Интернет.

Пеевски е закъсал генетично по рождение, бобчо.

Виш ти... Кои били първите 4 банки. Едно време КТБ беше една от тях

Безлихвени ама друг път! Целта на "Елита" се изпълнява

Само мен ли ме тормози, че човекът от снимката не си е изрязал ноктите?

Вместо безвъзмездна помощ.... Кредити и дълг...и как ще се изплащат от обикновения беден човек??

Че каква вина имаме ,че останахме без пари и работа (заплата 600)?? Че и кредити да тегля? Но Боко и колеги останали без заплата!!! А без пари и дом как е? Чудовища!!!!

Браво на Пеевски! Истински филантроп!

Евала, Боко, евала Горанов! Ама това са точно нарицателните мутренски банки, и децата знаят чии са и кой си крие парите там. Честито - имало все пак някой печеливш.

Що само мутренски банки излизат?

А банките как ще правят кинти? Я изплюйте камъчето?

ПРОСТО РАЗДАВАНИТГЕ ПАРИ СА МАЛКА ЧАСТ ОТ НАПЕЧАТАНИТЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ МИЛИАРДИ ЗА КИТО НЯМА СТОКИ И УСЛУГИ...