Първа сделка за имот с криптовалута в Европа: апартамент в Португалия за 3 биткойна

Плащането е съпроводено с нови процедури, които да възпрепятстват прането на пари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цялата история е рекламен трик на биткойн-проектантите. - напъват се да вдигнат интереса, съответно цената. Не е първият подобен трик, навремето когато биткойн беше центове имаше същия случай в Канада.

Куповача: Колко искаш? Продавача: 3 боткойна Куповача си мисли "Са ше си похарча парите за които не съм платил данъци...бати кефа" Куповача: Готово. Пратих ти ги Продавача: Ет ти ключовете и със здраве да си го ползваш. ---- Данчните: Добър ден. Нотариуса и документите сочат че сделката е станала с биткойн. Господин Куповач, от къде имате тези пари? От какво ги изкарахте? Данъци платихте ли? Куповача си мисли "Бе аз се мислех за умен че ще излъжа Цар и Държава като мина с новата технология а те..." Само малоумници, наивници и хора без житейски опит могът да си мислят че е възможно да има големи потоци от пари и ресусрси които не се контролират от Цар и Държава. Не блокчейн...а с мисли плебса да си прехвърля пари, онез отгоре ПАК ще измисли начин и закони да ги хване! В малки количества може. Стане ли обаче повече от 1% от световната парична система и Господ немое да ви спаси момчета!!!!

КупУвач...

Яаа в Португалия имало безплатни апартаменти

Браво на купувача! Баш като пада биткойна се е отървал!!! Скоро продавача ще е на 50% загуба....разбира се, ако и той вече не е кешаутнал в доларес или евракита...