Първа комисия прие: Целият "Студен резерв" отива в държавната Марица Изток 2

Законопроектът цели намаляване на сметките на домакинствата и бизнеса за електроенергия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко енергийни експерти смятате че четат статиите ви и разбиат от капцитети и резерви? Ебати безумието...

Дреме му на Доган, има си пристанище, ще нареже завода за скрап и ще си го изнесе.

Някой съмнява ли се, че отново ще се откажат от тази функция, за да се върне при бай Доги? Не е като да не се е случвало и преди.

Доколкото разбирам от статията аз и всички потребители на ел енергия плащайки месечните си сметки сме финансирали скъпо и прескъпо централата на Ахмед Доган, няколко години поред

Меди Доган само ще се облизва

"целял намаляване на сметките"... ахахаха, днес да н е първи април?!?

Аййй, сетиха се бе, тулупите лъжепатриоти и ГРОБ! Нагла гражба в продължение на години, ако не беше Христо Иванов още щяха да си делкат милиони с обръчите на ДПС.

Нерегламентирана държавна помощ за потъналияj в дългове държавен ТЕЦ 2. Ще плащаме за дълговете на футболен отбор Берое, неразделна част от теца

Ти твоите пари, ако искаш си ги дай направо на Доган.

Моите ще си ги дам на който искам, ама не съм съгласен да финансирам ритнитопковци и 2500 псевдо специалисти в теца със заплати по 2-3 хиляди. всички в района знаят как се приемат работници в комплекса МИ и теца особенно не прави изключение

Шат на патката главата.

А?! Кво станА?! Нали Бойко играеше с Доган..? Пък ДПС иска да го сваля и пак играе с БСП.. Издишат опорките, малки черепчета! Издишат като Столетницата - месец до евтаназията й.

Така, или иначе договора изтича след една, или няколко седмици. Или казано на български - пак прах в очите на хората. Затова си преомисли еофорията.

Какво ли? Човекът взе парите и няма да ги върне. Това стана. Щом не е можел да осигури, значи е дал подкуп да го получи. Разследвайте! Щом не го вкарвате в затвора, значи е ваш. И от бсп никого не сте вкарали в затвора. Значи и те са ваши. Само пред нас го играете два отбора.

Правилно решение, ама защо го вземате чак сега, мамини златни кавалчета, когато ви припари под петичките, а досега наливахте милиони на Доганчо? Въпросът е особено актуален към "Обединените патриотаре".

Айде сега и последната дъвка за дъвчене срещу Доган отиде защо са му дали Студения резерв. Ето вече не е при него!

Прибра милионите, сега го местят, за пред изборите, после - пак при него. Знаем ги тези селски номера.