Коментари - Парламентът ратифицира споразумението за газовата връзка с Гърция | Бизнес.dir.bg
назад

Парламентът ратифицира споразумението за газовата връзка с Гърция

Приходите се разпределят на териториален принцип - трасето е 182 км, от които 151 км на наша територия

Обратно в новината
| Редактор : Калин Каменов

Коментари - Парламентът ратифицира споразумението за газовата връзка с Гърция | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Честито" на рубладжиите.

Сега само да дойдат помпите и почваме да бутаме газ, да я бутаме към Сърбия и нататък - Унгария....

Аман тъпи шибани педали.Капут не е важно от къде ива и на кой е газа,а колко струва.

Сега като потече американския мазен газ от шисти от Атина и цената на парното отново ще падне! Този път с 45% пак в съшата посока - НАГОРЕ! Аферим!

България може да се размине с финансирането от европейския план за икономическо възстановяване за двете междусистемни газови връзки с Гърция и Румъния. Това съобщи във вторник външният министър Румяна Желева, която е в Брюксел преди утрешната среща на министрите на финансите на ЕС и на Европейския парламент за точното разпределение па парите от плана. Двата съвместни със съседките ни проекта бяха включени през март в плана за възстановяване на Европа, като за връзката с Гърция бяха отпуснати 45 млн. евро, а за тази с Румъния – 10 млн. евро. Пълната им стойност е съответно 120 млн. евро и 28 млн. евро, като компаниите, ангажирани с реализацията им трябваше да осигурят със заемни или собствени средства остатъка. Оу, извинете това е било през 2009 когато Бойко спря строежа... а после Европа спря парите на Бойко, и така строежа на газовата връзка все още не е довършен, нищо че договорите са още от 2008 а рязането на лентичката трябваше да стане през 2012.

Дранчиш на кухо!! ?? - Транс адреатически значи, газ от сридиземно море-газта открита, между Кипар и Израел.

дрАнчиш... КипАр... Я не ми обяснявай какво е ТАП, ТАНАП и прочие бе мърльо. Оди майка ти да те преобуе, че си се напикал пак. Дейба безмозъчните малоумни орки.ха.ха.ха...

Европа не спря парите за Бойко, а ги спря за комундето Орешков русолиз.

руска газ пикае.А,дрОгаре,лека полека се намаля руското кранче на имперска РАссия.

Я педи светни народа как спрянните проекти са били за благото на страната и сега даваме 2-3 пъти повече пари.Един педал разправяше за гьола в Белене,а сега същият педал дава нови милиарди.

Мечтата на идиота.Те германците са тъпи и не знаят какво да купуват.

Това е ратифицирано във Вашингтон преди години, сега просто мина щампата на местното 'управление'. Вие интересувате ли се какви решения взима правителството на Ирак? Колкото до изгодната връзка, която ще убива рубладжии... ами не знам, аз не виждам нищо лошо да има конкуренция, но има ли? За соросоидите във форума ще припомня - няма руски проект - няма пари за протест! Но вие сега се опитвате да свалите Дончо, че ви запалиха килимчето от двата края. Мръсен Дончо, Путин, Си Дзинпин...

Я да видим Румяна Желева... А, ма тя не е от кабинета на Орешарски, тя е звезда в ПЪРВИЯТ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ НА БОЙКО БОРИСОВ, КОЙТО ОЩЕ С ВСТЪПВАНЕТО СИ В ДЛЪЖНОСТ БЕШЕ "ПОМОЛЕН" ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ЕВРОФИНАНСИРАНЕ НА ОСНОВНИ ЗА БЪЛГАРИЯ ПРОЕКТИ-)

А къде е интерконекта, които толкова пъти го откриваха? - Интерконекта не е ли т.н. ГАЗОВА ВРЪЗКА?

точно е важно от къде идва, щото от идва и зависимостта! путлер - капут!

Червените газ пикаят от яд. Рублажии..

А от РАША няма зависимост.