Параходство БМФ-АД за кредитите от ББР: Работим с банката от години

Не сме изпадали в неизпълнение на договорните си задължения, твърдят от компанията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпросът който никой не им задава: Защо не теглят такива кредити от търговските банки, като са толкова стриктни?

Къде се скриха герберите? Защо не се покажат да обяснят къде са откраднатите пари?

Това, че работите ОТ ГОДИНИ с ББР е още ПО-ЛОШО! Въоще не трябва да работите с ПАРИ ОТ ТАЗИ БАНКА! правим се на ущипани..

транспорт на наркотици. Като сте голямата работа що не ви финансира друга банка, а банката на малките и средни бизнеси, на които сте излапали парите

100% СЪГЛАСЕН, НО ЗАБРАВИХМЕ ОРЪЖИЕТО.......

Разбрахме бе... някоя добра душа е решила да направи детска площадка за малките, обаче кварталните хулигани са завладели площадката и не пускат децата да се люлеят на люлките предназначени за тях. Засега научихме имената на 8 от порасналите гамени;)

Миризливите цървулани си мислят че банката им е длъжна да им дава пари за да си купуват тревичка и биричка. Цървули прости ще има да търкате паветата независимо кой е на власт.

"Работим с банката от години....". И защо така? Преди малко един, дето е бил и принципал на банката, и неин надзорник каза, че тя работела с лихви, по-високи от тези на другите банки. Та гел-бизнесмените да споделят - от бизнес ли не разбират; обезпечение ли нямат или просто не смятат да връщат кредитите, че се натискат на високата лихва.

Домусчиеви, които са затвора, откраднаха БМФ за жълти стотинки и като галени от ГЕРБ мутри ползват привелегии за безконтролно наливане на средства в бездънната си каца. Дранголник е единственото светло бъдеще за тях.

Тоест домуса взе без пари едно от най-големите народни предприятия и си го финансира с народни пари, не изпълнявайки договора си за концесия с народа :D ... Гениално !

Гузен негонен бяга! Кой, Кой, Кой те обвини че си крал, че бързаш да се обясняваш? Срамота! дано не са ги похарчили поне за съблекални и турски тоалетни за стадиона в Разград!

Малките и средните предприятия (МСП) са фирми, чиито служители не надхвърлят определен брой (най-често 250 служители, но в някои държави границата е 200). Малките предприятия обикновено са тези с по-малко от 50 служители, а микропредприятията имат най-много 10 или в някои случаи до 5 работници. Финансовите активи също се използват за определяне на размера на предприятията. В България като средно предприятие се определя това, чийто активи не надхвърлят 84 000 000 лева, за малко - 19 500 000, а за микро - 3 900 000 лева. В Европейския съюз от 1 януари 2005 г. действа определение, което се прилага към всички актове на Общността и програмите за финансиране, както и в областта на държавната помощ, при която на МСП може да бъде предоставена по-голяма национална и регионална помощ в сравнение с позволената за големите предприятия. Vie malko ili sredno predprijatie ste?

Официално, по дефиниция: Средно предприятие - до 250 човека и оборот до 50 млн. евро Малко - до 50 човека и оборот до 10 млн. Микро - до 10 човека и оборот под 10 млн.

трябва да са изпълнени и двете условия кумулативно

Домуса му е време!