17-11-2017 20-11-2018

Коментари

К"ва икономика кви пет лева.Смешници.Всичко е окрадено.Гербароиди.

Ама с колко пък напълни чекмеджетата на банкянската мутра и гробарската паплач... и НОЩниците яко назмазаха, овцете нека блеят и плащат с кеф!

Да ,ама Бойко заложи растеж на БВП за което и изтегли доста голям заем. Миналият месец два пъти тегли.

Той каза, че неговото чекмедже е натежало с 80% Нищо не знаят тия със статистиката ...

Ама разбира се - КОВИД е виновен. ГЕРБ нямат нищо общо! Ако го нямаше - ехе-е-е-е, щяхме да хвърчим с поне 20%! А не какта сега - Баце ни оправя с 200. Но сега както гербопитеците ни обещават, независимо от пандемията, за за 4 години БВП ще стане поне 100 милиарда евро! Щото Баце ще ни оправя не с 200, а направо с 2000. Баси.

А по времето на нашето правителство и нашите експерти (Румен Гечев) 1997 направихме всички българи милионери!!! Знаете че го можем и пак ще го повторим!

половината българи си накупиха ведомствените апартаменти за по две заплати.... А на другата половина кредитите им просто изчезнаха, защото се приравниха на по един аванс заплата .... Вярно, изгоряха парите във възглавниците и дюшеците, ама те бяха малко, защото нали, годините бяха гладни комунистически ?!

Пандемията нищо не сви. Правителството сви икономиката като забрани на хората да работят и да си живеят живота.

И пак добре, че нямаме икономика. Как се свива 0?!

И понеже икономиката се е "СВИЛА" през 2020 г. имаме РЕКОРДЕН БРОЙ МИЛИОНЕРИ за 2020 г. - цели 151 !!!

151 милионера ми на струва много малко.

за НОВИ милионери! Старите са башка !

Е това е цената на мерките и слушането на НОЩ. Разоряване. На доктор се ходи като си болен, не му е работата да командва здравите. Ако не се бяха взимали никакви мерки всичко щеше да е същото, само дето вече щеше да сме го изкарали и нямаше да има британска вълна. Ако пък вместо пролетни карантини бяха дали пари за българска ваксина, даже щеше да сме го забравили. Изобщо боко си подписа присъдата давайки преминални за ковид на докторите.

Това са почти 6 000 лв на месец на четиричленно семейство.

Къде са? В нашето четиричленно няма половината на половината.

Никога България не е била по-добре през последните 60 години, за които имам спомен, никога!

Дих добавил от как ни има като държава

То глобално е така, не само в България.

Дефинирай "по-добре". По смъртност не е по-добре. По раждаемост не е по-добре. По организирана престъпност не е по-добре.

По средна продължителност и качество на живот. И това е в цял свят.

Доста им да търсиш, за да намериш някой показател който да е по-добре. Масово България е по-зле! И качеството на живот със сигурност е по-зле! Повече шум. Повече коли. По-мръсен въздух! По-некачествена храна. По-голямо замърсяване на околната среда. По-голямо замърсяване на подпочвените води, реките и морето. Списъка е безкраен! България е по-зле, това е истината, макар и да е неудобна за някои.

ХОТЕЛИ !! КРЪЧМИ!! КАФЕТА !! МАГАЗИНИ И МОЛОВЕ !! ТРОМАВА ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ !!! ПЕНСИОНЕР ЗА ПРЕЗИДЕНТ–НА КОЙ СВЯТ Е И ТОЙ НЕ ЗНАЕ !! РЕСТИТУТИ НЕПЛАЩАЩИ РЕАЛНИ ДАНЪЦИ !! ОТ ТОВА –МНОГО И В ИЗЛИШЪК !! А ВЪШНИ ИНВЕСТИТОРИ – НИКАКВИ !! ТЕ ОТИВАТ В СЪСЕДНИ НАМ ДЪРЖАВИ !! ИЗГРАЖДАТ ЗАВОДИ С ХИЛЯДИ РАБОТНИ МЕСТА !!! И МИСЛЯТ С ПЕРЕСПЕКТИВА 50 ГОДИНИ НАПРЕД !!

Икономиката се свива, а цените на жилищата растат до небесата. Онзи ден гледам че се продава двустаен в София за 260 000 евро.....Нямам думи. Синът ми продаде наскоро къща във Тампа, Флорида за 200 000 долара. Къща огромна с три спални и две бани, с огромен двор и почти вековни дървета в двора....Как е възможно това. Откъде този беден народ вади тези пари, за да ги дава за някакви апартаменти в някакви презастроени квартали.....

тази евтина къща сигурно е била в гето

щом има кой да купува, значи ще растат цените...Я да спрем да купуваме, ще види как ще отидат на реалните си цени от по 200-300 евра на квадрат ! АРТСЕКС ви го показаха-как продадоха на политици апартаменти на реална цена !?

То па кво има за свиване? От 30 години задграничните господари на колонията са ни сврели у миша дупка, не остана нищо за губене

Ти си си в миша дупка завинаги. Заминавай в някой държавата, която няма колонизатори ганьо.

Ох, не, не мога вече с тия кретени, 4,2% през 2020г.??? Луди ли сте, слепи, невежи, неграмотни...или всичко заедно!?

Това е спрямо 2019г - поинтередувяй се как се смятат основните макроикономически показатели

Пандемията "сви" икономиката ни с 4,2% през 2020 г. БВП на един зает намалява за година с 1.9 на сто - справяме се най-добре в целия свят -ББ !!!

Няма страшно! Дет съ вика теглим заеми и хвърляме от джипката! Сиреч, който хванал, хванал! Не на милиццонерската крадлива власт и мириса на свинска мас!

1.Селянина произвежда един кг краставици за 1 лв.....Отчита се 1лв. БВП.... 2.Идват изкупчиите и му я изкупуват за 1лв, но я дават на посредник за 2 лв....Отчитат се още 2 лв БВП.... 3.Изкупчиите я дават на борсата за 3 лв.....Отчитат се 3 лв. БВП..... 4.От борсата я взема продавача от пазара и я пуска за 4 лв ....Отчитат се 4 лв. БВП.... Общо БВП е 10 лв, а краставиците са си все един килограм!

Икономика? Ко туй икономика?

туй дето вече го нямаме!

Аз не познавам никой, който си е изгубил работата заради Ковид. Даже не познавам някой, който познава някой да си е изгубил работата заради Ковид. Какви са тия глупости

И аз не познавам никой, който си е изгубил работата заради Ковид. Но познавам много хора, които си загубиха работата заради мерките на правителството и нощ. И също така не познавам никой, които да си е запазил работата чрез правителствените мерки!

И Лилито Павлова (Пухчето) се изцепи , че не познавала човек , който да взема по-малко от 3 хиляди лева заплата.... Ами то зависи къде живееш,и сред кого,бе човек ?! Ако живееш в блатото, ще познаваш само жаби и червеи !

То д-р го няма в България, държавата е катастрофирала и заплати няма да има , ако оня боклук от Банкя не тегли всяка седмица кредит от 200-300 милиона ...

Да фалират! И без това са бастуни