17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тегли с двеста и с двата крака

за колко по-валко умря за България...

Берекет версин за световната банка, сега става ясно кой финансира биолабораториите които разработват вируси.

Сега става ясно как една част от България ще стане турска собственост. Понеже дълга вече става огромен, държавата ще изпадне в неплатежоспособност, Турция ще изкупи външния дълг и ще ни наложи да го компенсираме със земя, както беше положението в Гърция. Така ще изпаднем в дилемата или погасяване с кърджалийска област или война. Браво Бойко, накрая ще се окаже че не си европеец, а си турски агент.

Дългът ни е нужен за купуване на избиратели. Нашият вожд трябва на всяка цена да остане на власт, защото ако загуби властта, пътя към затвора му е отворен.

Schilo

Да му мислят децата ни и внуците. Ако останат в България.То е ясно, че икономиката ни е просто един балон.

Пандемията диктува дълга: До 3 г. може да изтеглим още 4,5 - 6,8 млрд. лв. годишно --- то за това беше пусната короната - овцете като отказват да купуват "без пари" , сиреч - да харчат днес от енергията си в бъдеше , сега "държавите" вместо тях "купуват без пари" , овцете плащат масрафа на "държавите" през - нови данъци, през такси , през цени ... и накрая - чрез смъртта си. за кукувиците от транснационалното политбюко на цк "безсмъртие" е смъртоносно , ако никой не купува "без пари" - това значи , че никой от овцете не е склонен да им отдава енергията си за тяхно ползване , а значи никой не е склонен да бъде "управляван" ! а политбюро искат "ред и идсциплина", всичко прошнуровано и пронумеровано и безгласно и безропотно

И кво стана? Имахме относително нисък външен дълг (в сравнение с останалите държави) и юруш на маслините- да ги настигнем, да имаме и ние голям външен дълг. И изтегляха управниците ни от ГЕРБ- за самолети, за чудеса... и самолети и чудеса не видяхме, но дълга изведнъж вече не е нисък. А няма кой да работи в тази държава, не остана. Кой и как ще го връща този дълг - не е много ясно. Ама нещо май не сте разбрали г-да управляващи: ние искаме високи доходи и нисък външен дълг, което ще рече, че нямаме какво да обслужваме, тоест перспективите пред нас са добри, а не обратното- най- ниските доходи в ЕС и разстящ външен дълг, което ще рече- още по мрачни перспективи.

"Частните кредитори" изкупуват държавата. В Гърция купиха острови, пристанища, предприятия...

експертите да дадат съвет каква маска да си сложа, за да се предпазя от боковид

"Съединението прави силата".

затова протестира мафията... иска да се повтори случката с кредитните милионери 1997г ... и до сега няма наказани.

Кое е най-хубавото? няма места в болниците и няма опаснотст ужасните български лекари да ви убият, както твърдеше бащата на момчето DJ от Търново. Предполагам че сте доволни, фенове на Слав Трифонезе :). Радвам се и за всички вас, които години плюят срещу българските лекари, все едно че са от друг народ, от друг вид хора, по-лоши ит всички останали, безкруполни касапаи итн. След още 1-2 годинки, ще са все по-малко, да ви пречат да бъдете здрави, ще се случват все по-малко лекарски грешки. И моля ви без маски, маските са за страхливите и преклонените главички. Бъдете горди Българи с великите лични постижения, които имате, и ненадминатия ви интелект, недостоен да бъде командван от БАН-ски старчета и шапкари. Свобода или смърт! е казал Левски, първия български либертарянец, който обикалял по къщите и проповядвал всеки да мисли първо за себе си, за да помогне на другите. Левски не би носил маска ако живееше днес, не и маска наложена му от еничари и поробители. Той гордо щеше да киха и да кашля на заседанията на революционния комитет. "Ако загина аз е казал Левски, губя само себе си, ако спечеля, печели цял народ", нее това не нафталинов провален марксизъм. Той изка да каже: аз съм по-важен от другите, защото чрез мен печели целия народ! И вие дякони на свободата, сте толкова важни, безценни, мислете за себе си, за почивката в чужбина и на спа, за вечеря с панирани полуфабрикати в псевдо-ресторант, за алкохолно опиянение в някой страхотен бар, за достойното ви лице без маска. Мислете за себе си за да правите добро, за да се опълчите на тази "различна от вас" измет която ви налага глупостите си. В крайна сметка, защо да носим маска ако не защитава носещия от вируса?! Осоебно ако не е в рискова група?

"Творческия" "полет" на дебилката. На квадрат. Оная, дето се мисли за, ама ноу умна.

Така е малко е високомерно :)))

Каква насрана дебилка си. Бедна ти е фантазията. Че и ухилина.

БорисоФ унищожи България

Тода беше само герб, с мед да ги намажеш...

Да вземаш кредит, на друг на името.

Нали разбирате това какво означава?!? Пълни чекмеджета и банкови сметки на мутренската хунта и техните семейства, а обикновените българи и децата им плащат до гроб заеми!!!

Мъ не бе, то това е за "справяне с коронакризата".

А бе хора ,верно ли че КОРОНАВИРУСА си направил тест за БОРИСОВ и ГЕШЕВ и той би положителен...Бахти работата а ?

Дълговото управление в следващите три години ще бъде насочено към осигуряване на средства за рефинансиране на дълга в обращение. Храним световната банка. Или как се взема дълг, за да се погаси дълг. Трябва да има рефендум за тези неща.

"Референдум", друг път. С 80% дебили ще ходим с намордници и ще плащаме като попове. Няма да се бавят и с чиповете, онези, дето "ще следят за здравето и благосъстоянието ни", онлайн.

Това са по 700лв на година на всеки жител на България. Без да броим останалия ни дълг, след 3 години всеки от нас ще трябва да връща още 2100 лв. И това без да се броят лихвите.

Данък "живот".

Празното шкафче на Борисов диктува тегленето на милиарди нов дълг.

Народа кога ще разбере, че това е целта на пандемията ? - Заеми от тези които имат пари- най-богатите. Тези които плащат на драскачите тук, които се си продали душите и са се нагъзили на запад.

Резултатът от всеобщата "пандемия",ще бъде световна задължнялост.Какъва по-голяма файда от това

а тия дето дават заемите, откъде имат та дават, нали е криза и иде още по-голяма криза

:))) Ти печатарска машина виждал ли си? Ама и това остава в миналото - сега "печатаме" виртуални пари.

Ти си червен, мурзилка, путЕнофил, копейкаджия... щом задаваш такива въпроси.

Новите дългове се раздават на доверени лица. Аз нищо не съм видял до сега, няма и да видя.

Може и да не си видял,но ще връщаш дълговете и то повече от тия дето получават най-много.

ГЕРБ в пълния му икономически и финансов "блясък" - единственото, което могат е да харчат "пари на куп" - дали ще са от еврофондовете, дали ще са от кредити не е важно. Важното е да са на куп, за да може яко да крадат.

Честито на всички с намордници и гумени ръкавички, а за съжаление и на всички останали. Ако на някой не му беше ясно защо "настинката" се преувеличава непрекъснато и ви плашат като стадо овце-сега знаете! ББ осигури и пра-пра-пра-пра тулупчетата си!

Робската ми рая с преклонената главица се разписала тука... Какви се обяснявате, въшки??? Ще плащате 100 години напред, като не исксте-мрете! Щом ме търпите, лапайте чучура! Хахаха!

А после Шорош и Ротшилд ще ни пият кръвта докато сме живи.

ЩЕ ПЛАЩАТЕ ЯКО...

Какво значи СРЕДНА ПЕСНИЯ - едни ядат само свинско, други само зеле - средно всички ядат свинско със зеле. ОСТАВКА !

Нещо като среден пръст.

Кто вкараме Боко в затвора и му конфискуваме съдебно 3- те милиарда, ще върнем дълговете!

А дали са само 3?

Знам че е жестоко, но освен голяма война нищо друго няма да спре евреите... И един чо гплям астероид може да свърши работа с човешката алчност. Жалко само за другите добри животинки които с нищо не са виновни.

фашист в сайта ви!! Съд , затвор! Трий веднага, иначе...

Не е "фашист" - антисемит.

да вадят от шкафчетата! Стига заеми!

кат гледам, той Боко ще тегли още 2-3 пъти, то не е нужно и бюджет да се приема - теглиш, раздаваш и готово!

Роднината ви крадлива!

Балона се надува... Надувайте момчета...

Никой няма и намередане даже да ги връща, споко. Да теглят!

Колко лесно всичко се оправдава с "пандемията". Страхливците да го плащат, защото идва денят, когато ще трябва да си разделим държавата.

Не е ли това целта на пандемията?

Многоцелева пандемия.

гледайте ковида, докато крадем

Капитализма отдаван боксува - нулев ръстеж! Вируса е да се съсипят икономики и да се вкарат в дългова криза. Така господарите ще живеят от лихви. Очаквано.

ХАХАХА ПИШМАН ИКОНОМИСТИТЕ ВСИЧКО ИМ Е ЯСНО.

ти главата на тебе, другарю комонист! ай беж у КНДР!

Казва се да откраднат Управляващите ще изтеглят Управляваните ще плащат

Едно ще ви кажа, а вие можете да си го проверите, ако не вярвате. През 2009-та година, преди ГЕРБ да дойдат на власт сме били с малко под 10 млрд. публичен дълг. Сега сме с 30 млрд. публичен дълг. Казано по друг начин, ГЕРБ са изтеглили от наше име 20 млрд., за 10 години, които ние ще трябва да връщаме. Честито!

Един държавен бюджет по нищо не се различава от един семеен. Когато приходите ти падат няма нищо по логично да намалиш разходите! Ама герберастите правят точно обратното! Вместо да редуцират държавна администрация, полиция и т.н. , те започнаха да им раздават пари на калпак! Е, няма как да стане! В един момент ако семейството не си плаща разходите и кредитите идват едни лоши хора и ти вземат къщичката. На държавно ниво просто ще ти вземат територията. Това е.

да се печелят избори и пак да се краде

Да му мисли, който има или иска да има деца тук. :))

Малките шапчици ще лапнат много лихви...!!!

Гръцки сценарий се очертава и за България. В добри години теглихме заеми а не връщахме. Сега в лоши години теглим дори повече. Скоро ще се пуснем по пързалката на дълга и се гответе за пенсии по 100лв. Данъци до 40-60%., защото държавата ще бъде в колапс.

от страх някой друг да не счупи държавата Му, баце сам я троши, като за световно

е може и 15 какво им пречи на тия дето се гушата от това..а тъпия народ да плаща

Е казахте си истината уроди еврейски. За пари е всичко, съсипвате планетата и след това принуждавате правителствата да теглят кредити от банки, които си другаруват с федералния резерв.

Стига вече дългове. Аз не искам внуците ми да живеят като мен. Спрете се. Не плащайте предварително самолети. Ако имаш в джоба ще пазаруваш, ако нямаш не взимай пари на заем.Стигааааа. не ме устрайват и тези 50 лева за мен, който ми подарявате към пенсията ми. 329 с тях ми е пенсията при 44 години стаж и вноски в тая скапана държава. Съжалявам, че съм родена в нея

явно е за обработка на овците!

Ще купуваме още стари американски самолети авансово, ще строим бази за американските войски и Бойко и Ко. ще продължават да крадат! Да си знаем :)

като не искаш американски самолети, си купи вазелин, щото другарите рти в Армения знаеш ли как ги оправят азерите?? Щото великия Путин знаеш ли как ги защитава?

Няма нищо по-по добро да работиш с чужди пари при ниска лихва. Големият въпрос е как ще ги използваме, так че техният ефект да е максимално ефективен за обществото? До сега такова нещо не видях в голяма част от правителствата (98%) до сега, а за сегашното в тази ситуация направо съм загубил надежда (101%).