От утре ЕС ще живее на кредит

Ако целият свят живее като европейците, то човечеството ще е изконсумирало всичките природни ресурси, които планетата може да обнови

Обратно в новината

Коментари - От утре ЕС ще живее на кредит | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уеуе, каква боза ви се плацика по чутурите.

нали банкерчетата втълпяват, че само на кредит е хубавия живот? кво се косиш! даже требва да дръпнеш ресурса и за другата година, следващата седмиця.

Тези копират данните за Америка, които французите разпространяват от 20 години (сиреч америка консумираше повече от 50 процента от консум9ираното от целия свят) , .....Пак атакуват европееца, явно много ги дразни факта че някъде на тази земя има маса от хора жвеещи по свободно и по нормално

Тоест ЧОВЕКЪТ се доказва като абсолютен паразит. Другото, което се доказва, че тенденцията е ЧОВЕКЪТ да стане СМЪРТОНОСЕН ПАРАЗИТ. Ако ЧОВЕКЪТ не предприеме спешни мерки (потребяване на стоки/ресурси според реалната необходимост, употреба на стоки през целия им живот, а не подмяната им според модни прищевки), паразитът ще бъде изхвърлен от организма ЗЕМЯ.

голяма крачка ще е да започнат да се прозивеждат качествени стоки с дълъг срок на експоатация а не умишлено направено боклуци с цел непрекъснато потребление..

Тъпи сме искаме ново и по ново и по по ново кажи на жена ти че ще си с стар модел телефон ?

Природата е показала, че никой вид не може да се саморегулира успешно, но когато ресурсите свърша, тогава голяма част от популациите изчезват. Това ще стане и с хората. Ще се стигне до война за ресурси (Русия има доста от тях, но малко намаляващо население) и вероятно ще се стигне до ядрено оръжие. Ще заличим 3/4 от хората и после природните ресурси ще се възтабновят. Онова което хората не разбират е, че те не могат да унищожат природата, но могат да унищожат средата си на живот и после ще изчезнат в големи количества.

Кои европейци бре? Ние имаме още поне 5 месеца преди да изконсумираме ресурсите с нашето мизерно консумиране. 9-10 пъти е разликата в доходите ни, какви европейци- нема такова животно.

В ЕС има само няколко богати държави чието население има огромни доходи и може да си позволи да харчи пари на воля. Ние сме в ЕС само географски , икономически сме на границата на мизерията или десетки пъти под доходите на средният европеец.

Ние ще сме последните поколения, които могат да си позволят да хвърлят храна и да се къпят всеки ден

Решението е просто. Намалява се популацията на хомо сапиенс 3 пъти. Но тези индивиди, от които това зависи предпочитат количественото увеличение, което да увеличи пропорционално техните доходи. Вероятно поне половината от тях нямат умствения капацитет да проумеят за какво става дума или изобщо не им пука и са на принципа "за мен и след мен потоп"

Да започнеме от теби. Подай ми въженцето да те метнем през балкона.

Ми ще се мре като сме тъпаци

не само мореплавателките не разбират разликата между природни ресурси и мангизи...