Коментари - От Петолъчката и ВМЗ-Сопот до най-скъпото имение в Бевърли Хилс: Кой е оръжейният бос Христо Христов | Бизнес.dir.bg
назад

От Петолъчката и ВМЗ-Сопот до най-скъпото имение в Бевърли Хилс: Кой е оръжейният бос Христо Христов

Бизнесменът стана известен у нас през 2013 г. с апартамент за милиони във Виена и... военни афери в България

Обратно в новината

Коментари - От Петолъчката и ВМЗ-Сопот до най-скъпото имение в Бевърли Хилс: Кой е оръжейният бос Христо Христов | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://www.gettyimages.at/detail/nachrichtenfoto/hristo-hristov-and-elena-sminova-attend-the-chanel-nachrichtenfoto/990630172

този е от котилото (дс) и се отчита - не го закачайте...

Тази частна фирма , за да изнесе оръжие от държавна фирма ( ВМЗ Сопот или Арсенал Казанлък ) е получила протекции за това от висше държавно ниво. Защо износът не е извършван от държавното дружество "КИНТЕКС" и парите да влязат в хазната ? И кои са хората от държавната хранилка , които са се облагодетелствували от това на гърба на народа ? Това са въпроси на първо ниво поне за прокуратурата !

ДОБРЕ ДОШЛИ В ЖИВОТА НА ЧЕСТНИТЕ КОМУНИСТИ !

Оценителите на имоти в САЩ като българските. Цена от оценители $55 млн., продажната цена $34,6 млн.

Този сламен човек/респ. гумена глава/ едва ли ще отиде там да се нанесе.След смяната на властта ще отиде действителният собственик, ако има тази възможност.

Това е. Вече трябва да се примирам, че станахме Латинска Америка на балканите.

Проклет да е този търговец на смъртта, отнел много живота и почернил много майки, проклет до 9то коляно. Да го постигнд участта на неговите жертви. Имения, къщи имоти,.. окъпани в кръв..проклдт да е..

Ми човека си е истински педократ ве! СДСари ГРОБари Царисти, БСПари и проче паплач за последните 30 години разграбиха и разпродадоха майка България като разграден двор! И всичките тия педали първи си смениха цвета от червен на син и отидоха да целуват задниците на лудите говеда от кочината Краваристан! Извъртяха анала си бързо бързо и смениха един господар който с друг! Един строй който ратуваше за равенство и братство с друг в който човек за човек е вълк! Това искаше народа, това и си получи! Та само едно не ми е ясно,. всичките тия боклуци като иван костов, Доганчо, Цвъки и Боко и останалата паплач от къде се взеха козяшките подлоги?! От вакума ли? Или преди това са били чавдарчета и комсомолчета, а станаха най-големите капиталсит! А това че БГ народ вярва и а гласува за тези фекали, си е изцяло проблем на БГ народа!

"Един строй който ратуваше за равенство и братство с друг в който човек за човек е вълк!" Това е голяма манитулация. И преди и след 1990 г. управляващите тънат в охолство, уравляваните в мизерия. Разликата в богатсвата/неравенството/ непрекъснато расте. Приликите едни и същи фамилии управляват преди и след 1990 г.. Народа все по-тъп и все още вярващ в "религията на труда"/комунистическата секта/ и вождовете Ленин и Маркс.

Видях снимките. Нищо особено. В България какви по големи и по хубави има.

Сейдж консултантс от 20 години източва ВМЗ Сопот. Заплатите на работниците във ВМЗ Сопот са 400 лв, за да може Христов да си купи дворец в Бевърли Хилс.

Ами подайте сигнал, какво коментирате из форумите

Ами какво правят работниците там за 400 лева? Рискуват живот, семейство и прочее! За кого - посоки бол! Като отидат да работят другаде, дрогаре Ристув ще си прави патроните сам! Разбира се, това не устройва никого, и точно поради тази причина е по-добре да се седне на масата и да се говори. Когато 50% от персонала си хвърлят молбите този ще-не ще ще вдигне заплатите на минимум 1000 лева+вредни. До тогава, докато всички са разединени - ще е така!

лице е ясно. Кой стои зад него? ББ или ЦЦ? И стига лакардии,ножО е до кокала.

Намерете си по-остроумни драскачи, че се излагат с тъпите си изказвания.

През всичките изминали 30 години. Зад такива стои политическата върхушка. Днес такива са ГЕРБ, вчера бяха БСП+ДПС. Утре много вероятно отново да са БСП+ДПС. Ако народа не поумнее.

Зад него стои Р.Овчаров

А ми кажете дали не е бил член на БКП и не е бил служител на ДС този ?!! Пък после що ни били ниски пенсиите ...

Бил е, много ясно. Само такива се въдят наоколо.

нов народен съд и на въжето

Тоя път обаче ще си сменим ролите.

Е кой е, не разбрах. Баща, майка, на колко години,какво е учил, с какво се е занимавал в миналото,къде е членувал -организация,партия абе с една дума личната му характеристика.

наш човек

1989 започна преходът/реставрацията на капитализма, подготовен и контролиран строго от висши кръгове във Вашингтон и Москва. Те избраха новите капиталисти, основно висши кадри на БКП. Тези кадри станаха свирепи капиталисти и антикомунисти и 30 години разграбват България. Пак под строгия контрол главно на САЩ, ЕС/Германия и в икономиката отчасти на Русия. Военната ни индустрия и особено износ са строго подчинени на американските служби. Затова олигарсите ни купуват имоти и държат парите си на Запад.

Айде стига бе, сериозно? А защо Милко Балевци, Огнян Дойновци и вся остальная сволочь и техните наследници накупиха имоти 'на Запад" , а не "на ул. тверская Москве" още преди 1989 г.???

Има нещо вярно в това. Случайно попаднах на една публична изява на Горбачов в България и от неговото изказване го чух. Горбачов се е грижил не за руския народ, не за мира, а за спасяване на номенклатурната класа, червената буржоазия и палачите от репресивния апарат.

т.е. строи с опапканите поръчки.. приятел на боко и цвъки може да излезе.. и при тези взривове дали се знае какво изобщо е взривено, да не се окаже препродадено..

Ал Капоне пасти са яде. БГ МАФИЯТА Е НОМЕР ЕДНО

които го може го може а не като някои в българия със 7 апартамента

За това ли се подхранват военни комфликти в които загиват огромен брой хора- да се разграбят ресурсите на непослушна страна(която не ги подарява) и ей такива тарикати да могат да си купят имение???

те взеха та станаха капиталисти, а вие пак ги мразите, май и вие не знаете какво точно искате

Едно е да си станал капиталист със собственити умения, друго е партията да ти е дала я завод, я фабрика...

Веднага да си оставката от всички заемани постове

Хъм, имение, имение.... ще се настани там с леля Пенка , жена му, от Сунгурларе ... и какво? Голяма работа.... Спални и басейни не правят хората и качествата им... Пък инак той може да е як бизнесмен... Само един съвет, да не забравя от къде е тръгнал ! От високо се пада лошо

Христо Христов да не е партизанското име на Делян Пеевски.

КЪРВАВИ ПАРИ!!!!С ТАКИВА ПАРИ НЯКОИ ХОРА ХРАНЯТ СЕБЕ СИ И ДЕЦАТА СИ......

не миришат

Нас червеното знаме роди, на нас БКП/БСП ни даде пари , с което хотели , панаири, замъци, имения, заводи, банки и т.н. ни дари! Да живее! Да живее! Да я бъде във вековете, а Вие м-та си е-те и в панелките си спете!

дрън, дрън ярина!!! С песни - развод ми дай; с крясъци - 45 години стигат; с палежи и "шут, син седесарски шут" - се оказа, че нищо не става, дори и за 30 години. Дупе се иска, работа и ум, останалото е "жалбата на орача"!!!! Господ дава, ама в кошара не вкарва.

Къде търсите ум като комунистите избиха цвета на нацията, а това дето остана го лишиха от всякаква инициатива ( освен ако не е в посока следене на другарчето).

"Цвета на нацията" се избива във всички държави - отвори и прочети историята НА СВЕТА - защото ВСЯКА власт избива, приказката ти е ТОТАЛНО НЕПОЧТЕНА и е поредния хленч. Просто си помисли ако ТИ имаш власт какво ще направиш с тези, които не те слушат???????

Бабке, само тъпаците избиват по-умните от тях. Умните ги карат да работят за тях.

Еее, добре че ще имам съсед нашенец че ми омръзнаха Джоли , Амбър и Чарлиз Терон.

С оръжеен бизнес можеха да се занимават само от червени по-червени та направо тъмноЧервени.

моля, прочетете ми коментара по-долу и ми отговорете, ако Ви е възможно!

Червените богаташи станаха такива, след като заграбиха частната собственост на хората, впрегнаха ги в производството да бачкат, а после отново заграбиха построеното от тях. А Бил Гейтс да речем, сам се е направил богат като е променил живота на много хора към по-добро.

Нормално, все пак е бизнесмен, който дава хляб на доста хора, може и да е част от кукловодите, и в това няма лошо, така е по света. Има лошо обаче когато политик-нискочелест физкултурник, който няма един ден работен стаж в друго освен партията хранилка и милиционер да продобива собственост на тотално занижени цени, да не плаща данъци, да укрива пари от корупция и най най налго да излиза и да иска извинение

А политиците дето са раздавали цели заводи и предприятия, те какви са, а другарю?

Наред с "Емко", фирмите на на Манджуков и "Йотов и син", " Сейдж консултантс" е една от най-големите частни оръжейни компании у нас. Като се вземе предвид, че за последните 5-6 години българските компании са изнесли оръжие и боеприпаси за окло 4-5 млрд. дол., като се има предвид норма на печалба от порядъка 150- 300%, то сумарната печалба на българските компании е някъде 2.5 - 3.5 млрд. дол. При всичката условност и възможни грешки в горните числа, може да се приеме, че 34 млн. дол за това имение са придобити по почтен и законен начин.

псолютно баце

Колкото подчтенно е да се подклаждат ненужни военни комфликти, но явно такива са ценностите щом чичо сам го прави

този боклук е от ДС

A ДС е от???????

Имот за 55, а купен за 34.... Оставка....кви са тия евтини имоти.....

М А Ф И Я яяяяяяяяя ! ! Смърди ! Перат се мръсни париииииии!!!!!! Няма държава!!!! Няма институции да потърсят отговорност и да упражнят контрол над НЕдосегаемите след 1989-та....

СССР индустриализира НРБ, предава другарски високи технологии, особено в оръжейната промишленост и държавата печели и плаща заплати на всички. Но...Идва глад защото банани и по сценарий от Запад социализма е сринат и започва ПРЕХОДЪТ. РАЗГРАБВАНЕ, по закон. Реставрация на капитализма значи. Свързаната със Запада върхушка държи наивния народец в мизерия и трупа милиони и обширни тераси. Това е господа.

Явно доста ви е заболяло, за да се стараете толкова и вместо откровени лъжи, взехте да им слагате и капка истина - началото ти е вярно, но не и края, другарю!!! Тоя оръженен олигарх си е чисто червен.

Не мога да разбера каква разлика по цвят имат милиардерите - как познаваш цвета им на Запад? Всички започват по нечестен начин с първия милион - по думите на Ротшилд, оттам нататък вече идват личните качества. Аз не мога да определя цвета на Морган, вандербилт, Хамър, Форд, та дори на Тръмп и Путин ............., но с удоволствие и искрено любопитство ще прочета коментара ти!

Търговията с оръжие днес минава и се контролира от американски фирми. Разбирай ЦРУ.А не само този отрасъл.

Да бе да, Бевърли ХИлс, 6 спални...ама няма асансьор, и не е деклариран за 200 евра квадрата! Хей сега ше види какво означава имот в США, като му дойде данъка, всяка година...пък тук ако си ЦвЦв няма данък, може и никога да не ти дойде, не само местен еми всякакъв-друго си е в България, природният и данъчен рай( но само за ГЕРБ)

Ама и данък ли трябва да плаща? Жив го ожалих! Да съберем по някой лев, а? Да помогнем на човека... В криза е...

Хората спечелили къвави пари, кръв ще пикаят с поколения, а може и родът им да се затрие.

Амин ! не завиждайте ,покажете ,че вие сте добри и ценностни човеци ! оставете ги сами по пътя за ада !

Питат си пикалото. Нали се ширят по цял свят, а ти си броиш петачетата за ток? Тръгнал да дава мнения за 'кадърните'!

Явно е бивш ненаказан агент на ДС.в. България няма съдебна система и правила и законност.Затова е бъкано с такива ,като Цветанов.Каракачанов ....Рай за тарикатите ,анарода си брои стотинките.

И тоя пише без да мисли, само и само да разсее ужасния удар, който им нанесе тая грандиозна покупка на червения олигарх.

Само да попитам за протокола,тези наркотици които изпуваха от морето за милиони евра,Бойко какво ги направи,дали ги унищожиха,или ще ги продават да се въртят парите а??

Жалък опит да отклоните внимаието, майка ви....

Ти не си ли ги получи? И да знаеш, че употребата им е задължителна - така нареди Нинова!

Вече са врътнати..

Абе къде е библиотеката в това имение? И в други такива "жилища" не виждам шкафове, лавици с книги. Затова да не ми се предлагат такива "къщи". Ще умра от скука, не са ми интересни.

Оръжие и дрога работят заедно.

капитализма и демокрацията успех имат най-вече трудолюбивите, умните, предприемчивите и .....прилепчивите.....! Успяват независимо коя партия е на власт!

социализма, точно тези ги отстраняват физически (или ги взимат в ДС).

Бедният иска да стане богат,богатият иска да стане здрав,здравият иска да стане женен,а жененият иска да умре,те това е:)

Кървави пари са това...

Нек'во противоречие се получава при козякските тролчета..май? Плюят активно срещу бившите комуняги и обичат Америка, докато Америката няма нищо притив да си прави бизнес с бившите, че и дитирамби да им реди в преста си. Независимо, че уж плаща жълти стотинки на тролчетата да се пенят по нашите форуми. Що така, бе, пиленца заблудени? Нещо в логиката на нещата ви убягва,а? А-а-а...., да! То да мислиш логично се иска акъл, нещо,което при вас е много голям дефицит!

Какво ги интересува хората, че някакви глупаци се оставят да ги крадат ? Страшно сте тъпи, това съветофилите. Нека да сгази лука в САЩ, пък тогава гледай. Абдал...САЩ не е Расия и България

Ето така се краде, другари! Със замах! А вие някакви си тераски и апартаменти - Излагате се!

Комуняга, няма нищо за чудене. България се управлявя все от комуняги, шапкари, ченгета и пожарникари. Вижте си бизнесмените, министрите, президента и смятайте.

А ти какъв си ? Няма да се учудя, ако се окажеш тяхна издънка !!

Ганьо си е виновен, щото освен, че му завещаха една фалирала кочина, другарите извлачиха и малкото за влачене от кочината.Обещаваха сполука, ама не уточниха за кого....А румънците теглиха куршуми тук- там ....Станалото- станало. Кръв повръщат, пари не връщат. Сега, най- важното е какво ще решат шефовете на ФВ. Другото са празни дрънканици

А ма как ругарката метрес елена гепилова не го обвини тоя в корупция бе да купи за 33 милиона, като средната цена за квартала е 60 милиона. Въй и за асансьор нищо не пиши, що така бе той асансьоро най ги боде в гъзъ дрогарето.

Ама къде е Йончева, за да разнищи тоя олигарх? Няма я...., защо ли? Защото и тоя е от червената им партия " закрилница" - т.е. техните кражби са си в реда на нещата - (в)името на народа.

Като му чета житието от последните години - нищо не ме учудва ! По ми е интересно дядо му дали е бил в бригадата Чавдар , баща му дали е бил в ЦК или в Политбюро , и къде са били дипломати по времето на соца останалите от родата !?