От "Булгаргаз" потвърдиха, че са сезирали ДАНС за теч на данни по договора с азерския доставчик

Според изп. директор на дружеството Николай Павлов това е недопустимо и се създава напрежение между компаниите

Обратно в новината

Коментари - От "Булгаргаз" потвърдиха, че са сезирали ДАНС за теч на данни по договора с азерския доставчик | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дето 2013 г са подписали договор,че ще доставят газ по несъществуващ газопровод и то на една единствена точка.Ами като си знаят строителите що за стока са е трябвало да има поне още една две резервни точки за доставка.

За толкова години не можааха да изградят 200 километра тръби . А други направиха поне 1000 .

Хибридна война. вижда се дебелия пръст на джуджето.

Шефовете на Булгаргаз и Булгартрансгаз" трябва да бъдат рзследвани и уволнени,вместо самп да плещят !!! Докога ще ги търпим

Течът е от потребителите към Булгарския газ, но в мъни!

Тайна викаш, тайна е как ни бъркате в джобовете най-безотговорно! Аре марш

Договора е тайна за населението на България ли? За тези, които ще плащат?

"изтекла информация по отношение на клаузи от договора" Предаването на секретна информация на Москва не е "изтичане" на информация, а предоставяне на информация на по-горна инстанция чрез подчинени инстанции като президентството, парламента, правителството или ДАНС.

Я виж под леглото ти да няма срит московец със сърп и чук в ръка, който чака да заспиш, за да ти изпие евроатлантическата кръвчица :))

Кога и във Варна? и там мириши

на баш Вампира,хъбчето и тръбата,сръбска ли е,руска ли е...

саудитска е.

А отборът на БСП е на кормилото и се започна с машинациите. На бас, че никои договор с Русия няма да изтече по същия начин. Все конкурентите на Русия ще страдат.

"Булгаргаз" се оказа точно толкова български, колкото и БЕХ. Всички подозрения относно сделки на "Булгаргаз" в ущърб на българското общество се оказаха верни. Оказа се, обаче, че най-големият ни грях е, че се интересуваме от далаверите на "Булгаргаз" и БЕХ.

Голямата "тайна" е, че азерският газ се добива от любимия Газпром.

Вярвай си!

Само изключително подпетен от русолюбие мозък може да сътвори такава мисъл. Истината: Бритиш петролеум -18,8%, турската TRAO -19%, азерски фирми около 16%, Газпром -10%.

Ами да вижда се ББ що е правил 8 години, НИЩО освен да пречи!!!

През далечната 2009 година Евросъюзът реши "приоритетно" да финансира свързването на България с газопреносните мрежи на съседите заради газовата криза в началото на годината, когато страната се оказа без алтернативни източници на газ... Тамън бяхме подписали всички междудържавни договори, разрешения и уточнения и строежът беше започнат и не щеш ли, заедно с новото правителство, се появи Дянков който рекетира всички компании имали неблагоразумието да работят за държавата с 10% от сумата на сключените договори, платим директно на първото правителство на Борисов, фирмата която беше спечелила държавната поръчка за строеж на интерконектора отказа да плаща държавният рекет и току що избраният за министър-председател Борисов спря строежът с юридически обоснованата формулировка: " Ми не ги харесвам". А малко по-късно Румяна Желева обяви от Брюксел :"Има проблем с планираните "интерконекторни връзки" на България с газопреносните мрежи на Гърция и Румъния" защото Европейския план за икономическо възстановяване бил останал без пари... и ние благородно се отказахме от еврофинансирането.

Някакви хора подписват съмнителни и тайни договори, но при загуби вдигат ръце и искат всички ние да поемаме плащания на загубите. Не мога да разбера кой и защо е оторизирал тези хора от мое и на другите данъкоплатци да подписват договори с тайни клаузи. Някой някак ще ми докаже ли, че това е реалната цена на газа, че има такива реални разходи, които са били крайно необходими?! Не, не, не. Безкрайно несправедлива система ни насадиха демокраси партийките на прехода, но новите мерят газовете на боба, лещата и мусаката, вчесто да правят съществени неща, за които им плащаме. Мисмя, че тези няма да изкарат и три месеца.

Ама как конфиденциален, досега цялата либерално-демократична общественост яростно ни убеждава с години, че газовите договри с Русия трябва да са публични, с какво е по-различен Азербайджан, Гърция или Румъния? Я договорите на масата.

Нали Мая ви Манолова влезе с едни случайно попаднали в парламента измекяри да искат цялата инфромация за газовите трасета на флашки. Сега няма да се учудвате. Скоро и в НАП ще започнат да изчезват задължения и данни!

"Булгаргаз" е сезирало ДАНС на 21 декември за изтекла информация по отношение на клаузи от договора с азерския доставчик - паника - явно някой е осветлил някакви далавери ?!?

Хайде малко по-кротко, а!? "а последните 10 г. никой не си е позволявал да цитира клаузи от договори, да се вадят документи... като са извадени факти, които не отговарят на истината..." Щом са цитирани клаузи от договори, щом се вадят документи и факти (по определение факт е: 1. Станало, действително събитие или явление. 2. Доказателство. 3. Истинско положение, действителност) то това е истината.

Нали за това маяма искаше фсичко на флашка :)

преди време се спомена, че съществуващата връзка за доставка на газ от Гърция към България има микроскопичен капацитет и по никой начин не може да поеме 1 милиард кубически метра годишно от Азербайджан. А руският поток го забравете - той е 100% транзит и няма отклонения за България, пък и е 90% зает.

ХАРВАРДЦИ от 2014-та година ли ни управляват? Те ли си сложиха партийните калинки в "Булгаргаз" и "Булгартрансгаз"? 22 септември 2014 " По-рано българските медии разпространиха информация, че България планира от 2016 г. да започне да купува азерски газ в обем 200-300 милиона куб.м. годишно. Предвижда се те да бъдат транспортирани по интерконектора, свързващ България с Гърция, който още не е построен. Очаква се, че още тази есен ще бъде взето окончателно инвестиционно решения за строителството на тази газова връзка, която трябва да бъде готова през 2016 г."

Личните ми данни изтекоха в Амазон,щото било много готино

Нищо чудно...""Новата '' паплач се състои от доносници - съветофили

факт, грижа ги е повече за ЕС и зелените му джендърии, от колкото за България.

16 респуплика

друг е съвета. в него сме, как беше, самостоятелни и със своя идентичност, освен когато не сме.

Някой с диплома от Оксфорд подписва тъпи договори и после хоп .... искаме увеличение на цената на газа ... плащай народе! Като не искаш да пребираш такси от Южен поток, ще плащаш за нещо, което дори няма да получиш. Super deal!!!

Баце банкянската тиква е подписал да купуваме само 20% от Азербайджан който е 3 пъти по-евтин от путинския, а другото е от Русия. Същия баце, уж про-европейски настроен, който изобщо, ама изобщо не е Путински слуга. Панимаеш?

Знаете ли колко скрити лимонки от бсп работят там и близки до нинчето и р. овч., а колко набута служебното правителство, какво очаквате, то това е само върха на айсберта, така ще е в цялата държава, EU и NATO през крив макарон :)

Първото червено тролче се събуди да слага минуси, сега очаквам цялата дружина да дойде :)

в пРезиденството. От там изтичат разни информации най-често.

Това е доказателство ,че новите са назначени от вън! Да описват всичко

А защо не поискахте точка на доставка на границата с Турция по старата тръба, с която снабдявяхме Турция? Кой разпореди да бъде продаден 95% от капацитета на тази тръба на Газпром???Кой сключи договор за точка на доставка на несъществуваща връзка! Кой разпореди в рекордни срокове да се изгради тръбата до Сърбия за сметка на интерконектора със Гърция? Кой има интерес от това? България - не! Гърция - не! Сърбия - слаби и са козовете! Остава Русия - има лостовете - финансови и репресивни! Кой клекна пред Русия за сметка на България? Кой ще понесе отговорност за щетите, които България търпи от тези договори?

Не остана не съсипана работеща компания у нас , през последната година

На някой поптен му се приватизира булгаргас