17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този май иска с трици маймуни да хваща. Баси тариката. Аман!

Не могат ли да станат депутати и министри. Сигурно са по умни от настояшите!

На тоя трябва да му блъскат главата в асфалта! Пак ли ще заменяме кон за кокошка ?!? Управляват ни кръгли идиоти!!!!

Не може ли да прозвеждат качествени български плодове и зеленчуци? Нали всичко било внос!

дали пък ше искат да ви работът като такиви? МРЪСНА ИЗМЕТ!

ще обновяват тъпата глава на николов да иде той да санира и да се катери по блоковете Глупаци ./.

Забележителна мисъл! Това може да го роди само празната тиква на Тулупа! Както на времето пращаше инженерите да пасат овце! А този сигурно е някакъв мутрафон от мафията на Тиквата. Защото по-голяма част от санирането досега го изпълняваха разни мутри и други членове на ГРОБ. Защото знаят как да се отчитат на чекмедже банк!

Б.Борисов РАЗБОЛЯВА с РАК и Левкемия работниците, които санират, обновяват сгради и блокове.. Б.Б разболява българите с турско- негърсктие фирми А1(Емтел) и ВИиваком.. Затова и НЯМА работници, които да санират, обновявт сградите. Б.Борисов убива българите... А пуска негри -маймуни да работят като футболисти.. Тоя е Предател !!!

А може ли да направим една изолация на на майка ти копитото

А не е ли по добре да ги пратим да правят свещи

А бе какви сгради какви пет лева. Като затворят мините и ТЕЦ-те, по подобие на парковете с перките и слънчевите панели инсталираме на терените на мините едни безкрайни редици вело-динамо-еко-зелени и т.н. генератори и безработните въртят ли въртят педалите, а парите влизат в джобовете на европедалите.

Първо висшистите да гледат овце в балкана сега и това.

Изключително далновидно. Европейците като ни затрият въглищните централи докъм 2026 година и АЕЦ Козлодуй до 2027 година ще останем съвсем без ток. И това не са празни приказки, който иска ще го прочете. Затова ще е нужно саниране като се отоплвваме на боб...

Ааа, а аз откъде ще взема ток да си зареждам "еко-зеления" електромобил?

Как ви звучи "Останалите без работа политици и министри поради загубата на изборите ще обновяват сгради".Няма такова нещо. Намират им работа по банки, бордове и директорски съвети, не на полето.

По-добре при бай Ставри

Гениална идея! До вчера,милите миньори,като къртици на 100 м под земята, но от днес като орли-алпинисти на въжетата.

В Маришкия басейн няма подземни галерии. Не знаеш ли?

Тия хора осъзнават ли, че става въпроси за десетки хиляди хора? И второ, тези, които говорите лошо за миньорите, що не стоите на свещи, като са пияници и мързеливи, бе? Нещастници..

Е добре де. Какво прелагаш? Да продължаваме да копаме брикети докато се издушим на тая земя?

Ти и цялата ви зелена пасмина начело с онази аутистична кучка Грета що не фанете са метнете в океана и да се свърши? Ако искам брикети, ако искам гуми ще горя, живота си е мой. Бал съм ви майката либерална, тая планета от векове се топли с въглища и няма проблем. Това, че вие си търсете начин да папката не е мой проблем. Идете да работите, нещастници скапани. Пластамасата виновена, вългищата виновни, кравите, колите и т.н. Ако ви слушам акъла трябва да паса трева и да карам колело. Само, че предпочитам барбекю и А8 с 4,2 турбо дизел. Майната ви еколкожка!

минъорите още сега трябва да дойдат в София и да извият дебелия врат на Боко тиквата

Да бе да. Те не искат да работят , а да са служители в държавните мини , с всички екстри , колкото се може повече време. В Мини Марица Изток се назначава с рушвети. Половинта работещи там се занимават с друга работа в " свободното ' си от работа в мините време= Заплатката супер- минимум 1000 лв и нагоре. Храна , втора категория труд. Отпуската ти отпуска. няколко пъти в годината болнични когато има да се свърши нещо/ И вие искате да накарате тези хора да работят всеко дрн на строеж

Ех завист и простотия, ела ти в забоите да работиш, като толкова е хубаво и здравословно.

Предлагам да увисим Боко на въжето да санира след като го уволни народа като министър-прецедател.

Никакъв поглед в бъдещето! Погледът напред стига само до предстоящите избори! Пращат цялата страна в девета глуха!

МЕГА ГАВРА хаха, ама защо ли се учудвам , все пак сме в България.... нормално е правителството да се гаври с гражданите си, пък те да стоят и мълчат

Хохохо, ще накараш пияните миньори да стриопират сгради за без пари на върба в сряда. Най много да изядеш някой тупаник. И как аджеба мухъла, който се образува в санираните сгради помага за здравето?

Да отидат да благодарят на БСП и ДПС,които в ЕП са гласували за 60% намаляване на водородните емисии.Заради тях ще са без работа.

Останалите без работа от въглищните региони може да обновяват сгради - те може да строят и космически кораби !!! Важно е е да се усвоят едни пари - говоренето на небивалици е разрешено - целта оправдава средствата !!!

А подводничарите останали без работа, космонавти ли ще ги правим? Идеята е, не да съсипвате един цял бранш, а да го направите печеливш. Мислите само толкова, колкото са ви казали... и каквото са ви казали. Прост пример, Илон Мъск направи от Тесла гигант, само защото се осмели да си реализира мечтите... а всички му се смееха... За целта обаче се искат топки, каквито вие НЯМАТЕ!

По-добре дай друг пример.

Първоначалните пари са му от Пейпал. Недей да дрънкаш глупости.