Операция "Матерхорн" връща във Великобритания още 7000 туристи

Досега 115 000 клиенти бяха включени в най-голямото репатриране в мирно време

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правителството се грижи за поданиците си. То е ясно, че при фалит .Ltd нищо не плаща, освен чрез наличното на фирмата имущество. Просто държавата се намесва, за да намали евентуални социални вълнения. В България държавата се намества да защити най-вече кръгове от интереси, като за обикновения човек винаги има един папур, вместо супа. И най-хубавото е, че оялите се с власт никога не са виновни, защото те винаги могат да посочат някой по-виновен.

Брекзит-маймуните скоро ще разберат,че дивият им селски манталитет няма място в Европа на 21и век.

За разлика от изключително питомният градски манталитет на наследниците на Бай Ганю.

Фалита на Томас Кук ще подпомогне фалита на родните мутро-хотелиери. Защо ли хич не ми е жал. Нито за местните им роби, които си продадоха земите за жълти стотинки и в момента работят ангария на нискочелите си шефове. Защо ли не ми е жал? НЯма да ми е жал и когато багерите влязат от Слънчака до Резово и изринат бетонените незаконни грозилища.

idio

багери на слънчака? само за да направят изкопи за още по големи цименти, пич

Иска ми се да си прав, но уви - излееш ли някъде бетон, това е ДО ЖИВОТ ! :(

idio

това е държава! а байко праща хеликоптера! единственият!

Изреченията започват с главна буква.

Вярно че коментираш просто както сам си написал, но внимавай с квалификациите, защото за тях се носи отговорност.

На нашите "хотелиери" им се стъжни, няма туристи и сега и тези които идват, няма да дойдат пак. Да не говорим за това, че имат милиони да взимат.

Клюн Ангелков ще предприеме също операция. Операция заличаване на българската природа и ликвидиране на бг туризма. С любезното съдействие на министъра на офшорките и олигарсите - Нено Жирардели Минев. Естествено нищо не става без одобрението на Боко Баш Мутрата - 9ти дан мутропитек.

Томас Кук ще върнат до стотинка предплатените и неосъществени почивки. Всички заплащали за почивката си с директ дебит ще получат платеното автоматично без да е нужно да правят каквото и да е. Там е така, не кат у Тикволандия. Купуваш почивка разсрочено и безлихвено, плащаш на равни вноски 6-12-18 месеца, обикаляш света за почти без пари.

Ти влизал ли си в туристическа агенция в GB,какви без пари няма почивка под 2000£за четиричленно семейство през ваканцийте на децата.Че ще получат парите обратно е ясно.

Да не са гърбави да си купят билет за автобуса , влака или самолета ?

За да спасим сезон 2020 трябва да се отменят визите или поне да се упрости процедурата за получаване на руския пазар. Кой каквото иска да си мисли за руските туристи, но те реално могат да спасят положението догодина.

Да, ние им искаме визи , те започнаха да се изнасят от БГ, продават си имотите, но ние сега ще си спасяваме сезона с тях! Дай си ми куклите, на ти си парцалчетата! По-прости от българските политици виждал ли си, щото аз не!

Каквото и да си мислиш ти, на нас реално не ни пука за сезона догодина. Аз тази година бях на нашето море и беше яко празно. На мене обаче така по ми харесваше. А руснаците като туристи яко нагли и досадни. е рускинките са шавливи, ама на мене ми е все тая вече, като ходя с жената и детето на море...

Кви руски туристи бе, те са 10 пъти по-малко от румънските, а са бедни като мишки.

Тия от "Томас Кук" дали не заслужават да бъдат изправени до стената ? - има моменти, в които демокрацията страда от липса на възпитателни мерки !