Операторът обяви, че 182-та км от връзката с Гърция са запълнени с природен газ

Всички основни строителни дейности по реализация на проекта са завършени, заявиха от проектната компания ICGB

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Киро за 6 месеца направи това, което Тиквата бавеше 12 г. , а джобния му пудел Делян Добрев квичи сутрин обед и вечер , че трябва да купуваме руска газ. Тиквата се оказа по-голям копейкаджия от самия Копейкин.

Даже по-бързо. 5 месеца и малко. Още помня когато почна да копа с лопатата през март месец и ей го на - вече е готов. Бързак е простия.

цитат от тази статия: " Към днешна дата всички 182 км и прилежащите съоръжения са запълнени с природен газ при налягане 40 бара (при пренос на газ по тръбопроводи до 75 бара е ниско налягане, до 200 бара - високо налягане - б.р.). " цитат 16:36 | 10 август 2022: " В момента този обект изглежда като луксозна сграда с мебели, но до нея няма достъп на ток, коментира министърът на регионалното развитие...ю ... Не открихме газ в интерконектора, а неприключили строителни работи. Това заяви вицепремиерът и министър на транспорта и съобщенията Христо Алексиев, който със служебния министър на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков направи днес инспекция на територията на българската част на Междусистемната газова връзка Гърция-България." https://business.dir.bg/pazari/sled-proverka-v-interkonektora-s-gartsiya-nyama-gaz-a-nepriklyuchili-stroitelni-raboti Е, кой лъже и даже маже, за да заличава следите?

А проверки и тестове с технически газ кога направиха?

Ти май за газ само от АГУ си чувал. А може и толкова даже да не знаеш. Остави това. на хората, които разбират. Газпром години наред саботира строителството на този газопровод. Сега на президента комундетата пак искат да не се завършва, защото така им заповядано.

Да да,само че малко манипулирате с думичките. Пеканов нищо не "отключва",а просто продължава това,което предишните правеха. И добре ,че на тази позиция е той , а не някой от поредния щаб,рота или военно училище та нещата да се случат. Защото 3-ма от тях нищо ново не измислят,а плюят и разчистват сметки,май.

Значи ICGB или Христо Алексиев и Иван Шишков ЛЪЖАТ.

руските мекерета лъжат, то е ясно; имат мисия - да изкарат неизбежно подновяването на зависимостта ни от кремъл в енергетиката и дори да се къпем в газ, ще лъжат, че нищо няма; те затова са сложени и ако не изпълнят мисията, ще плащат с главите си

Ха да видим,кой лъже.

Кой казва истината......

Поредната гЪзова статия на дрис.бг

1 бар (мярка за налягане) = 0,9869 атмосфери

Или 10 м. воден стълб или 100 кРа.

Служебно правителство си има Газпром, а не България