Коментари - Опашки се извиха пред БНБ заради сребърна монета с лика на Найден Геров (снимки) | Бизнес.dir.bg

Коментари - Опашки се извиха пред БНБ заради сребърна монета с лика на Найден Геров (снимки) | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КУПУВАЙТЕ ! ТЪКМО ЩЕ ИМА , К"ВО ДА КРАДЕМ !

Кога ли тази простотия ще спре? Във белите държави тези монети се продават през онлайн магазини. Циганяци и мутрета да се редят пред централна банка има в Индия само. За справка отворете монетният двор на германия, купих си юбилейните им сребърни монети по номинал от 20 евро на цена от 32 евро през онлайн магазина. Тази държава трябва да бъде рестартирана!

Купуването на такива монети е глупост. Глупост е, тъй като това не е инвестиция в злато или сребро, а в "хартиено" злато/сребро. Това е порочно, тъй като не самата монета има стойност, а материала от който е направена. Купувайки сребро за 114 лв с номинал 10 лв означава, че финансирате БНБ с 104 лв. Това е измама. Най-общо, това е гавра с плебса.

Като гледам какви мутрета и тъпаци по анцузи се редят по нощите... за да искарат на черно 200лв. Що за глупости прави БНБ да не може нормален човек да си купи една монета?! По- рано ги пускаха по 20- 30 хил и очевидно това е много, а сега пък по 5 хил, което е малко и е глупаво. Няма ли кой да мисли малко?!

Това от почит към Найден Геров ли е или са хора без работа но с незаработени пари? НАП пак спи

ㅤ

И след няколко години за 114 лв ше можеш да си купиш стоки за 10 лв.