17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще купувате телефон само от мобилен оператор с 5 годишен договор. За прекратяването на договора само след данъчна ревизия от НАП. На бизнеса около нашите пари му трябват.

Правилни стъпки за увеличаване на сивата икономика! ДОКАЗАНО!!!!

Плащайте си данъците,а пражителството ще ги изхарчи разумно!Я, какъв голям бюрократичен апарат издържа!И самолети купува.Правителствени, изтребители.Магистрали ви строи и големи бонуси си раздава....Пари му трябват, пари.А работарите ще го издържат и накрая пак по-малко ще имат в джоба!

За онлайн магазините има ли опция да са на патентен данък, ако отговарят на другите условия? Ако не - кога това ще бъде направено?

Вместо да намаляват бюрокрацията, я увеличават..... Похвално. Предлагам на НАП да направят задължителна подмяна на касовите апарати на всички търговци в страната.. Ей така, профилактично, те и преди са го правили.

А какво стана за касовия апарат да е задължително вързан за програма, одобрена от НАП, където данъчните да могат да "погледнат" когато искат? тия "връзвания" струват касовия апарат по няколко. Но това не е по силите на едно магазинче с онлайн-магазин. И какво ще прави? Ще затвори. Що? Да не бърка в кацата на големите, които играят заедно с НАП- по краденето от хазната. Един от големите може двсеки ден да отваря и затваря фирми. Може ли Иванчо да прави така? Не може. А като затваряш фирма защо НАП да не трябва да ти дойде на ревизия преди да отвориш нова?

Декатлон вече работят от Румъния. Емаг са от Румъния. Други затвориха. Трети и те избягаха. Четвърти вече не приемат плащане онлайн. Пети искат само банкови преводи. Докато НАП не унищожи (онлайн) бизнеса в България няма да мирясат.

НАП или баба Яга от Пловдив?

Не само онлайн бизнеса... и аз обмислям да си върна касовите апарати в НАП и да мина само на банкови плащания. Сори за физическите клиенти! А фактури на ръка няма да пиша, та това е връщане в началото на 90те...

Че аз касовите апарати ги изхвърлих още когато измислиха онази глупост със SIM картите. От тогава - само плащания по банков път. Говоря по принцип, а не конкертно за мен - плащанията в брой са без фактура изобщо. Както казах, това не важи за мен, а едни приятел така прави.

Стабилност му вика Баце! :) Стабилно по 10 данъчни закона на година...малките фирми не могат смогнат със счетоводство и покриване на по 10 нови изисквания всяка година...Стабилно закриване на малкия и среден бизнес...СТАБИЛНО НА ДЪНОТО!

AinaSs

Тук са най-красивите жени в страната --> getbadgirl. com

До сега да не би да не издаваха?