Коментари - Природният газ скача с над 30% от 1 януари, доставките не са застрашени | Бизнес.dir.bg

Коментари - Природният газ скача с над 30% от 1 януари, доставките не са застрашени | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В момента реалната цена на газа в домакинствата е скочил с почти 250%. Направете си сметка как ще се оправят хората? От този месец идват нови + 30%? Ако някой не вярва, мога да му покажа статистика за 3 години! А сега с нашите данъци ще помагаме на бизнеса, кото искаше спот цени на електроенергията и газта! Откъде на къде ние сега ще им плащаме сметките! Бойко да не се пеняви много, защото заради него сме на това дередже! Страните с двустранни договори са по-добре! Управляващи учете се от Орбан един истински държавник!!!

на такива цени руснаците могат да си държат газа в складове. На мен руска газ не ми трябва. Алтернативи колкото щеш.. да не е въздуха който дишаме най-сетне.

Доволно потрива ръце. Също плондира Александър Йорданов. Ще има още един мандат евродепутат. А Европа е в полово безсилие.

Хората, които които гласуват , трябва да имат правото да бият по един депутат на ден.

Увеличете минималните заплати

Ние се отопляваме с газово котле и едната цялата заплата ще отива за отопление. ДА НИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ВЛАСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

... и неизвестни ли са манипулаторите на цените на газа ?

А та ка аааа Честита Нова година

Каква борсова цена при един доставчик. Нали природния газ беше вързан с петрола, където повишението не е толкова голямо.

Колио глупави герберски подлоги има тук. Какво общо има президента с борсовите цени на енергоносителите. Европа избра варианта борсова цена на газта. А борса с един играч -Русия означава спекулативни цени. Защота каквото и да говорят Русия е единствения газов гигант. Азери катарци са капка в морето на фона на огромните запаси на Русия.

Цяла година фърчипрезиденто СПА И ГОВОРИ ГЛУПОСТИ! Сега бере плодовете на едногодишното си управление! Радев управлява една година, всички говориха че ще има инфлация, че цените растат… Радев казваше това е саботаж не е вярно! Е сега да се оправя! От една година е н власт Радев! Няма оправдание!

Честита подмяна на всички негласуващи

Замени един простак с няколко идиота!

Той и самия Мунчо не е нещо по-различно, даже бих казала, че е най-големият простак. По ми е противен от Тодор Живков и Андрей Луканов взети заедно !!!

Всъщност виновен за идването на комунягите на власт е глупака Борисов, който изтупани за кандидат президент неизбираемата партийна съклецарка Цачева, така народа гласува за мунчо без да го познава..той се оказа селски идиот и руска маша, която довлече на власт копелдаците на комунистическата номенклатура, учили на Запад с крадените от бащи и деди наши пари. Само един семестър в Харвард е около $100 хиляди, а пълно обучение е близо милион.

Подозирам Борисов в игра на демокрация пред ЕС, като издигна за омбудсман Мая и за президент заядлив нищоправец.

Ще плащате на кремълския Путьо разходите по новите му оръжия и тлъсти заплати на неговите резиденти в България.

При г-н Борисов цените не бяха такива. Дойдоха гладни червените мародери и набързо искат да се налапат.. Та някой казваше че се вдигат пенсии и заплати....

НЕ ЗНАМ КАКВИ СЪВЕТИ МУ ДАВА НА МУНЧО АМА ТОЗИ СЪВСЕМ СЕ ОАКА !! ЩЕ МОРИ НАРОДА ОТ ГЛАД ЛИ КЛЕПОУХИЯ !! КИРЕТО ОТ ДУПНИЦА НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА !! КОКОРЧО ДЕБЕЛЕЕ....БАСИ ДЪРЖАВАТА СТАНАХМЕ..

Кирето защо да е от дупница? Той Кирчо калгарито Или Кирчо канадчето

В момента цената на природния газ в Сърбия и Турция е двойно по-ниска. Ефектът "Борисов", след като построи за Путин с наши 3 МИЛИАРДА ЛЕВА газопровод през цяла България, докато умишлено бави връзката за алтернативни доставки през Гърция. А как е договаряна цената, при положение, ще уж взимаме транзитни такси и би следвало цената в Сърбия да се качи, сами се сетете. Важнтото е, че русофилските безродници са доволни, че клетките им бедни родители продължават да дават целите си пенсии за сметки за отопление.

Мафията така е решила и затова се вдигат цените. То се разбра че газта която е трябвало да получаваме от Азербайджан е няколко пъти по евтина - Минус 350% надолу от сегашната цена. Но от какво ще живее Паразитна Мафия в България ако не от поредно увеличение на цената на газа.

А простите овце спят дълбок зимен сън. Комунистите хем ги стрижат хем ги доят а те блеееееят! Защо не протестирате сега бе галвочи? Или протести само, ако ви плащат?!

Имаме борса, на нея англичаните ни продават руски газ ден за ден

Е като имахме допреди няколко години дългосрочен договор защо плащахме с пъти повече от западна Европа та Борисов трябваше да оправя на червената мафия далаверата от преди.

Да го духат бедните, аз имам кюлчета

Ще го търсите Борисов ама я по-добре си плащайте сега като попове щом си искате Мунчо

Идват 15 танкера с американски шистов газ по 2200 долара. Тъй като Европа надмина даже и Китай по ръст на борсовите цени, американците вече имат интерес да продават в Европа. Хора свиквайте, Цезар го е казал: Да го духат бедните

Ако оставим комунистите още една година на власт ще станем като руснаците - бедни, голи и боси, озлобени и ще пием бояришник вместо ракия.

Пийте американска газ кой ви спира, борсата е в Лондон

Аз вече съм почнал да строя цех за боярщник

Послупването се дължи на борсата за газ в Лондон и е чисто спекулативно. В Турция що имат дългосрочни договори и нямат борса

Борисов свали цената на газта с 40%, а каманягите за 2 месеца върнаха цената обратно. Нали сме братя с пиянките грозни ха ха. Честита ви промяна ганьовци.

Борисов повиши цената на газа с цената на Турски поток. Него изплащаме сега. И заради успешното дванадесетгодишно бавене на газовата връзка с Гърция.

Целувайте ръка на Путин, и всичко ще се оправи. Къде е южен поток, кеде е АЕЦ Белене?

Чемодан, вокзал....целувай!

Спокойно, гербопитеци. Явно си имаме ток, защото "Тоя ток няма на кого да го продавам" - думи на тиквения ви Вожд като нагло пренебрегна референдума и сложи реакторите на склад, вместо в експлоатация. Хи-хи-хи!

Хич не обичате да четете и да помните, говоря за коментиращите тук. Да подскажа, вижте какво е направила и подписала вицепрезидентката на ЕК на 24.05.2018г. Тогава пишете за Радев, Борисов, Костов, Виденов или който искате в Бг.

https://ec.europa.eu/competition/elojade/isef/casedetails.cfm?proccode=1_39816

Аве , къде се изгубиха сега тия Трубадури , които люто кълняха Южен поток ??? Апропо : Още ли благославяте Джон МакКейн, който отмени решението на НС и практически ни унищожи ВСИЧКИТЕ енергийни проекти ? Само , че Джон МакКейн вече не е на този свят , а ние сме тук и сега ! Ноооооооо ... Все пак важна е НЕ нашата , а НЕГОВАТА воля ! Щото е Хамериканска !

ЧНГ и пожелания за поскъпване до 100% до март

На бацето газопровод не му требе, ариза го на фесуляците... Те го и резИлтата.

евалла...

Щом има пари за пиратки ще има и за газ!

Построиха цял газопровод, който заобиколи Украйна и стигна Германия. Ние не можем една връзчица да спретнем.... Но тук пръст може да имат и самите братушки.... Те не се колебаят да трепят, тровят, палят и взривяват когото и да било и където и да било по света ако пречи на интересите им.,

Промяната продължава!!!!

Много са Гербачийте в Булгаргаз , на всички Гробарски Депутати са жените и съпрузите в Блгаргаз и взимат според Нинова по 24 хиляди лева заплати , какво правят с тези пари 40 хиляди заедно с Депутатските ???

Няма страшно, Румен Радев има способности да разреши кризисната ситуация, ще се намеси да разубеди опонентите и аргументите им като се метне на лоста да извърти две три коремни, а после ще измлатка 20 - 30 лицеви опори ... и готово. Качества трябва да имаш за да си на този висок държавен пост.

А не, Бойчето слънце ще спре увеличението в световен мащаб.

Ееее, къде е Нинова да забрани увеличението. :)

"в съобщение на своя сайт от дружеството отбелязват още, че през 2021 г. са продавали на българския потребител природен газ на цени "значително по-ниски от цените на европейските газови пазари, в това число на топлофикационните, газоразпределителните дружества и големи индустриални клиенти". Имам обаче само един въпрос: до кога ще сравнявате несравними неща? Къде е по доходи и стандарт на живот Европа и къде е България, макар и член на ЕС????????

Осем месеца "мъдро" управление на Мунчо Тъпото, и сега берем плодовете от него!

Ти луд ли бре, момко? Цената се вдига в цял свят, а не локално за нас…да те… у звездата.

Дай нещо друго, за интелект всички разбрахме, че ти липсва.

Вдигай цените на всичко! Щом хирата пият и купонясват значи имат пари. Ако нямаха щяха да са на площада да протестират. Всичко е наред. Ще мрънкат по форумите два дни и това е. Ще си плащат.

Години "мъдро" управление, и сега берем плодовете от него!

И как точно "скача" газа? На висок скок, или на дълъг? А може би на троен или на овчарски.

Махайте тези Дермоеди от КЕВР ! Вие за революция ли мечтаете ! Никакво вдигане на цените !

ако трябва нещата и до там ще стигнат!

Като нея смениха тая подлога навреме сега ще се сърба.

Още не сте изтрезнели, а бичите герберска пропаганда. С лозунги и опорки към светли бъднини. Верваме ви. Туй да изпаднеш от софрата много боляло. Снощи сигурно сте яли само по една пържола, вместо три, както свикнахте. А най-гадното е, че трюфели нямаше.

Тъпаци, за това ли гласувахте? Кунева, спиш ли?

Защо цената бе преобразувана от 1000м3 на Мwh За да изгубите ориентация към тройното поскъпване....

Тия вдигнаха всичко, но забележете, минималната заплата не е вдигната, остава същата! Това не се е случвало то години! Айде, честито!

Защо ми слагате минусчета бре, какво от това, което казах, не е така?!

Минимална заплата е това за което си готов да дремеш някъде без да добавиш стойност...