Окончателно: Минималната работна заплата на чиновник става 560 лева

Депутатите одобриха и 320 милиона лева за ваучери за храна за 2019 година

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: Минималната работна заплата на чиновник става 560 лева | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България има няколко стотин хиляди чиновници, а администрацията работи катастрофално неефективно. Няма как да не е така, щом в системата има "заплата" от 560 лева. Решението е просто, но простите управляващи не могат или не искат да го направят. Въвежда се електронно правителство на всяко ниво в администрациите на държавата и общините. Съкращава се десеторно щата и се увеличават пет пъти заплатите в системата. Въвеждат се драконовски мерки срещу уличени в корупция чиновници. И за десет години се решават всички проблеми на държавата.

Екстра, тя и за чистачката е толкова. Няма нужда от образование, от учене, от стаж/да, те и парите за стаж ни махнаха/, на чистачките, обаче ги оставиха и сега като идем в края на месеца на банкомата леля Пена чистачката/респект и към нейния труд, да не си помислите нещо/ взима повече пари от експерт с 10-години стаж в някоя община.

Това е нормална заплата за седмица.

Кой ще иде в армията и службите в МВР да ви служи за 380 лева, бре дебелосерковци, когато вие получавате месечно по над 5 бона чисти пари и се правите така, че чиновниците да получават два пъти повече от мизерните 340 лева, които са парите определени като линия на бдността?!

При тройната коалиция беше 240 лева

МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ЗА ВСИЧКИ!!!

Ау-у-у, минимална и за депутатите...ау-у-у. А защо пък не! Примерно 6 месеца на минимална, 6 на депутатска. Ама и за чистачката - 6 на минимална, 6 на депутатска. Егати и кефа.