17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да изградите положително и високо самочувствие прекарвайте повече време с хора, които ще ви помогнат и подкрепят. Избягвайте прекалено черногледите и свръхкритични индивиди, които всяват около себе си усещането за печал и обреченост. Без съмнение те имат сериозни лични проблеми, но вие по никакъв начин не сте длъжни да се обременявате с техните грижи.терминал 2 само за разнообразие.да се погледа как е навьн

Абсолютна глупост. Самочувствието изградено на социална валидация е толкова крехко и неефективно, че даже не е смешно. Има само едно доказано лекарство за ниско самочувствие. Ставане и взимане в ръце. Реална самооценка и цели свързани с личностно развитие, не харесване или някакви други лигавни. В момента, в които индивида всеки ден полага усилия да е по-умен, по-здрав физически и по-комуникативен към крайна цел, самочувствието е следствие. Тогава няма никакъв проблем да получи критика, и да е заобиколен с негативно мислене. Просто автоматично тези неща се премахват от съзнанието, защото целта е движение напред а не оставане в блатото или въображаемият комфорт на "позитивните" около него.

Моят живот мина в празни надежди... Младите да си опичат акъла! Учене, работа, реализация, семейства и живот в чужбина. В БГ всичко те дърпа само назад!

Никога не съм работил с надежди. Проблема е локално другаде. България е твърде малка като пазар, за да се появят органично бизнеси, които да не бъдат превзети от ДС капитали и политическата бизнес върхушка. След няколко опита, които бяха успешни но не можаха да скалират локално, минах на клиенти от чужбина. Ако сега съм на 30, в тази обстановка, изчезвам без да се замисля. За грамотни и работливи хора винаги има реализация. Статистически погледнато обаче, разликата идва от големината на реализацията и възможността за продължителен растеж. В България, дори и да сте на добра позиция в международна компания, винаги ще бъдете втора стока. Разликата е, че навън втора стока е логично да бъдете спрямо локалната работна ръка, и шансовете за растеж след определени усилия са експоненциални. Тук шанс няма да имате. България се превръща във военна база на НАТО от критично значение тип първа линия в конфликт. Некомпетентните инсталирани за пореден път от ДС и Амерка политици не се интересуват от нищо друго освен да се харесат на господарите си. Инфлацията ще изяде "добрите заплати". Изхода е Терминал 2. ПС> Изтрий ме за да ме разпространиш по целия сайт:)