17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутрински финансови къщи перящи пари законно. 10000 рубли С КРЕДИТ - това е "помоща" на Путин за руснаците. НЕПЛАТЕН ОТПУСК и 13% данък на банкови сметки над 1 млн. рубли($13000) независимо в колко акаунта се намират и къде в Русия. Сумират се и се облагат с данък 13%.

За безработни ли говорят или за закрити работни места?! Щото към момента из Русията се подвизават 12 000 000 гастарбайтери от Украйна, Грузия, Армения, Узбекистан, Таджикистан и т.н. които руснаците с радост ще върнат по домовете им.

ами добре е да четеш, а не само да гледаш как да извъртиш числата. За руснаци става дума. Макар повечето ще ги определиш като китайци, щото не си виждал руснак на живо.

А кой уволнява хора които работят, вместо да уволни руски безделници

ха ха ха ха ха :)))))) руския мозъчен Център ха ха ха ха ха :)))))))

Цирк Евразия в действие! Очевидно руския кенеф се разпада веднъж на всеки 30 години! Закон природен!

Пак ли се разпада бе дядка.До тук за последните 5 години го разпадаха по 1500 пъти а ден, по телевизора.Ама те не знаят.

След като са обявили 25 млн безработни, това е минималната цифра. Във всички случаи ще са повече - това поне е сигурно, знаейки как стоят нещата в Русия. При 140 млн население, работоспособните са около половината. А преведено на български това означава над 30% безработица. Това е ужасяващо. Тук, в България, някои хора плачат за 6-7% безработица, а едни 10%, които "учените" икомунисти ор БАН (които са много големи специалисти по политикономия на милиционеро-социализЪма) се приемат като апокалипсис. Родните руско-съветски мекерета изпитват неистова радост от спада на българската икономика. А ра руската - "ни хуя", както биха казали в Русия.

Търсих да намеря прогнозите на цитирания "руския мозъчен Център за стратегически разработки" и представете си не го намерих. Не съм изненадан обаче. Намерих изявления на шефа на Сметната палата в Русия - Кудрин и неговата прогноза е за макс 8 милиона безработни в края на 2020 година. А дали Кудрин разбира не що от тия работи незнам. все пак е един "прост" икономист. :))

А може би е икомунист. Все пак е учили политикономия на социализма. Или на милиционеро-социализЪма. И със сигурност я е практикувал само нея. Доклокото има такъв идиотизъм.

Гола вода са тия руснаци. В САЩ деветте милиона безработни ги стигнаха за няма и две седмици.

граждани. Нелегалните не ги броя.

Само две Българии разлика в прогнозата. Като стана голям искам да работя като специалистин.

А тук е пълно с русофили-българофоби, носталгици-шизофреници, които си искат българо-съветската дружба и старото време и зорлем искат да се върнем в Евразия. Най-големият икономически съюз ЕС бил лош, най-големият военен съюз НАТО бил още по-лош, не трябва да сме в ЕРМ и т.н. Руската агентура добре действа тук и успешно манипулира това простолюдие. Добре, че има и нормални и мислещи хора по тези земи иначе жална ни майка на всички!

Никога няма да се асвабадим от русофилската проказа. Предава се от баща на син. Затова сме най бедни в ЕС и 5 пъти по добре от ватниците бедни.

Намерил си къде е заровено кучето ! :)) Аз пък си мисля, че търси под вол теле !

Радващо заглавие. Моята прогноза беше да са между един и сто милиона, но сега с толкова точна прогноза, страната ще се подготви по-добре.

Е, нали русткте тролове казват, че там е бъкано с пари и Путин щял да даде ... какво да се притесняваме ?!

факт е имат кеш около 1 трилион долара еквивалент в резервни фондове .Не ги мисли .Мисли за нас в БГ.

100 трилиона имат, ама в прясно напечатани рубли.