Коментари - Обявиха конкурси за 26 директори на 9 държавни дружества | Бизнес.dir.bg
назад

Обявиха конкурси за 26 директори на 9 държавни дружества

Досега бордовете на тези предприятия с назначавани без надпревара

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - Обявиха конкурси за 26 директори на 9 държавни дружества | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко става напълно прозрачно ахахахах жив да не бях

Виждам 8 дружества и 23 места. Едно дружество и три места липсват. За кого ли са?

На по 20-22 годинки за главни експерти, зетьовете на депутати и министри, откровени дебили, но пък слушковци и лизачи - това ще са тези, дето ще бъдат назначени. На тази територия всичко е извратено, пълна лъжа и цинично лицемерие.

Няма никакви конкурси, ще слагат свои хора. Ясно като бял ден.

БДЖ си има редовно избран с конкурс съвет на директори с валиден мандат до 2024........................кво правят тия, там юристи в МТСГ нямат ли? Да се консултират как е по закон

А дали не е нарушение служебното правителство да прави тези избори? Това се прави от редовно правителство, за да изпълняват тези бордове техните програми за съответния сектор. Тук каква програма в сектора има служебния кабинет?!?!?!?!

Ха-ха-ха виждате ли на путин мобилизараните барани как блеят по поляните - на едни не им давали материални помощи, на други денги, на трети чизми, грустят и грустят все едно утре няма да напълнят найлоновия сак и да ги върнат като товар 200.

Вместо да коментираш гнус в Родината ти, Ти клюкаш западната пропаганда. От 180000 до 240000 рубли, което е 3000-4000 евро на месец получават доброволците в Русия. Ся пукни от яд!!!

А за НКЖИ, защо няма? Местата ли си пазят двамата хитреци Алексиев и Папукчииски