Коментари - Обрат в икономическата комисия: "Лукойл Нефтохим" ще може да работи с руски петрол още година | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

секи разбра,че е важното да взимаме руския нефт и газ от американски компании.... за тва се се нарича неруски....а не конкретно някъв си.... как се плащат инак комисионни?

Вълка козината си мени но нрсва-не

Ние българите, предпочитаме руски нефт и газ. Най-добри цени, високо качество, традиция на българския пазар.

Жалко! Иначе Борисов нямаше да обърне палачинката. Едно говори, друго прави. И се е учил от най-скапаните учители. Хак ни е, че му вярваме.

После ще работи с Демократичен петрол т.е. Руски преминал през Демократична държава(може и през Турция) и поскъпнал

ПЕТРОЛ , БЕНЗИН И ДИЗЕЛ ИМА КОЛКОТО СИ ИСКАШ НА СВОБОДНИЯ ПАЗАР ... ВЪПРОСА Е НА КАКВА ЦЕНА .... ИЛИ ПИ-ТОЧНО , ВЪПРОСА Е ДАЛИ КОАЛИЦИЯ ФЕС ЩЕ ОСТАНАТ ЖИВИ ... АКО ПРЕДЛОЖАТ НА БЪЛГАРИНА ГОРИВОТО НА 6 ЛЕВА ЛИТЪРА НА КОЛОНКАТА ??? ....

Само в Гърция е по-скъп, навсякъде другаде е близо до евро и половина но отдолу Е то зависи какви акцизи ще му надънят, самолети и оръжия за Украйна трябва да се плащат, хахаха

Не е вярно. Из цяла Европа е над 1.50€. средно 1.70..

Да ама сме закачени за пазарите на комшиите, това че в Норвегия примерно е две евро слабо ни касае. Затова посочих съседните страни, от там ще дойде евтин внос евентуално. Особено Турция, Гърция и Румъния. От Румъния и Гърция и сега има

Тотални глупости и лъжи на малоумен путлераст. Примерно дизела е: В Сърбия е 210-220 динара или 1,8-1,9 евро В Хърватия е 1,8 евро В Словения е 1.7 евро В Италия е 1,95 евро В Румъния е 1,54 евро В Гърция е 1,8 евро Да не говорим че навсякъде пътните такси обикновено под формата на тол такси са в пъти по-големи от тези у нас

Без Руската нафт, дизелът и мазутът изчезват. Това не е само наш проблем, Иран, Ненецуела и Русия са под санкции, но това са оновните износители на серниста нефт от която се произвежда дизел и мазут. Без тях, колапс на транспорта и селското стопанство, и търговията, до глад!

България е единствената страна в ЕС, която има само една рафинерия и то руска. Трябват поне две рафинерии, за да има конкуренция и ниски цени. Монопола е изцяло в руски ръце, затова като търсите виновен за високите цени на горивата, трьбва да псувате посока изток.

Имахме "Плама", ама я приватизираха и... мамата.

Българските евроатлантици леко нажълтиха гащите. Щото ако Лукойл затвори, Бургас остане без работа и бензина рязко скочи, ще бъдат изринати, набити и на*ни в много кратък срок.

Само дебил може да твърди ,че една рафинерия за петрол може да работи само с руски петрол! Всичко опира до пари и подкупи !

Нефтът има сортове да ти кажа, лек или тежък, със сяра или не(сярата трябва да се чисти), с повече газове или с по-малко и от това зависи апаратурата за дестилация. Която естествено е насочена към определен сорт, добиван от определен географски ареал. Така че твърдението, че е само за руски нефт изобщо не е лишено от резон. Например канадския нефт е направо битум, саудисткия е течен и лек, либийския е със сяра, венецуелския има повече тежки фракции ....

Не съм казал ,че няма разлика. И точно сорта Урал е с процентно повече сяра от сорта Брент например. Друго съм написал!

Това е против бъларските интереси. Бълария има интерс да диверсифицира, но не да отказва напълно изодни суровини. Предателството на българските интереси е по повод спирането от Русия на украинските нацисти да избиват руснаци. Исках само да напомня. Да е ясно, че ЕС под ръководството на партията на Байдън беше съласно с това избиване. И продължава да е съгласно. А аз съм против избиването на хора. Според европейските закони всички сме против. Т.е. в Европа се ширеше беззаконие, което не беше спряно по никакъв начин от никой политик в Европа и САЩ! Само един политик депутат от Бундестага докладва 2018 за нужда от намеса срещу украинския нацизъм и Бундестаът ръкопляска (има о в Ютюб). Но им се каза, че убийствата трябва да пордъжлават и всичко замлкна. Сега ЕС е свален в калта от САЩ, набутан със скъпи суровини, напълно управляван от САЩ, докато САЩ са в невиждана морална, криминална, икономическа и коруптивна криза - модел за неповедение. Има ли подкрепящи?!

Евроантлантици, отворете широко гъза! Не сте готови още за самостятелен живот!

И ся к'во - всяко чудо за 3 дни. Или и тия вече ги купиха.

Абе русороби, нали врякахте преди време, че ако мазните ватници ни спрат петрола и газта ще умрем на следващия ден? Кво стана бе, русороби нещастни и бедни? Май от глад ще мрат ватниците с опикани крачоли.

Ми стана каквото казахме. Факт - обърнахте другите бузи. Щото иначе 5л литър и отиде правителството на посолството за 24ч

Ами това става, хартиените заводи в Белово и Пазарджик вече затвориха, да сте прочели някъде че 1000 души останаха без работа?

Някакви танкери огромни се разхождат по света напред назад. Па спират тук там. Па мешат нещо и пак пътуват . Никой не знае какво става. Тия идиоти ще контролират това па онова. Цървули побъркани. Света е откачил напълно. Някакво ембарго па Русия ще рухне па Украйна ще победи. И идва едно светло бъдеще за нас и Европа. Пълна лудница!

Не, не идва светло бъдеще за нас, а идва мрачно бъдеще за азиатските орки на путлерь великолепний.

Ама как така ? Къде ви отиде куража ? Нали нещо много курназ бяхте ? Май на някой накрая му светна лампичката, че логистиката на петрол е свързана с договори и нещата не стават от днес за утре. Ама какъв кеф щеше да ми е да оставите цялата страна без петрол, че да ви замерят с камъни...жалко !

За мен България не е държава вече....правете каквото искате

Имам чувството че в НС се лутат, приемат нещо, мине малко време, отменят го и приемат обратното. Има две възможни обяснения: 1- че са глупаци. 2 - че го правят нарочно за да симулират че работят.

И най-вероятното - и двете за да не им личи.

Да ни уважават нито Русия нито сащ с такива управници

е наблъскана с агенти на ГРУ. Тончев, какво дремеш бе или чакаш от Македония да те светнат.

Преди да вземете решение. Пълни глупаци са управляващите

Тези нефелници трябва да бъдат уволнени дисциплинарно и съдени до гроб

Шизофреници ненормални разсипахте България и българите!

Хаха, те и руснаците вече се смеят на глупостта на нашите управници, които очевидно не знаят какво искат. Хем да бойкотираме Русия, ама видиш ли вече втора година си купуваме петрол, щото иначе-банктут на половината държава. Смешници ПП и Бойкикиев(къде се скри напоследък?)

тая пълна зависимост да не е толкова лесно да се махне ....лукойл печели 90% от продажбата на суровия ти петрол ... добавената стойност на рафинерията се намалява изкуствено за да не плащат данъци в България ... тоест ако спрат суровия петрол от путлерланд нямат никакъв интересп да се занимават.

А? Ко рече соросоид подрискан? Викаш ще те ранят до откат, пък ти ще пращаш оръжие срещу русия?

Тая зима ще е кеф. Идва 97-а година

Демек след година, а камила, а камилар.

Русия да спира нефта и да излизаме да им режем главите. Май забравиха 2013-та протестите и че се палиха хора при високите цени на тока

Усетиха се, че цените ще хвръкнат, а заедно с тях и главите им и решиха да мирясат докато намерят къде да се скрият. Само дето не предвиждат ходовете на Русия. Тези боклуци ще ни докарат гражданска война.

Нашите гении предлагали?? А някой пита ли Русия дали иска да издържа вече продажни цървули?

След нотата относно С 300 можем да очакваме и спиране на нефта за преработка. Някой ако си мисли, че Русия зависи от този износ много е сбъркал в самооценките. Целият запад със санкции не можа да ги събори та нашите цървули ли? Тези депутати до един са за Белене. Откривайте!

Огромната част от дизела за украинските Военни идва от Нефтофим в Бургас. Руският петрол е с 30% по евтин от Пазарните цени. Парадоксално,но Украйна и ЕСАЩ изреваха че прибързаният отказ на Сглобката от евтин руски петрол за Нефтохим...Оскъпява войната нс Запада срещу Русия!!! Да и Ние ще имаме по евтин бензин/дизел заради това че Запада иска евтино гориво за своята война срещу Русия! Парадоксално но факт!

В руските медии се появиха новини за спирането на всякакви руски доставки към България заради подареното ПВО. Скоро всички ще караме колелета и ще крещим Слава окраине!

ДА КАРАШ КОЛЕЛО - ЦЯЛА ХОЛАНДИЯ Е ТАКА - И СА ВИСОКИ, СЛАБИ И ЗДРАВИ !

Не ти прави никакво впечатление, нали сороски миндилПрокъсан?

Подвихте ли опашка мишки. Мечока ще ви схруска. Тази зима Европа ще страда. Пролетта Украйна ще е едно равно поле

ВСИЧКИ,в това НСъбрание, трябва,ДА БЪДАТ избесени !!!

Не разбирам, защо САЩ не си отворят еднин подобен на нефтохим завод и да ни покажат техните "по-добри цени".…

Пращаме оръжие срещу Русия и чакаме Русия да ни праща нефт????? Алоууууууу, дебили! Българският пазар на горива е нищожен. Ще ни отрежат без дори да се замислят. Какво правите глупаци!!!??

Тъпаци глупави американофилки разберете че тази Рафинерия може да работи само с руския нефт!!!!!!!!

А руснаците питахте ли ги? Щото сега като пратихме ПВО на Окрайна, може да пуснат по тръбите чист и демократичен ВЪЗДУХ...

Нефта за България се доставя с танкери през Черно море, не по тръби. По тръби се доставя газа. Като ще тролите поне го правете що-годе грамотно.

Здравей малоумник. Ще спрат танкерите с нефт. Сега кажи кво ще правим?

Кой ще ги спре? Канеха се да ги спрат нашите глупаци, но изглежда им дойде акъла в главите. Руснаците нищо няма да спират, защото им трябват приходи. А това, че соросоидните и руските тролове сте превърнали коментарите под статиите в тотална клоака, не значи, че вие сте умни, а другите глупави. Тъкмо обратното.

Умнико, нашия пазар е нищожен, както и приходите от него. На всичкото отгоре и продаваме горивото на укрите. Айде да видим дали няма да го спрат, МАЛОУМНИК!

Ами айде да видим! Газът от Русия през Украйна за Европа продължава да тече, въпреки, че е нищожно количество спрямо обемите от преди войната. И никой не го спира, нито Украйна, нито Русия, нито Европа. Що така? Щото и 3-те изброени имат интерес: Европа получава газ, който в момента е дефицитен за нея, Украйна и Русия получават приходи, които в момента са им нужни. Дали миниатюрните ви тролски мозъци успяват да схванат логиката или ви идва твърде сложно? Думата малоумник, при това изписана с главни букви и удивителен знак на края не подсилва по никакъв начин плоската Ви аргументация. Това, последното, е безплатен съвет.

Тук не говорим за милиардния, дори трилионен евро пазар на ЕС, а за малка посрана България, МАЛОУМНИК! От нас не печелят абсолютно нищо руснаците и досега ни ПОДАРЯВАХА ресусри от съжаление! Скоро ще видите де серат гладните, соросоиди МАЛОУМНИ!

Какъв трилионен пазар? През украинската тръба (около 15-20 милиарда куб. м. годишно в момента) получават газ едва няколко останали държави от ЕС и то в намалени количества спрямо периода преди войната, защото СП беше взривен, а поляците спряха тръбата през тях още миналата година. Другото малко количество тръбен газ тече през България за Сърбия, Унгария и Австрия (около 7-8 млрда куб. м. руски газ). Между другото руският газ по този тръбопровод може да бъде спрян от нас като ответна мярка, ако руснаците решат да спират нещо друго за нас. Но това е друга тема, защото, както казах вече, никой нищо няма да спира нито от руска, нито от българска страна. Има само декларации и плашене на гаргите, както от наша, така и от руска страна. Това разбира се е страхотна хранителна среда за ниско интелигентните индивиди, които неспособни да си изкарват хляба с друго, са се цанили да пишат постове на килограм и да работят като тролове за Сорос или за Русия. И съответно наводняват коментарите под статиите с пълни глупости, които адски дразнят нормалните хора. За думата малоумник вече се изказах, но нямам много надежда да бъда разбран от ниско интелигентни и слабо грамотни в икономическо отношение индивиди. Затова прекратявам този безсмислен спор.

Поредният пълен смях

2023-09-27 20:11:01 Петров (нерегистриран) Интересно каи ще са в НС след година ? --------- ЧЕ МАФИЯТА НАПРАВИ СГЛОБКАТА ЗА ПРОВЕДЕ "ИЗБОРИ" И УДАРНО ДА ПРИЕМЕ АНТИ-НАРОДНИ НЕЗАКОННИ "ЗАКОНИ", . И СЛЕД КАТО СЛОЖИ СС-ОВЕЦА ЗА КМЕТ, ЩЕ ПРЕДАДЕ ЩАФЕТАТА НА МУНЧО, ЗА ОЩЕ ПОНЕ 6 МЕСЕЦА, . КОЕТО ЗНАЧИ - ОКОНЧАТЕЛНА ДЕИЗИНТЕГРАЦИЯ ОТ ЕВРОПА, СРИВАНЕ В ОЧИТЕ НА ЦЯЛ СВЯТ, И ПРЕВРЪЩАНЕ В ЧЕРНАТА ДУПКА НА ЕВРОПА ! - ПЪЛЕН РАЗПАД ! . ОТДАВНА СЪМ КАЗАЛ, ЧЕ НЕЖЕЛАНИЕТО НА МАФИЯТА ДА СКЪСА ВЕДТЪЖ ЗА ВИНАГИ, ОКОНЧАТЕЛНО И БЕЗВЪЗВРАТНО ЗАВИСИМОСТТА ОТ БУНКЕРА, . КОЯТО ЗАВИСИМОСТ В РАЗРЕЗ С ЖЕЛАНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ, ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ....САМОРАЗПАД НА НЕЩОТО НАРИЧАНО "БЪЛХАРИЯ" !

Плавно ще преминем към индийски или турски, а може да се окаже и македонски нефт. Кой разбрал, разбрал, на печелившите - честито!

Интересно каи ще са в НС след година ?

Съветският съюз ,няма място в цивилизацията ! Петрол има навсякъде ама ние не та не съветски да е ! Е стига толкоз със стокхолмският синдром ! Те и за газта тъй викаха копейките ако не бил ГЪЗпром ,ши умрем е видя се че не се мре , и без москвич и без зил ! Тъй че бункерното джудженце ще му трябва още ботокс за пластмасовото му личице !

Ама много си тъп! И газта и нефта от Русия се продават в достатъчно големи обеми в ЕС, съпоставимо с минали години (напр. виж данни за закупките на Испания, и Белгия) Има данни, но за който не го мързи да чете, и може да мисли, ама ти не си от тях!

''Sancta Simpicitas!'' така преди повече от 600 години е възкликнал Ян Хус виждайки как една старица хвърляйки няколко съчки в запалената клада се среми да засили огъня, който не горял достатъчно силно. Това с цел да се хареса на оня горе, за да и отреди по добро място. Така сега и нашите, да се харесат на дребния. И ние както старицата се стремим да помогнем на Пусия да убива повече украинци. Но знайте, че всяка капка украинска кръв пада и върху нашата съвест и тази на децата ни.

У лево. Да си бяха спазили Минските споразумения, война нямаше да има. Но украинците са лъжци моленици и курви

Преди Минските споразумения имаще един Будапещенски меморандум, гарантиращ териториалната цялост на Украйна срещу предаването на ядрените и оръжия на Русия. Не рови в боклука, защото не си достатъчно подготвен за да защитаваш загубени каузи.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами----- https://urlis.net/biocom

След година ако не са докарали войната тук пак ще е същото, решението за отказ от руски суровини е напълно погрешно.

Дане бързат копейкаджиите да се радват предварително ! Кораба майка бавно но сигурно потъва ! Тъй или иначе руският петрол ще спре март 50%, октомври 2024 на 100% ! А може ако Лукойл върти рашки номера и да се национализира по примера на Италия ! Тъй че смучете на джуджето малкото джудже и си прибирайте надниците в копейки !

Октомври 2024 войната ще е свършила, Окрайна ще е разделена на части, и рогация, и дерогация ще изчезнат това е евтина пушилка за слбоумни хора, да се втвърдяват психодесните редици преди избори

за Бай Дэн!

МАФИЯТА ЗА 34 ГОДИНИ НЕ Е СКЪСАЛА С БЛЯДАВFТЕ, СЕГА ЛИ ЩЕ СКЪСА ! . ТОВА ЧЕРВЕНО ПЛЕМЕ - С КРЪВ Е ВЗЕЛО ВЛАСТТА НА 9 СЕПТЕМВРИ, И САМО С КРЪВ ЩЕ Я ДАДЕ ! - КАКВО ОЩЕ ИСКАТЕ КАТО ДОКАЗАТЕЛСТВА: . МАХНАХА ЛИ МОЧА ? НЕ САМО, ЧЕ НЕ, АМИ ДАЖЕ ДНЕС ВИ СЕ ПОДИГРАВАТ И НА ВАС И ЕС , КАТО СА ГО ОПАКОВАЛИ, . КАТО ЦЯЛАТА ВИ ИСТОРИЯ, И ЕС СА ГИ СЛОЖИВИ В "ПОДНОЖИЕТО" НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ, КАТО СТЪРЧИ ОТГОРЕ ! СИРЕЧ - МАФИЯТА ГИ ЧАКА ! СЛЕПИ ЛИ СТЕ ! . МАХНАХА ЛИ 3 МАРТ, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ САМО НИКОЙ НЕ ГО ИЗБИРАЛ, НЕ САМО, ЧЕ НЕ Е НИКАКЪВ "ПРАЗНИК", АМИ ОТДАВНА ДАЖЕ НИКОЙ НЕ ГО "ЧЕСТВА"! . 24 МАЙ МАФИЯТА ГО МРАЗИ, ЗАЩОТО ШИБА ЗДРАВО БЛЯДАВЕТЕ ПРЕЗ ЛИЦЕТО И ИМ КАЗВА ИСТИНА - ТЕ СА НИКОЙ ИСТОРИЧЕСКИ ! -------------------------- ПРОБУТВАТ ЛИ ВИ, ТОТАЛНИЯТ ЧЕРВЕН АНОНИМНИК И НИКОМУ НЕ НЕИЗВЕСТЕН "ВНУК НА ДС" ЗА КМЕТ, . ЧИЙТО РОДНИНИ ОТ ПЪРВО И ВТОРО КОЛЯНОСА ИЗБИВАЛИ ВАШИТЕ РОДНИТЕ, ПРИЯТЕЛИ, СЪСЕДИ..."В ПОЛЗА НА МАСКВА"! ---------------------------- ВЪРНАХА ЛИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ГАНГСТЕР НА КОЧИНАТА, И ДАЖЕ МУ ОПРОСТИХА МИЛИОНИ ДЪЛГОВЕ... . А ВАС ВИ КАРАТ СРЕЩУ 10% ДА НАТОПИТЕ КВАРТАЛНОТО МАГАЗИНЧЕ, ЧЕ НЕ ВИ ДАЛО КАСОВА БЕЛЕЖКА! . ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ И ВАС УТРЕ ЩЕ ВИ НАТОПЯТ ПО СЪЩИЯТ НАЧИН ! СИРЕЧ - ДС ОТНОВО НАСЪСКВА ХОРАТА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ, НАСЪСКВА ДОНОСНИЧЕСТВОТО! ------------------------------------- ПОДГОТВЯТ ЛИ ВИ ДАЖЕ ЗА "ГРАЖДАНСКИ ДОГОВОР" (КОЙТО МОЖЕ ДА ТРАЕ И 1 ДЕН) , ДА ПЛАЩАТЕ "ОСИГУРОВКИ", "БОЛНИЧНИ" И ДР. ГЛУПОСТИ ...ЗА ДА ВИ ДИРАТ! . ТОЯ ДЕБЛИЯ ПЕДАЛ ЩЕ БЪДЕ БИТ И ЕБАН, ЕБАН И БИТ, САМО ДА ГО ДОКАПАН ХОРАТА ! ---------------------------------------- КИРТАКА И ЧЕРВЕНИТЕ КУЧЕТА ОТ ПЕ-ПЕ, КАКТО БРАНЕХА СЪС ЗЪБИ И НОКТИ БЛЯДСКИЯТ НЕФТ, ШАНТАЖИРАЙКИ БРЮКСЕЛ, . ТАКА ПЪРВО ВИ ИЗЛЪГАХА ЧЕ ЩЕ КОНФИСКУВАТ НЕФТОХИМ, ПОСЛЕ ВИ ИЗЛЪГАХА ЧЕ СПИРАТ БЛЯДСКИЯТ НЕФТ... . А СЕГА, ЧЕ ЕВЕНТУАЛНО - СЛЕД 1 ГОДИНА ...ЧАКАТ КРАЯ НА ВОЙНАТА! А ИСТИНАТА Е , ЧЕ - НИКОГА НЯМА ДА ГО СПРАТ , ЩОТО БЛЯДАВЕТЕ ОТ ТАМ ГИ ФИНАНСИРАТ, ПРЕЗ ПРИСТАНИЩЕТО НА САРАИТЕ ! ------------------------ ЦЕЛИЯТ ПАРЛАМЕНТ Е ЧЕРВЕН И КРЕМЪЛСКИ ! ВСИЧКИ ДО ЕДИН ! ТОВА, КОЕТО СЕ ВИЖДА Е, ЧЕ МАФИЯТА Е "В КРЪГОВА ОТБРАНА" , . И ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ НАБЛИЖАВА МОМЕНТА, КАТО ЩЕ СВАЛИ МАСКАТА И ЩЕ СЕ ИЗПЛЮЕ В ЛИЦЕТО НА БРЮКСЕЛ ! . САМО СТОЙТЕ И ГЛЕДАЙТЕ ...ЧАКАТ САМО УКРАЙНА ДА БЪДЕ ПРЕВЗЕТА ЦЯЛАТА И ДА ПРЕДЛОЖАТ НА ТЕПСИЯ И БЪЛГАРИЯ ! . ЕВРО НАМЯ ДА ДАДАТ НА МАФИЯТА НИКОГА...ТО И ТЯ НЕ ГО ИСКА! ШЕНГЕН - ПЪЛЕН АБСУРД - КАЗАХА ВИ ГО ЧРЕЗ ХОЛАНДИЯ - 3 ПЪТИ! -------- . ПОДИГРАВАТ ЛИ СЕ НА УКРАЙНА, КАТО ПРАЩАТ ДЕФЕКТНИ РАКЕТИ И ПАТРОНИ ...КОИТО КАКТО И ПЪРВАТА ПРАТКА - НЕ МОГАТ НИЩО ДА НАПРАВЯТ НА БЛЯДАВЕТЕ ! НИЩО ! ------------- ВДИГНАХА ЛИ ПАНИКА ЗА БЛЯДСКАТА ЦЪРКВА...ЧЕ ОСТАВАТ "БЕЗ ЦЪРКВА, НА КОЯТО ДА СЕ КЛАНЯТА" ....И ХОП - ПОДВИХА ОПШИЦА ЗА НЕФТОХИМ ! --------------------- НИТО ЕДИН ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩ БЪЛГАРИН, КАКТО И ТЕЗИ КОЕТО ИСКАТ ПЪЛНО СКЪСВАНЕ С БЛЯДАВЕТЕ - НЯМА ДА ОТИДАТ ДА ГЛАСУВАТ НА НИКАВИ "ИЗБОРИ" ! . ДОКАТО КОНЯ СТЪРЧИ . НЯМА НИКАКВА ПРОМЯНА ...А ВРЪЩАНЕ НАЗАД, КЪМ ДИКТАТУРАТА! МАФИЯТА МУ ВИКАНА ТОВА - "ДА СИ ВЪРНЕЛА ДЪРЖАВАТА!" . НИКОГА МАФИЯТА НЯМА ДА СПРЕ БЛЯДКСКИТЯ НЕФТ И ГАЗ ...ЗАЩОТО СПРЕ ЛИ ГИ - ТЯ СИ ЗАМИНАВА ! .. "АСВАБАДЕНИТЕ" .... ПОРОБЕНИ !!!

Мършляци, гласувайте за ПП, ДБ, ГЕРБ И ДПС. ТЕ ЩЕ ВИ ОПРАВЯТ. СЕГА ДА КУПУВАМЕ НЕФТ ОТ ТУРЦИЯ, НИЕ МРАЗИМ РУСКИЯ НЕФТ, ЗАТОВА ШЕ КУПУВАМЕ ОТ ТУРЦИЯ НЕФТ! УРАЛСКИ НЕФТ ОТ ТУРЦИЯ. МЪРШИ, КЪДЕ Е ПЛАМА ПЛЕВЕН БЕ? Що не работи бре? Що?