Обрат! ЕК може да промени пакета "Мобилност" 1

Причината е, че връщането на камионите ще се отрази лошо на околната среда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След толкова тунберги и кандърми няма как да приемат такова нещо без да се осерат на по-важния за тях фронт - зелените гущери и данък въздух. Оценката на въздействието само ще покаже, че няма д аима проблеми, защото източноевропейците ще фалират и няма да връщат никакви камиони, или ще е еднократно и завинаги. Пакет Мобилност ако не падне в съда на ЕС, той може спокойно да се саморазпуска - нарушава се цялата философия и смисъла на съществуване на това образувание

Всеки влага различен смисъл в съществуването на ЕС. А философията му е кристално ясна, ама няаме право да се дърпаме ...

В основата на ЕС са 4-те свободи на движение - на хора, стоки, услуги и капитали. С този пакет те не просто плюят отгоре им, ами направо серат върху принципите си, а зелената партия стават за посмешище. Това няма да доведе до нищо добро за ЕС, но пък може да отвори очите на доста народ за истинската същност на свещената крава

Забележете какви ксенофоби са Евро-изродите по отношение на източноевропейците. Не се притесняват, че обричат на глад стотици хиляди семейства в Източна Европа, а ги притеснява че ще има повече движение на камиони, които може да им замърсят въздуха. Явно за тия ксенофоби източно-европейците не сме хора.

Това сега ли го разбрахте? Никога не сме били хора за тях и сега, и преди, когато скачаха като гумени топки по площадите нашите "умни и красиви".

Противна е невъзможността да спрем едно безумно решение с аргументите на здравия разум. Съвсем случайно за нас проработи косвен аргумент. Собствено нашите доводи пренебрежително бяха отхвърлени.

Това е очевидно. На кой слабоумен е предложението за връщане на камионите, та да си видят близките?

Еее най сетне здравият разум в ЕС проработи.... Добре че тоя път Екологията е в наша полза... Иначе щяха да ни нахулят Мобилния пакет :)

В България ще се връщат камиони, но само с боклук от Запада! Нали сме кофата за боклук на Европа!

На Макрон му увисна...макарона :)

не бързайте да се радвате - като направят техническите прегледи на всеки 6-9 месеца с измерване на вредните емисии нашите сами ще искат да се прибират, че да минават при нашите "експерти", а не в западна европа, където сигурно половината камиони ще ги натоварят с еко такси като неотговарящи на еко нормите. Или по-лошо - на всеки 100 000 километра. Което си е нищо за тея ТИР-ове.

Ще го бъде ли или няма да го бъде нероден петко? Ще станат ли работодателите в източна европа, кредитирани от онези в западна, по-богати за сметка на работниците от западна европа? Има ли вариант в който добрите, а дори и икономиката печели не. Но Грета може да се зарадва - как се осмеляват да остават камиончетата без дом!

оня дето му е един микрон и се е оженил за баба си иска да прави непоискано добро? че ние не искаме да ни подобрява условията. ние искаме работа и пари

Няма логика да се променя вече договорен план! Камионите няма празни да идват до България. Всъщност от сегашната ситуация печелят една шепа хора защото осигуряват работниците на по ниска цена,играят с ДДС и с гориво!

Браво, с техните камъни - опазването на околната среда е най-висок приоритет, по техните глави.

Да забранят камионите да ги продават с легла в кабините след като шофьорите ще спят на мотели и хотели. Правят ги като хотелски стаи и взимат пари, а после да не спели вътре... Сега уж се борят за екология- бошлаф, а камионите ще въртят милиони километри бадева всеки месец... Всичко дето мърда го прибират, че са умрели за работници и това им е целта- да вземат евтина и непретенциозна работна ръка.

И без седалка трябва - да карат прави, за да трябва да си почиват по-често.

пробвай като спортен коментатор! Тва на мач го обърнахте - каква поредна футбола драма!