17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В офертата, която получих от EVN, цената за дневна енергия е 0.35 лв., а за нощна 0.27 лв., без ДДС, акциз, пренос, зелена енергия, лишава енергия и т.н. Т.е увеличението е три пъти. Напълно нормално :)

Да благодарим на служебното правителство!

Инфлация 20%, цените растат като гъбиа заплатите се ослушват :) НСИ и държавата лъжат народа че инфлацията била само 3-4% :)

Скъпооо, скъпо, Кой купил, купил. Кой не е купил, да е купил.

Като видя проценти от НСИ и започвам да псувам! Само за първите 6 месеца на годината повишението при металите беше между 50 и 60%, че и от там нагоре. Само на металите, смятайте на изделията от тях при новите цени на тока, на горивата, на какво ли не! Изобщо процентите на НСИ са колкото да си оправдаят заплатите!

От метал до метал има разлика. В някои случаи увеличението е над 100%. Онзи ден плащах една фактура за хартия и проверих цената от предишния тираж отпреди две години. Всичко идентично, цената 110% увеличение.

Нищоправеца обяви че харчим най-евтината електроенергия в ЕС. Да прати ДАНС, да разследва писателя на тоз бълвоч! Може и НСО за всеки случай. И военна Прокуратура.