НСИ отчете 16.9% годишна инфлация, безработицата през декември е най-ниска

Най-голям ценови ръст през последния месец на предходната година се отчита в групите: развлечения и култура (+8.5%), здравеопазване (+2.2%), разнообразни стоки и услуги (+1.6%), ресторанти и хотели (+1.4%)

Обратно в новината

Коментари - НСИ отчете 16.9% годишна инфлация, безработицата през декември е най-ниска | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Високата инфлация ме кара да се чувстам солидарен европеец. Сега, когато и България вече печата Евро, ще можем да я поддържаме.

Цъ! Не ти се получи. Пробвай с друга глупост... Тя България бевове не може да печата, той евро ... ?

България отдавна продаде печатницата си!

Купувах сиренье на 13,09 за 800 гр., средно веднъж седмично. Оня ден гледам 17.40 за 800 гр. Купих, разбира се, било най-доброто ! Та, не ревем, само питам, колко е инфлацията (при сиреньето), може ли некой да ми сметне ?

Спри да питаш, ами започни да продаваш сирене, след като мислиш, че е толкова скъпо (надценено) и направи големи печалби!

Стига сте рИвали, ами се хващайте да бачкате!!! Какво по-добро от инфлацията??? Цените се вдигат - ами продаваш!!! Падат цените - купуваш!!! Това е пазарна икономика, комунизмът отдавна фалира. Стига сте хленчили, сополанковци!!! Вие не се ли отбихте от цицата на мама???

Ти на кредит ли си , то такива се облажиха . Този ръст на инфлацията не е здравословен . Тези в частните пенсионни фондове , ще пият по една студена вода . Аз знам как да се боря с инфлацията , но много от златните , трудещите се хора не знаят . За тях ми е тъжно .

Сиромахомилството и левичарството са най-голямата пречка пред икономическият прогрес, които всъщност правят целия обществен прогрес.

Е абсолютно ненужен лъжец! Трябва да се закрие! Там няма учени, освен ако стъкмистиката се смята за наука....

Какво хленчиш бе? Тебе НСИ ли те направи мизерник, или просто си бездарен и мълзелив лешпер, чакащ на другите?

Официалната. А не официалната ?

Официалната. А не официалната 100 % ?!!!