Новорегистрираните безработни са повече от започналите работа

Най-много такива има в областите Враца, София град, Стара Загора, Благоевград, Хасково, Пловдив

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакайте да мине лятото и тогава ще се хванете за главата от безработица :) А Слави ще връща и младите от чужбина хахахахах

Шансовете да върне някой, който дори и малко се е закрепил са нулеви. А някой, който се е устроил нищо не може да го върне... Ще се върнат тези на които не е им е провървяло. Те така или иначе се връщат.

В "белите" държави 2/3 от населението работи в малки и средни предприятия. Основна форма на заетост в САЩ е CNTRACTOR-самонаемащ се работник. Обикновения човек е оставен да работи осигурявайки себе си и семейството си. За да не виси на социалната с-ма.

СА!

Лесно е хората отдавна са го измислили .По седмично заплащане (тоест почасово) и 7 дневно предизвестие за прекратяване на трудов договор .и за двете страни .И строги санкции ако някой работодател си направи оглушки и не заплати на работника дължимото .

Ами честито. Оплачете на Итн по Фейсбук лесно е.Следват нови предсрочни избори за който не е разбрал.Това правителство в момента не носи никаква отговорност за действията си Нали?А идва август и септември И като заскърца вилицата по празната чиния си припомнете за кого сте гласували защото има значение.

Щото желаещите да се завърнат в България по времето на Толупа задръстваха граничните пунктове,нали? Само че..... в обратна посока, на Запад. Герберското управление е толкова голямо бедствие,че години наред ще усещаме негативите му.

Безработните може да ги пратим в космоса! С платените от нас данъци.

На теб провървяло ли ти е ?

Резултатите от "управлението" на правителството на Румен Радев, което управлява от 3 месеца! 1. Рекордно покачване на цената на парното и цената на тока! От 1 юли цените на електрическата енергия се увеличават средно с 4,40%, цените на топлинната енергия нарастват средно с 16,23% 2. Рекордно се покачват цените на храните! Поскъпването им ще продължи! 3. Спряха строежа на магистрала Хемус! 4. Асен Василев: Няма начин да намалим данъците и да балансираме бюджета Пратете Бойко Рашков да ги провери тези хора! Как се осмеляват да пишат за безработица и да дискредитират месията Румен Радев!

Каква безработица посред лято.От сега започнаха големите успехи на правителството,а вие искате да остане за редовно

Не, но няма да се върна. Предпочитам да съм балък на Запад отколкото тарикат в България.

И задьлжително с македонска астронавтка.....

ще увеличи безработицата при миньорите при преминанането на газ, който ще плащаме скъпо НО ИМА ИЗХОД - ВИЖ КАК https://www.youtube.com/watch?v=CUd_FeZmSSg

Балъка си е балък, независимо дали е България или на Запад. А ти си мисли, че си някакъв...