Новорегистрираните безработни са повече от започналите работа

Най-много такива има в областите Враца, София град, Стара Загора, Благоевград, Хасково, Пловдив

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще увеличи безработицата при миньорите при преминанането на газ, който ще плащаме скъпо НО ИМА ИЗХОД - ВИЖ КАК https://www.youtube.com/watch?v=CUd_FeZmSSg

Каква безработица посред лято.От сега започнаха големите успехи на правителството,а вие искате да остане за редовно

Резултатите от "управлението" на правителството на Румен Радев, което управлява от 3 месеца! 1. Рекордно покачване на цената на парното и цената на тока! От 1 юли цените на електрическата енергия се увеличават средно с 4,40%, цените на топлинната енергия нарастват средно с 16,23% 2. Рекордно се покачват цените на храните! Поскъпването им ще продължи! 3. Спряха строежа на магистрала Хемус! 4. Асен Василев: Няма начин да намалим данъците и да балансираме бюджета Пратете Бойко Рашков да ги провери тези хора! Как се осмеляват да пишат за безработица и да дискредитират месията Румен Радев!

Безработните може да ги пратим в космоса! С платените от нас данъци.

И задьлжително с македонска астронавтка.....

Ами честито. Оплачете на Итн по Фейсбук лесно е.Следват нови предсрочни избори за който не е разбрал.Това правителство в момента не носи никаква отговорност за действията си Нали?А идва август и септември И като заскърца вилицата по празната чиния си припомнете за кого сте гласували защото има значение.

Лесно е хората отдавна са го измислили .По седмично заплащане (тоест почасово) и 7 дневно предизвестие за прекратяване на трудов договор .и за двете страни .И строги санкции ако някой работодател си направи оглушки и не заплати на работника дължимото .

СА!

В "белите" държави 2/3 от населението работи в малки и средни предприятия. Основна форма на заетост в САЩ е CNTRACTOR-самонаемащ се работник. Обикновения човек е оставен да работи осигурявайки себе си и семейството си. За да не виси на социалната с-ма.

Чакайте да мине лятото и тогава ще се хванете за главата от безработица :) А Слави ще връща и младите от чужбина хахахахах

Шансовете да върне някой, който дори и малко се е закрепил са нулеви. А някой, който се е устроил нищо не може да го върне... Ще се върнат тези на които не е им е провървяло. Те така или иначе се връщат.

Щото желаещите да се завърнат в България по времето на Толупа задръстваха граничните пунктове,нали? Само че..... в обратна посока, на Запад. Герберското управление е толкова голямо бедствие,че години наред ще усещаме негативите му.

На теб провървяло ли ти е ?

Не, но няма да се върна. Предпочитам да съм балък на Запад отколкото тарикат в България.

Балъка си е балък, независимо дали е България или на Запад. А ти си мисли, че си някакъв...