Коментари - Новият африкански щам на COVID-19 порази пазарите | Бизнес.dir.bg
назад

Новият африкански щам на COVID-19 порази пазарите

Въпреки загубите в петък, сeдмичната равносметка за БФБ е печалба и за четирите индекса

Обратно в новината
| Автор : Георги Вулов, 3е-news.net

Коментари - Новият африкански щам на COVID-19 порази пазарите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да поразява борсите.... да не са го объркали с некой компютърен? то в юар също има компютърни компании; само да гледат да не поразят нета че тогава ше спре пропагандата и вирусите ше изчезнат...

Много удобен се оказа този вирус

Пук - балона...

Хората ГЛАСУВАХА за партия "" Продължаваме Промяната "" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ и Сертификати, и Софийските педдрази с МАСКИ - Б.Борисов, Слави Трифонов, БСП, ДаБългария... Затова и за партиите- мошеници с МАСКИ гласуваха само ПОЛОВИНАТА от тия на предишните избори.. Чакаме да МАХНАТ- Маските и Сертификатите за Българи.. А чужденците- араби, китайци и негри да се гърчат в МИША дупка. Министрите са сложени за да ни ПАЗЯТ от ВИРУСИ и чужденци- Нашественици.. Щом има Епидемия от Китайски ВИРУС, министрите трябва да ИЗГОНЯТ всякакви китайци от България и да ЗАТВОРЯТ китайските ресторанти и китайските магазини... След като ги ИЗГОНИМ, Стоките на китайците може да останат за нас, българите. Ако има епидемия от Африканска Чума, трябва да ИЗГОНЯТ от България и да застрелват още на турската граница - всякакви негри маймуни... ЧУжденците, пренасящи ВИРУСИ да се гърчат в МИША дупка, за да живеем добре ние българите !!

Въпроса е кой е знаел ден два преди това.

очакваме да порази чозъците и на местните ковидяни и техните пророци!

Да кажа, добре че нашите генетици гледат само гювеч. Представете си ако и те биха открили нещо такова, та наистина пазарите биха се разбягали оставяйки сланина и туршия със турски маратонки...

Още един щам на вируса и капитализмът - този гнил строй ще изчезне

Проблема е че на негово място ще дойде феодализма, ако не и нещо по-лошо. Първата спирка със сигурност ще е фашизма.

"Обикновено се случва не онова, което изглежда закономерно и логично, а това, което най-малко очакваме." Bottoms up!

Навремето когато ви говореха, че целта е да ни наплашат - вие не вярвахте и викахте, че това е теория на коспирацията Навремето когато ви говореха, че ви плашат и морят с локдауни за да се навието на "чудодейната ваксинация" - вие не вярвахте и викахте, че това е теория на коспирацията Навремето когато ви говореха, че ви "доброволната" факсинация ще бъде зорноволна - вие не вярвахте и викахте, че това е теория на коспирацията Навремето когато ви говореха, че ви лъжат, че ваксинацията ще ви спаси - вие не вярвахте и викахте, че това е теория на коспирацията Навремето когато ви говореха, че ви лъжат, че ваксинацията ще стане постоянна, за да може ада ви държат под контрол с зелените сертификати - вие не вярвахте и викахте, че това е теория на коспирацията Та се питам нали не вярвате в теория на коспирацията?

Изобщо не е конспирация а си е най-обикновен терор.

Във в. ,"Строго секретно" имаше рубрика със заглавието" "Конспирация ли е теорията за конспирацията". Та това е отговорът на тези, дето като папагали повтарят: Аууу... пак конспирации!

Че на нашия пазар всичко си има - компир, трушийка и кисело зеле, сланинка, пърцуца, вносни пластмасови плодове и зеленчуци. И еФтини чехли, пижами и анцузи от Китай и Турция. Чуждите пазари не ме интересуват.

Блондинки си приказват. - Абе муци, бензина отново яко поскъпна. - Абе не ме интересува колко поскъпнал, аз винаги слагам 30 лева.

Ми не не съм блондинка, ама за щастие си нямам никакви активи на фондовите пазари. Спя спокойно поради което.

Хора, запасявайте се с добре опаковани трайни стоки, които ползвате, защото това е едва началото. Дори и да ви лъжа, в най-лошия случай пак ще си ги изядете и изпиете.

тоалетна хартия, не забравяй най важното

СП500 ИМАШЕ СИГНАЛ ЗА ПРОДАЖБА ОЩЕ НА 22-И, А НАСДАК - НА 18-И, А РЕАЛНОТО ПАДАНЕ ЗАПОЧНА НА 26-И, КАТО НА 25-И ПУСНАХА "0-МИКРОНА"! ПО СЪЩАТА СХЕМА ВИ ЦАКАХА И ПРЕЗ МАРТ МИНАЛАТА ГОДИНА, КОГАТО ИМАШЕ ФЛАШ-КРАШ И ОБРАЗУВАНЕ НА ДЪНО НА 4-А ВЪЛНА ! СЕГА Е СЪЩОТО ПРЕДИ 5 ОТ 5 И ИСТИСКИЯТ КРАШ, КОЙТО ЩЕ Е ...ПОЗНАЙТЕ КОГА - ДОГОДИНА ФЕВРУАРИ, КОГАТО ВИ ГОТВЯТ ЗА "ЗАДЪЛЖИТЕЛНО" ДУПЧЕНЕ ! ОНИЯСА СИ ЕБАЛИ МАЙКАТА ВЕ ... ТРЕПЕРЯТ СИ ЗА ОТРОЧЕТО НАРЕЧЕНО "ПАЗАРИ" ...НА КОИТО ЕДИН ГУБИ, А ДРУГ ПЕЧЕЛИ , А НЕ ТРЯБВА ДА Е ТАКА ... НАЙ-ХУБАВО Е КОГАТО ВСИЧКО Е ФЛАТ ...

Нищо не е поразил, поразия беше март 2020, тогава беше момента за купуване

Е, имай малко търпение да излязат годишните отчети и данните за инфлацията де. Да не се окаче че си "спечелил" 20%, а пък инфлацията за същия период е 30% и реално си на загуба.

Няма такава инфлация. А ако парите са в спестовната каса определено е загуба