Новият африкански щам на COVID-19 порази пазарите

Въпреки загубите в петък, сeдмичната равносметка за БФБ е печалба и за четирите индекса

Обратно в новината

Коментари - Новият африкански щам на COVID-19 порази пазарите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не е поразил, поразия беше март 2020, тогава беше момента за купуване

СП500 ИМАШЕ СИГНАЛ ЗА ПРОДАЖБА ОЩЕ НА 22-И, А НАСДАК - НА 18-И, А РЕАЛНОТО ПАДАНЕ ЗАПОЧНА НА 26-И, КАТО НА 25-И ПУСНАХА "0-МИКРОНА"! ПО СЪЩАТА СХЕМА ВИ ЦАКАХА И ПРЕЗ МАРТ МИНАЛАТА ГОДИНА, КОГАТО ИМАШЕ ФЛАШ-КРАШ И ОБРАЗУВАНЕ НА ДЪНО НА 4-А ВЪЛНА ! СЕГА Е СЪЩОТО ПРЕДИ 5 ОТ 5 И ИСТИСКИЯТ КРАШ, КОЙТО ЩЕ Е ...ПОЗНАЙТЕ КОГА - ДОГОДИНА ФЕВРУАРИ, КОГАТО ВИ ГОТВЯТ ЗА "ЗАДЪЛЖИТЕЛНО" ДУПЧЕНЕ ! ОНИЯСА СИ ЕБАЛИ МАЙКАТА ВЕ ... ТРЕПЕРЯТ СИ ЗА ОТРОЧЕТО НАРЕЧЕНО "ПАЗАРИ" ...НА КОИТО ЕДИН ГУБИ, А ДРУГ ПЕЧЕЛИ , А НЕ ТРЯБВА ДА Е ТАКА ... НАЙ-ХУБАВО Е КОГАТО ВСИЧКО Е ФЛАТ ...

Е, имай малко търпение да излязат годишните отчети и данните за инфлацията де. Да не се окаче че си "спечелил" 20%, а пък инфлацията за същия период е 30% и реално си на загуба.

Хора, запасявайте се с добре опаковани трайни стоки, които ползвате, защото това е едва началото. Дори и да ви лъжа, в най-лошия случай пак ще си ги изядете и изпиете.

Че на нашия пазар всичко си има - компир, трушийка и кисело зеле, сланинка, пърцуца, вносни пластмасови плодове и зеленчуци. И еФтини чехли, пижами и анцузи от Китай и Турция. Чуждите пазари не ме интересуват.

Няма такава инфлация. А ако парите са в спестовната каса определено е загуба

Навремето когато ви говореха, че целта е да ни наплашат - вие не вярвахте и викахте, че това е теория на коспирацията Навремето когато ви говореха, че ви плашат и морят с локдауни за да се навието на "чудодейната ваксинация" - вие не вярвахте и викахте, че това е теория на коспирацията Навремето когато ви говореха, че ви "доброволната" факсинация ще бъде зорноволна - вие не вярвахте и викахте, че това е теория на коспирацията Навремето когато ви говореха, че ви лъжат, че ваксинацията ще ви спаси - вие не вярвахте и викахте, че това е теория на коспирацията Навремето когато ви говореха, че ви лъжат, че ваксинацията ще стане постоянна, за да може ада ви държат под контрол с зелените сертификати - вие не вярвахте и викахте, че това е теория на коспирацията Та се питам нали не вярвате в теория на коспирацията?

Още един щам на вируса и капитализмът - този гнил строй ще изчезне

Да кажа, добре че нашите генетици гледат само гювеч. Представете си ако и те биха открили нещо такова, та наистина пазарите биха се разбягали оставяйки сланина и туршия със турски маратонки...

очакваме да порази чозъците и на местните ковидяни и техните пророци!

Въпроса е кой е знаел ден два преди това.

Проблема е че на негово място ще дойде феодализма, ако не и нещо по-лошо. Първата спирка със сигурност ще е фашизма.

Блондинки си приказват. - Абе муци, бензина отново яко поскъпна. - Абе не ме интересува колко поскъпнал, аз винаги слагам 30 лева.

Изобщо не е конспирация а си е най-обикновен терор.

"Обикновено се случва не онова, което изглежда закономерно и логично, а това, което най-малко очакваме." Bottoms up!

Във в. ,"Строго секретно" имаше рубрика със заглавието" "Конспирация ли е теорията за конспирацията". Та това е отговорът на тези, дето като папагали повтарят: Аууу... пак конспирации!

Хората ГЛАСУВАХА за партия "" Продължаваме Промяната "" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ и Сертификати, и Софийските педдрази с МАСКИ - Б.Борисов, Слави Трифонов, БСП, ДаБългария... Затова и за партиите- мошеници с МАСКИ гласуваха само ПОЛОВИНАТА от тия на предишните избори.. Чакаме да МАХНАТ- Маските и Сертификатите за Българи.. А чужденците- араби, китайци и негри да се гърчат в МИША дупка. Министрите са сложени за да ни ПАЗЯТ от ВИРУСИ и чужденци- Нашественици.. Щом има Епидемия от Китайски ВИРУС, министрите трябва да ИЗГОНЯТ всякакви китайци от България и да ЗАТВОРЯТ китайските ресторанти и китайските магазини... След като ги ИЗГОНИМ, Стоките на китайците може да останат за нас, българите. Ако има епидемия от Африканска Чума, трябва да ИЗГОНЯТ от България и да застрелват още на турската граница - всякакви негри маймуни... ЧУжденците, пренасящи ВИРУСИ да се гърчат в МИША дупка, за да живеем добре ние българите !!

Ми не не съм блондинка, ама за щастие си нямам никакви активи на фондовите пазари. Спя спокойно поради което.

Пук - балона...

Много удобен се оказа този вирус

да поразява борсите.... да не са го объркали с некой компютърен? то в юар също има компютърни компании; само да гледат да не поразят нета че тогава ше спре пропагандата и вирусите ше изчезнат...

тоалетна хартия, не забравяй най важното