Новите правила за оценка и кандидатстване на Националния иновационен фонд ще улесняват компаниите

За първи път сред оценители на проектите ще влизат и представители на бизнеса заедно с хората на науката, каза за Dir.bg и 3eNews Бойко Таков, изпълнителен директор на ИАНМСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези са още една бандитска организация. Намалиха парите на спечелил проект за изкуствен език до степен хората да се откажат. Трябвало да има за българската шевица. Ама Бойко почна да продава изкуствен интелект и боингите почнаха да падат заради автопилот. Това са тези.

Това най-го обичам. Как един неквалифициран дилетант да ти обясни прехода от тъмното минало към мъглявото бъдеще.

Аман от гей зери, що си не седя на село, барем да работиш нещо

Абе педер си е нали.......

Асисент и доктор от Утре носи съответната сума: http://blogs.unwe.bg/btakov/?view=research Баси мафията, баси чудото.

Това става, като оставяме 20 години ДС да си реди непотизма. Някъв дето на две магарета слама не може да нареди, се е нахендрил шеф на водопад. Спретнатичък, току що изкъпан и фризиран отваря тефтерче на фона на знамена и служебно пеце. Красотичка. После що нямало чужди инвестиции.

Ала бала разкази за шашави. Затъваме бързо и славно, тия си разправят небивалици, абе на коя планета живеете бе?

Умнокрасивичък нашия, направо ще цъфтим и връзваме отвсякъде ... интересно откъде го настаниха на поста това лешперче дето толкова разбира, някакъв умен конкурс имало ли е с оценители от бизнеса и науката?

Мама или Тати са шефове на водопади. Или е от аналноподатливите масончета активисти. Нищо ново под слънцето.

Глобализма умря бе. Ма вие продължавате "промяната". Как ще има глобализъм, като Китай е на ръба да тегли една майна на Америка, а Русия няма да дава евтини ресурси на Европа? Интернационализацията е загубена кауза. Локалните пазари се връщат бутани от рецесията и затруднената и скъпа логистика. Тия синекурчици и мамини синчета, родени за вождове няма да имат инианци да управляват.