Нови правила за работа заради Covid-19

Европейската агенция по безопасност и здраве препоръчва работниците да са на два метра един от друг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТИЯ ЗА ПОТОЧНА ЛИНИЯ НЕ СА ЛИ ЧУВАЛИ, ЗА СТРОИТЕЛСТВО, ЗА ФРИЗЬОРСТВО, ЗА УСЛУГИ....ЗА НЕПРЕКЪСНАТО ПРОИЗВОДСТВОТО , И ТН. МАЙ СИ МИСЛЯТ МИЛИТЕ , ЧЕ РАБОТАТА Е САМО КАТО ТЯХНАТА , СЕДИШ НА БЮРО, БЪРКАШ СИ В НОСА И В Г...А И ЦЯЛ ДЕН ПИШЕШ НЕБИВАЛИЦИ: ПРЕГРАДИ, БЮРА, КАШПИ, 2 МЕТРА, 5 МЕТРА, ДИСТАНЦИОННО ОТ ДОМА, ПЪК АКО СТРИНКА ТИ ИМА КРЪВНО, НАПРАВО ЗА РАБОТА НЕ СТАВАШ! АКО НЕ МОЖЕШ ДА ОСИГУРИШ 2-5-10 МЕТРА, ИМА РЕШЕНИЕ: СПИРАШ ЗАВОДА, НЕ ПО-ДОБРЕ НАПРАВО ГО СЪБАРЯШ, ГЛАВАТА ПРЕЗ ПЛЕКСИГЛАСА НА ФРИЗЬОР, И БЕТОНА, И ТОЙ ЩЕ СЕ НАЛИВА ПРЕЗ 2 МЕТРА И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ. ОЛИГОФРЕНИ! ТИЯ ПЪЛНИ КРЕТЕНИ ОТ ЕС, ЩЕ НИ ПИШАТ ПРЕПОРЪКИ КАК ДА РАБОТИМ И ДА ЖИВЕЕМ, АЙ БЛАГОДАРЯ!! p.s. извинявам се за шрифта, но наистина КРЕЩЯ !

Имтересно ми е опен офисите на гугъл, епъл и прочее спазват ли ги? И как ще стане това, като в последните години се строят само "опен офис" сгради - 100 човека работят в едно помещение. Да не говорим за климатичната система! И тя обща и никакви прегради между служителите няма да помогнат, ако над главите им духа заразен въздух. То в момента е ако един кихне и половината офис са болни, та не ми се мисли като плъзне ковида! Ще спрат климатиците ли? Тогава пък ще се издушат хората, защото повечето сгради са проектирани така, че прозорците или не се отварят, или се отварят един или два! Да не говорим, че спрения за дълго климатик завъжда "чужди цивилизации" и после ако не изчистиш цялата система от тунели и тръби преди да го пуснеш, става чудесна зараза за всички!

С тези препоръки БГ предприятията няма да отворят скоро...

Да се приме изрично, както са разпоредбите, ако има възможност за дистанциоона работа, работникът да си остане у дома!!!!

И работникът да си закара струга и поточната линия у дома, нали? А всичко живо, дето работи в опен офиси? Да са без климатици, и ако може в балон всеки един от тях?

Както казва той: "This is such a crock of SHIT"!