Нови изпитания на въздушния трафик: Белгия отмени 152 полета на "Райънеър"

2023 г. може да бъде най-тежката година от десетилетие за управлението на задръстеното въздушно пространство в региона

Обратно в новината

Коментари - Нови изпитания на въздушния трафик: Белгия отмени 152 полета на "Райънеър" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

затвореното пространство. По време на пандемията уволниха 40% от персонала, а сега хората пътуват почти толкова колкото преди пандемията. Авиокомпаниите са алчни. Видяха, че може и с малко персонал и сега изстискват настоящия, който работи два пъти повече и с намалени заплати.

Сметката не може да е верна. Не може 80% от пространството на Европа да е свободно за полети, ако е затворено европейското пространство над Русия ,което е около 4 милиона кв. километра или 40% от пространството на Европа.

Ма тия ирландски чергари още ли не са ги закрили? Това тяхното си е направо криминално деяние за Хага бе!!!!! Пълна мизерия, братче, пък и страшничко с тия застарели малки бойнгчета пета ръка.........Да не говорим за липсата на всякакво обслужване, хигиена, но пък цените на едно кафе са като в Дубайски хотел 15 звезди, питайте Божков как е там.

нещо не разбирам, глобално, не само за полетите а за цялата икономика! значи, имаш 100 единици преди ковид, по време на епидемията падат на 50 единици! Е сега се въстановява "нормалното" със 100 единици и ревем , че е проблем?!?

По време на КОВИД-а уволниха повечето персонал за да не им плащат. Сега реват, че няма хора защото: - предишните не се върнали да им робуват, а - трябвало да обучават нови, - ама те пък новите искали и пари да им се плаща Абе български работодател с европейско име.

"...честите стачки на летателния и наземния персонал и недостигът на кадри..." Ами, юнаци, плащайте читави заплати и не се отнасяйте с персонала като с роботи. Същото важи и за тия, дето бабоебов с немитата перука ги представлява.

Поне да бяха спменали за причините застачката и очакванията за нейното прочитане. Поздравления за автора